Mainská mývalí s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - Chovatelská stanice nabízí kočičku a kocourk...
16000 KčAnoddereven
XXX.XXX.48.251
Dobrý den.
Jsem nová chovatelka a rada bych dostala nějaké rady jak to probíhá s chovem a kde nejlépe hledat kocoura ke krytí?
Mám rok a půl starou kočičku, která už se asi potřetí mrouská a plánuji ji nechat otestovat a rada bych začala hledat ženicha, ale nemám tušení kde začít..
O zřízení chovné stanice ani tolik nejde, spíš jak se dostat do kontaktu s ostatníma chovateli.
Jakékoliv rady pro novou chovatelku bych ocenila.
Děkuji moc!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anoddereven
napsal(a):
Dobrý den.
Jsem nová chovatelka a rada bych dostala nějaké rady jak to probíhá s chovem a kde nejlépe hledat kocoura ke krytí?
Mám rok a půl starou kočičku, která už se asi potřetí mrouská a plánuji ji nechat otestovat a rada bych začala hledat ženicha, ale nemám tušení kde začít..
O zřízení chovné stanice ani tolik nejde, spíš jak se dostat do kontaktu s ostatníma chovateli.
Děkuji moc!
..tak klub chovatelů vašeho plemene, kde by měla být i databáze chovných kocourů asi...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anoddereven
napsal(a):
Dobrý den.
Děkuji moc!
Zeptat se u chovatele, od kterého kočku máte?