Žárlivá kočka - příběh k pobavení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2021 06:18
lenacia

XXX.XXX.168.148

Joo kočka... kor britka, to je zážiteček.
Po nějaké době mě opět navštívil můj partner, se kterým se vídám velmi sporadicky, a moje kočka to skutečně těžce nese.
Což o to jiné návštěvy, ty přijdou, pokecaj, klidně i do pozdních hodin a zase odjedou, joo ale tenhle hulvát! Ten spí v posteli! Což je samozřejmě nepřípustné.
Takže kočka protestně spí v úplně jiném pokoji. Ale co předvedla v sobotu ráno...
Nejdřív si vlezla do záchůdku a zevnitř asi 15 minut hrabala do dvířek aby dělala randál. Když jsme jí nevěnovali pozornost. utekla do předsíně, kde začala hrozně hlasitě mňoukat a plakat, abych za ní jako okamžitě přišla. To jí taky nevyšlo.
Takže sáhla po ultimátní zbrani. Přišla ke mě do pokoje, a začala se hlasitě dávit, že bude zvracet. To mě vymrštilo z postele jako raketa...
Jenže sem zjistila, že drahá šedá princezna totiž to dávení dělá schválně, protože ví, že to za ní vždycky okamžitě přiběhnu.
Tak sem teda alespoň začala dělat snídani, když už mě vykopala z postele, zatímco mi vítězoslavně seděla u nohou. A seděla tak i když sem byla na WC...
Pak vstal partner, kočku nazval nelichotivými slovy (on moc kočky nemusí), a jelikož jsem se k němu měla nad představy mojí kočky, tak ta zase odešla trucovat někam do jiného pokoje.
Když odjel, tak kočka prošmejdila úplně všechny místnosti, aby se ujistila že je fakt pryč, a okamžitě šla zase ke mě.
Ovšem spát se mnou do postele nechce už 3. den. Hádám, že budu muset převléct celou postel, abych nemusela spát sama

17.8.2021 07:08
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Byla by to legrace, nebýt té vaší poznámky o tom, že partner kočky nemusí...což kočka správně detekovala. Jsou jí tři, bude tu ještě hodně let, takže bych příteli udělala pápá..

17.8.2021 07:42
lenacia

XXX.XXX.173.31

lesnížínka napsal(a):
Byla by to legrace, nebýt té vaší poznámky o tom, že partner kočky nemusí...což kočka správně detekovala. Jsou jí tři, bude tu ještě hodně let, takže bych příteli udělala pápá..

je jí 9 :)....
Já si myslím, že se takhle bude chovat i ke kočkomilovi. Spíš je to tím že tady je partner jen jednou za čas, a klidně s přestávkou i pár měsíců, jinak si myslím, že by si zvykla.

17.8.2021 08:26
Bobča

XXX.XXX.20.192

Já jsem se pobavila jak jsou ty kočky chytré...jen tak dál .. Převlečte a napište,jestli přišla spát za váma

Já zažila žárlení mezi kočkou a čuvačkou,když jsem je 18 dní hlídala,a i teď,když jsem tam byla na návštěvě po měsíci a kočka mi skočila na prsíčka se pochovat,ta velká chlupatice ji málem kousla..startovala po ní,vtírala se ke mě..a malí pekinézci se dožadovali u nohou...

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.8.2021 09:15

lenacia napsal(a):
Já si myslím, že se takhle bude chovat i ke kočkomilovi. Spíš je to tím že tady je partner jen jednou za čas, a klidně s přestávkou i pár měsíců, jinak si myslím, že by si zvykla.

...no moje kočky mi nikdy do návštěv a i těch prespavajicich, nemluvily, naopak proradnej kocour se s návštěvami vždy smajchloval....

17.8.2021 09:31
lenacia

XXX.XXX.173.31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...no moje kočky mi nikdy do návštěv a i těch prespavajicich, nemluvily, naopak proradnej kocour se s návštěvami vždy smajchloval....

No... Ona má asi problém s tím že sem se šmajchlovala já

17.8.2021 09:51

lenacia napsal(a):
No... Ona má asi problém s tím že sem se šmajchlovala já

....no ani s tím nemají moje kočky problém...

17.8.2021 10:34
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

lenacia napsal(a):

Jéé pardon, ten věk se mi tam vetřel nejspíš z jiného vlákna. Mám britky, ale domovenkovní, návštěvy nemusí, tak se prostě někam zašijou. Na kámošku(že Bobi ) že u nás je, si zvykly poměrně rychle. Šmajchluju se jen s mužem a to je jim šumafuk, jo taky se psem vlastně, ale ony ví, že ten je na prvním místě

17.8.2021 14:12
lenacia

XXX.XXX.173.31

lesnížínka napsal(a):
Jéé pardon, ten věk se mi tam vetřel nejspíš z jiného vlákna. Mám britky, ale domovenkovní, návštěvy nemusí, tak se prostě někam zašijou. Na kámošku(že Bobi ) že u nás je, si zvykly poměrně rychle. Šmajchluju se jen s mužem a to je jim šumafuk, jo taky se psem vlastně, ale ony ví, že ten je na prvním místě

no ona je totiž většinu času na prvním místě ona. Vpodstatě žijeme furt spolu a sme furt spolu... takovej cizák co se pak semnou pere... to je strašný

17.8.2021 15:12

lesnížínka napsal(a):

..kdo je na prvním místě pes nebo přítel?

17.8.2021 18:52
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

..kdo je na prvním místě pes nebo přítel?

No miška a pak mišuta a pak kočky, nóó

17.8.2021 20:15

lesnížínka napsal(a):
No miška a pak mišuta a pak kočky, nóó

..no a kdo je miska a kdo misuta?

17.8.2021 20:35
Bobča

XXX.XXX.20.192

..no a kdo je miska a kdo misuta?

že?? když ona říká miško oběma ..kdo se v tom má pak vyznat

a u "lenacie"-asi tím,že fakt ten přítel jezdí jen občas,tak kočka si ji uzurpuje pro sebe

mám taky poznatek s tou bílou kočkou s různýma očima...šla si ke mě lehnout zrovna,když jsem se zvedala a sahala po telefonu,"urazila se"...sedla si kousek dál-zádama ke mě..a nechala se dlouho prosit-ani se nehnula..tak jsem ji nechala být,nevšímala si jí,a pak po fakt dlouhé době teprve přišla-dáma

18.8.2021 07:08

Bobča napsal(a):
že?? když ona říká miško oběma ..kdo se v tom má pak vyznat

a u "lenacie"-asi tím,že fakt ten přítel jezdí jen občas,tak kočka si ji uzurpuje pro sebe

mám taky poznatek s tou bílou kočkou s různýma očima...šla si ke mě lehnout zrovna,když jsem se zvedala a sahala po telefonu,"urazila se"...sedla si kousek dál-zádama ke mě..a nechala se dlouho prosit-ani se nehnula..tak jsem ji nechala být,nevšímala si jí,a pak po fakt dlouhé době teprve přišla-dáma

.tak čekala jsem, že Radka osvětlí.....

18.8.2021 07:26
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

.tak čekala jsem, že Radka osvětlí.....

Bobča nás zná, takže to popsala dobře. Muž je miška, míša a samozřejmě je na prvním místě Worka je miška, míša, mišuta, míšenek, mací - protože pro většinu lední medvěd

18.8.2021 07:39

lesnížínka napsal(a):
Bobča nás zná, takže to popsala dobře. Muž je miška, míša a samozřejmě je na prvním místě Worka je miška, míša, mišuta, míšenek, mací - protože pro většinu lední medvěd

.tak díky za vysvětlení..

18.8.2021 08:23
lenacia

XXX.XXX.173.31

konverzace přes webku... Břéťa:

18.8.2021 09:16
Bobča

XXX.XXX.20.192

hezká-ten pohled .. ona je Břéťa?? ..Já mám zeťáka Břeťu(po našemu )

18.8.2021 09:50
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Jéé, ona je lila? Nebo mi to zkresluje monitor? Vypadá jak naše Gučina

18.8.2021 10:22
lenacia

XXX.XXX.173.31

lesnížínka napsal(a):
Jéé, ona je lila? Nebo mi to zkresluje monitor? Vypadá jak naše Gučina

Ona se už neříká britská modrá ale lila? :D

18.8.2021 10:24
lenacia

XXX.XXX.173.31

Bobča napsal(a):
hezká-ten pohled .. ona je Břéťa?? ..Já mám zeťáka Břeťu(po našemu )

Long story short - první naše kočka měl být kocour Břetislav. Ale ukázalo se, že je to holka, takže Břéťa... A od té doby neřekneme žádné naší kočce co máme jinak než Břéťa a Beryna. Jen jediný kocour, kterého sme měli se jmenoval Hugo :D

Neregistrovaný uživatel

18.8.2021 11:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.156

Břetislava mám už 20 let. Šíleně ujetou strakatou barevnou ručně háčkovanou deku od mamky. Aneb kdyz hackuje něco k tv a vy jí to zabavite pri čtení Robinka druhého od Frýbové 🤣 (věta : Takže Belmondo je podle tebe pitomec? Ne pokid na páté avenue nevolá na psa Břetislave)
Akorát moje 40 let stará skříňka co dělal strejda k vyucaku a spacák který je v naší rodině téměř čtvrtou generaci byť už teď na důchode nemaj jména 😂 (tomu je přes 50 a furt funkční byť trošku potrhany a pivo a kour je z nej citit po těch letech nonstop 🙂)

18.8.2021 15:23

lenacia napsal(a):

.a co ma tedy uvedenou za barvu v PP? ....taky mi přijde gako modrá, ale já jsem skoroslepa, tak na mně v tomhle spolehnutí veškeré žádné...

18.8.2021 15:41
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

No Gucci má lila a lila taky je. Leonek byl modrý, Viktorek má modrobílou.

18.8.2021 15:50
Bobča

XXX.XXX.20.192

Raduš-dovolím si...tady je Guci lepší...a Viktorek modrobílý

Břéťa je osvětlená slunkem,ale zadel má tmavší

18.8.2021 16:12
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

lenacia napsal(a):

Britská kočka dosahuje váhy 4 až 8 kg. Hlava je kulatá s plnými lícemi. Oči jsou velké, kulaté a většinou mají měděnou nebo zlatou barvu. Uši mají být středně velké se zaoblenými špičkami. Tělo je spíše zavalitého a silného rázu. Plece mají být dostatečně široké a hruď hluboká. Končetiny jsou krátké. Kompaktní tlapky jsou silné a zakulacené. Krátký a silný ocas má tupou špičku. Srst britské kočky je hustá, na omak drsná a nepřiléhá.
Zbarvení je různorodé. Černá, čokoládová, červená, modrá, lila, krémová, želvovinová, čokoládově, modře, lila želvovinová, bílá nebo želvovinová zabarvení. Dále se objevují všechny barvy jako kouřové nebo se závojem. Dalším zbarvením jsou žíhané (mramorované nebo tečkované), stříbřitě žíhaná nebo s odznaky.

18.8.2021 17:26
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Bobča napsal(a):
Raduš-dovolím si...tady je Guci lepší...a Viktorek modrobílý

Břéťa je osvětlená slunkem,ale zadel má tmavší

Díkas Bobi, já nefotím se svým mizerným mobilem a muž...spíš zahradu, než zvířectvo

18.8.2021 17:27
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

rapotacka11 napsal(a):
Britská kočka dosahuje váhy 4 až 8 kg. Hlava je kulatá s plnými lícemi. Oči jsou velké, kulaté a většinou mají měděnou nebo zlatou barvu. Uši mají být středně velké se zaoblenými špičkami. Tělo je spíše zavalitého a silného rázu. Plece mají být dostatečně široké a hruď hluboká. Končetiny jsou krátké. Kompaktní tlapky jsou silné a zakulacené. Krátký a silný ocas má tupou špičku. Srst britské kočky je hustá, na omak drsná a nepřiléhá.
Zbarvení je různorodé. Černá, čokoládová, červená, modrá, lila, krémová, želvovinová, čokoládově, modře, lila želvovinová, bílá nebo želvovinová zabarvení. Dále se objevují všechny barvy jako kouřové nebo se závojem. Dalším zbarvením jsou žíhané (mramorované nebo tečkované), stříbřitě žíhaná nebo s odznaky.

Vyčerpávající popis

18.8.2021 19:06
Bobča

XXX.XXX.20.192

lesnížínka napsal(a):
Díkas Bobi, já nefotím se svým mizerným mobilem a muž...spíš zahradu, než zvířectvo

jsem nezaregistrovala,žes mezitím poslala ty zvědavce za sklem nic tu nebylo,když jsem to posílala..

18.8.2021 19:26
lenacia

XXX.XXX.173.31

Beruška není s PP, dostala sem ji jako dárek od sestry, když mi předchozí kočička umřela.
Ale měla by "jakože" být britská.... palici má kulatou, oči má dvě koule, tělo má dalí velkou koli... mám kočku co má koule

18.8.2021 20:01

lenacia napsal(a):
Beruška není s PP, dostala sem ji jako dárek od sestry, když mi předchozí kočička umřela.
Ale měla by "jakože" být britská.... palici má kulatou, oči má dvě koule, tělo má dalí velkou koli... mám kočku co má koule

..no je jí tedy řádnej kus...

18.8.2021 20:42
lenacia

XXX.XXX.173.31

Heheee
Hádejte kdo právě sám přišel, vyskočil je mě do postele a leží mi na břiše 🥰

18.8.2021 22:36
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

..no je jí tedy řádnej kus...

To jsi neviděla Gučajz Je jak hroch

18.8.2021 23:42
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

lesnížínka napsal(a):
Vyčerpávající popis

Wikipedie .

19.8.2021 07:37
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

lenacia napsal(a):
Heheee
Hádejte kdo právě sám přišel, vyskočil je mě do postele a leží mi na břiše 🥰

Tak ten náš hroch se zásadně nemazlí, i tak dobře, protože lehnout mi na břicho, tak mě prošlápne

19.8.2021 07:39

lesnížínka napsal(a):
To jsi neviděla Gučajz Je jak hroch

..nasi si váhu drží....

19.8.2021 09:35
lenacia

XXX.XXX.173.31

lesnížínka napsal(a):
Tak ten náš hroch se zásadně nemazlí, i tak dobře, protože lehnout mi na břicho, tak mě prošlápne

Ona jak kdy. Spíš preferuje když na ní nesahám jenom jí nechám na mě šlapat. Klasika sub-dom situace 🤣

19.8.2021 09:39
Varaxi

XXX.XXX.150.244

lenacia napsal(a):
Ona jak kdy. Spíš preferuje když na ní nesahám jenom jí nechám na mě šlapat. Klasika sub-dom situace 🤣

Jo ták, ona Vám dopřává masáž zad zadarmo, a Vy ji hned obviňujete z BDMS. To teda nejste moc vděčná majitelka - a to máte takovou hodnou kočičku!

19.8.2021 09:52
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

lenacia napsal(a):

Přesně, preferuje, když na ni nešahám. Šahání...to jen velmi vyjímečně, když si vyskočí ke mě na gauč - šlapat deku. Kdybych ji vzala na ruce, jako máte fotku vy, tak ji asi chytí amok. Jediné zvednutí na jídlo na stůl

19.8.2021 09:54
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

..nasi si váhu drží....

Ona taky Evi, ale tu hroší Ale jo, teď v létě je snad i trochu hubenější, ale na váhu má nejmíň dvakrát tolik, co Vikťa. Asi ,,těžké kosti" sotva ji zvednu

19.8.2021 10:03

lesnížínka napsal(a):
Přesně, preferuje, když na ni nešahám. Šahání...to jen velmi vyjímečně, když si vyskočí ke mě na gauč - šlapat deku. Kdybych ji vzala na ruce, jako máte fotku vy, tak ji asi chytí amok. Jediné zvednutí na jídlo na stůl

...proto jsem nikdy nechtěla britku...velká většina jich je celoživotně napučelych...moji milující ragdolove, jsou něžní mazlici a zavislaci.....no a jakopersanka z popelnice ta je z nich nejmazlivějsi a nezavislejsi, prostě pes....

19.8.2021 10:25
lenacia

XXX.XXX.173.31

Měla sem kočku z útulku, ty sou prej mazlivý... Tak ta nejenom že mazlivá nebyla a nesmělo se na ni sahat. Ale když teda už třeba vyskočila na člověka a lehla si na něj, tak za každý špatný pohyb toho člověka, na něj začala vrčet a syčet.

19.8.2021 10:29
lenacia

XXX.XXX.173.31

Varaxi napsal(a):
Jo ták, ona Vám dopřává masáž zad zadarmo, a Vy ji hned obviňujete z BDMS. To teda nejste moc vděčná majitelka - a to máte takovou hodnou kočičku!

Taky zbožňuje když jí plácám po zadku... Nastaví, vystrčí zadek a drží 😅🤦‍♀️🤷‍♀️. Je jedno jak moc jí plácám, když přestanu, tak se dožaduje přídavku

Přidejte reakci

Přidat smajlík