Prosím poraďte mi . Máme kocourka cca 1 a půl roku kastrovany před měsícem. Teď nám k němu přibyla kočička cca 3 měsíce. Teď k problému co jsme malou přinesli jí kouše za krk někdy zaječí takže to bolí. Snaží se jí harašit . Malá už pomalu neví kam utéct co stim přejde to nebo co stim dělat. Mám je oba moc ráda chtěla bych aby se nějak sehrály. Máme je po hromadě 3 dní. Děkuji za každou radu.
Měli by se sehrát?
Proto si bereme rovnou koťata dvě, pak je vše
bez problémů.
Jaká rada, teď už?
Nenechte kočku otravovat!
Všeho s mírou !
Dohlédnout a zakročit!
https://www.youtube.com/watch?v=LCwR7sP05To
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mia Miky
napsal(a):
Prosím poraďte mi . Máme kocourka cca 1 a půl roku kastrovany před měsícem. Teď nám k němu přibyla kočička cca 3 měsíce. Teď k problému co jsme malou přinesli jí kouše za krk někdy zaječí takže to bolí. Snaží se jí harašit . Malá už pomalu neví kam utéct co stim přejde to nebo co stim dělat. Mám je oba moc ráda chtěla bych aby se nějak sehrály. Máme je po hromadě 3 dní. Děkuji za každou radu.
Před měsícem kastrovaný - ještě s ním cloumají hormony.

napsal(a):
Před měsícem kastrovaný - ještě s ním cloumají hormony.
Můj Bertík - kastrace listopad 2020, velmi temperamentní kocourek
aktuálně mám na stole stříkačku s vodou, abych mohla zasáhnout, když jde (než jde) napadnout některou kočičku (na kocoury si takto netroufá)
nemusí to tak být, ale může
ono to nebude až tak o kastraci (stejně jako značkování), ale o povaze
Náš už po ní tak nejde, je to o hodně lepší. Už jen občas jinak spolu jí spí hrají si . Jen pořád není ve své kůži, nemazli se moc je pořád takový nervózní. Znazim se ho mazlit utěšovat aby věděl že je pořád můj miláček. I když máme novou princeznu že je pořád milovanej. Ale pokroky tam sou den ode dne tak snad to bude v pořádku, sou to zlatíčka . Jinak paní Dr. nám navrhla kastraci čičiny ale ještě je moc malinká má sotva kilo takže tu musíme posunout, tím by se to mělo prý také zlepšit.