Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

any.lovehorseandcats

20.9.2021 23:15
any.lovehorseandcats

XXX.XXX.149.91

Když je na to kočka učená od malička, zvládne třeba 3/4 hodiny cesty autem 2x týdně?

21.9.2021 04:08
rapotacka11

XXX.XXX.224.71

Co může dělat, než to zvládnout?
Nevystavovala bych ji tomu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2021 05:33

ale tak zvykne si

a jsou kočky, co jezdí s majiteli na víkend na chatu a líbí se jim to

a kočky, co takové nápady netěší a je potřeba mít plán b

any.lovehorseandcats

21.9.2021 06:59
any.lovehorseandcats

XXX.XXX.149.91

Právě o to jde, starala jsem se o vesnickou kočku u nás na chatě jen o víkendech, zbytek času si lovil myši. Jenže teď je pryč a já bydlím v bytě a nevím jestli je vhodné do bytu kupovat kočku, ale kdybych ji koupila tak bych ji chtěla vozit na chatu kde by se vyběhala na zahradě.

21.9.2021 07:07
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

any.lovehorseandcats napsal(a):
Právě o to jde, starala jsem se o vesnickou kočku u nás na chatě jen o víkendech, zbytek času si lovil myši. Jenže teď je pryč a já bydlím v bytě a nevím jestli je vhodné do bytu kupovat kočku, ale kdybych ji koupila tak bych ji chtěla vozit na chatu kde by se vyběhala na zahradě.

To prostě nikdy dopředu nevíte. Naše kočky jezdily jen na veterinu - 30km. Kočka naprosto v klidu(to teda asi ne určitě vystreslá, ale potichu jak myška) kocour - začal řvát jakmile se auto rozjelo a řval hrozně celou cestu. Vygradovalo to tím, že zjistil, že prostrčí packu, tak poškrábal sedačku, urval si dráp, celé auto poškrábané a od krve Takže se vám může lehce stát, že kočka na chatu jezdit nebude.

21.9.2021 07:27
rapotacka11

XXX.XXX.224.71

Přijde jaro, možná se objeví další kočka.

Kočka je svéráz, dělá si co chce.
Známí jezdili na chatu s kočkou. Když chtěli
odjet dom, kočka zmizela.
Pán odvezl rodinu a mazal zpátky pro kočku.
Milostivě přišla.

Jak píše Bodlinka, je třeba mít plán B.
A to se týká i pořízení kočky-koček.

21.9.2021 08:50

lesnížínka napsal(a):
To prostě nikdy dopředu nevíte. Naše kočky jezdily jen na veterinu - 30km. Kočka naprosto v klidu(to teda asi ne určitě vystreslá, ale potichu jak myška) kocour - začal řvát jakmile se auto rozjelo a řval hrozně celou cestu. Vygradovalo to tím, že zjistil, že prostrčí packu, tak poškrábal sedačku, urval si dráp, celé auto poškrábané a od krve Takže se vám může lehce stát, že kočka na chatu jezdit nebude.

tak zase ono se tohle úplně nedá srovnávat, protože když kočky jezdí jen na veterinu, tak je pro ně ta cesta cesta na veterinu a to je úplně, ale úplně něco jiného, než když je to většinou cesta na chatu, kde se jim líbí.

21.9.2021 09:30

měla jsem v takovém režimu kocoura, ne od mala, a byl úplně v pohodě (jen jsem nesměla překročit určitou rychlost), užíval si oba režimy, i bytový, i chatový. Ale ten byl maximálně fixován na lidi, ne na místo.

je to individuální

(jo, jedni chataři zde si také vozí kočičku, nalezence)

Přidejte reakci

Přidat smajlík