Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.8.2021 18:37

Poprosím, kdo máte zkušenosti či víte - jak zabezpečit plot proti úniku koček, ne elektrický ohradník. Co se osvědčilo a co naopak ne.

Nikdy jsem to neměla v úmyslu, ale během ani ne 3 týdnů jsem přišla o kocourka Benjiho a kočičku Terezku, žádní tuláci, pohybovali se v blízkém okolí a většinou byli doma, Benji v podstatě pořád. Můj přícucek, i Terinka. Stálý režim, oba. A oba stejné schéma - večer spali doma, ráno už nebyli. Asi tady máme predátora, ať už lidského nebo zvířecího.
Byl by to pro kočičáky šok, ale byli by v bezpečí, snad...

26.8.2021 21:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Poprosím, kdo máte zkušenosti či víte - jak zabezpečit plot proti úniku koček, ne elektrický ohradník. Co se osvědčilo a co naopak ne.

Nikdy jsem to neměla v úmyslu, ale během ani ne 3 týdnů jsem přišla o kocourka Benjiho a kočičku Terezku, žádní tuláci, pohybovali se v blízkém okolí a většinou byli doma, Benji v podstatě pořád. Můj přícucek, i Terinka. Stálý režim, oba. A oba stejné schéma - večer spali doma, ráno už nebyli. Asi tady máme predátora, ať už lidského nebo zvířecího.

Už to tady jednou bylo - protáčecí válce nahoře na plotě. Ale jestli máte větší pozemek...

27.8.2021 11:39
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ježíš to snad ne, to je mi líto Nestrašte, napadá vás něco konkrétního, někdo??? K nám začala chodit liška s 5! liščatama. Měla jsem strach, když chodila sama, sháněla jim jídlo, no teď jsem už posr...strachy úplně, každý den obchází barák, klidně těsně kolem oken, ve kterých se svítí(máme všude francouzská) takže ji vidíme. Já jí nosím na kompost, i Workovo maso z mrazáku, co stejně nežere, možná to byla chyba, ale mě je jí líto, vypadá chudinka hrozně zbídačeně. Jenže teď je jich celá smečka a bojím se, aby kočky nebyly další chod Klidná jsem, jen když spí doma. No včera zrovna ne, večer byli doma a na noc se rozhodnuli jít oba ven To ráno trnu strachy, jestli je ještě najdu. Asi bych to nerozchodila...Liška v pohodě z místa přeskočí dvoumetrový plot, podhrabe se kdekoliv. Takže se ani nesnažím takto jí v tom bránit, spíš jen chodím pořád zadělávat vyhrabané díry, aby kočky netrajdaly venku.

27.8.2021 13:38

liška je v úvaze
jezevec - jsou tady, ale velmi nepravděpodobné
a samozřejmě nějaký hajz.l člověk
lidí tady přibylo, obměnili se......blbá doba kovidová

za těch cca 40 let, co jsme tady, s kočkami, je to poprvé, co mi některá zmizela beze stopy ....a navíc dvě hned po sobě

27.8.2021 16:57
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

No člověk...Před mnoha lety měl děda dva kocoury bratry, jeden čistě bílý, druhý bíločerný a dlouhosrsté - koťata od obyčejné mourovaté micky. Na vesnici tehdy rarita. A kocouři skoro do dvou let, chodili s dědou do obchůdku, asi 150m od baráku, taková boční klidná ulička. Všichni je znali, byli přítulní. Jenže pak se jednoho dne oba najednou ztratili a už se nenašli. Až se ve vesnici cca za rok objevil žhář, zhořelo pár stodol a zjistilo se, že je to dospívající kluk jedněch sousedů, takový celkově dost mag.r. A začalo se šeptat o tom, že mnoha sousedům se poztrácely během pár předchozích let kočky. Všechny nás napadlo, že to byl on, nechci se nikdy dozvědět, co s nima dělal Oni se s hanbou odstěhovali a na barák se přistěhovali jeho prarodiče. Jestli tam někde našli hromadný hrob koček, by stejně nikdy nepřiznali...

27.8.2021 17:32
Bobča

XXX.XXX.20.192

a nešel ten jeden hledat toho druhého??
Od holky kocouři -jeden se ztratil při povodních a druhý za 14 dní po něm..Myslela si,že ho šel hledat..Ten první se vrátil po půl roce,druhý teda ne...

"Hmn"-třeba se ještě vrátí.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík