Žulík-milionový kocourek čeká na šanci v utulku

Narozen cca 6/2019 Původem divoké kotě odchycené v žulovém lomu. Rok mu trv...
Vendy10011101
XXX.XXX.168.248
Kocourek (dva měsíce) od dnešního rána nic nejedl. Je nad míru unavený a neaktivní. Potravu si nevzal ani když mu byla podávána přímo, ne z misky. Močí mimo kočičí toaletu. Nechce se hýbat a nereaguje ani na ostatní kočky. Má zrychlené dýchání a je skleslý. Chvilku měl i tekutinu u čumáčku.
OJe nachlazený nebo se máme bát něčeho horšího? Teplotu nemá. Myslela jsem si, že je ve stresu ze změny povolání, ale tohle mi přijde podezřelé.
Video se zpracovává...
Uživatel s deaktivovaným účtem
je nemocný.
možná i těžce, to se bez veterináře nepozná.
Petra549
XXX.XXX.16.135
Pri takto mladom zvierati a popise ktorý uvádzate by som nečakala na to, kým mi niekto odpíše a rovno utekala veterinárovi, kým nie je neskoro. Držím mu palce.
Vendy10011101
napsal(a):
Kocourek (dva měsíce) od dnešního rána nic nejedl. Je nad míru unavený a neaktivní. Potravu si nevzal ani když mu byla podávána přímo, ne z misky. Močí mimo kočičí toaletu. Nechce se hýbat a nereaguje ani na ostatní kočky. Má zrychlené dýchání a je skleslý. Chvilku měl i tekutinu u čumáčku.
OJe nachlazený nebo se máme bát něčeho horšího? Teplotu nemá. Myslela jsem si, že je ve stresu ze změny povolání, ale tohle mi přijde podezřelé.
Bála bych se něčeho horšího a už bych byla u veterináře.
eni
napsal(a):
určitě ve stresu ze změny povolání, nic to není....
Aby to zadavatelka nevzala vážně. I když je to vlastně jedno - buď šla k vetovi nebo kotě už není.