Podvodník se savanah kočkami

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Romullee

28.9.2021 12:57
Romullee

XXX.XXX.60.45

Zdravím vás všechny.
Právě jsem byla obětí podvodu s kočičkou původu savannah. Posílám v příloze fotky. Pozor na ně. Vypadají velmi přesvědčivě a pošlou vám hromadu dokumentů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.9.2021 17:39

Romullee napsal(a):
Zdravím vás všechny.
Právě jsem byla obětí podvodu s kočičkou původu savannah. Posílám v příloze fotky. Pozor na ně. Vypadají velmi přesvědčivě a pošlou vám hromadu dokumentů.

..nějak tomu nerozumím....vy jste zaplatila do ciziny kotě a přišla Vám hromada fotek a dokumentů nebo jak?

28.9.2021 17:51

Romullee napsal(a):
Zdravím vás všechny.

Také nerozumím.

28.9.2021 18:02
BenaBak

XXX.XXX.174.191

Nevím o co se jedná, ale ty doklady uveřejňovat takhle ofiko?! 🤔 To si myslím, že je o průser.

30.9.2021 23:25
fikovnice

XXX.XXX.135.102

BenaBak napsal(a):
Nevím o co se jedná, ale ty doklady uveřejňovat takhle ofiko?! 🤔 To si myslím, že je o průser.

Souhlasím a celý je to divný! Dotaz v normální češtině na českém webu. Doklady patří občance SRN a jako příjemce je uvedena Ukrajinka...
To bude celé asi vymyšlené...

30.9.2021 23:26
fikovnice

XXX.XXX.135.102

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
..nějak tomu nerozumím....vy jste zaplatila do ciziny kotě a přišla Vám hromada fotek a dokumentů nebo jak?

No, neber to!
Nedostaneš zvíře, ale fůůůru různých dokladů! A s těmi se dá, jak známo, dobře kšeftovat.

1.10.2021 01:10

fikovnice napsal(a):
No, neber to!
Nedostaneš zvíře, ale fůůůru různých dokladů! A s těmi se dá, jak známo, dobře kšeftovat.

.že jo....

Přidejte reakci

Přidat smajlík