A.S.L.T.N.M.

XXX.XXX.149.91
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, jestli tu někdo má zkušenosti s alergií na kočky. Mám příbuzného a ten má silnou alegii na kočky. Uvažuji o pořízení koček do bytu, zároveň bych chtěla aby příbuzný mohl chodit na návštěvy. Má někdo zkušenosti, nebo ví jak na to?
Uživatel s deaktivovaným účtem

A.S.L.T.N.M.
napsal(a):
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, jestli tu někdo má zkušenosti s alergií na kočky. Mám příbuzného a ten má silnou alegii na kočky. Uvažuji o pořízení koček do bytu, zároveň bych chtěla aby příbuzný mohl chodit na návštěvy. Má někdo zkušenosti, nebo ví jak na to?
...kamarádka je silná alergická, s prášky zvládá kočky vlastní, alergie se jí zhorší, když její kočky mají koťata, ale časem si vždycky zvykne, ale cizí kočky ji to dost rozjedou....tvrdí se, že kočky mají nejsilnější alergeny....takže návštěvy to asi budou mít horší...
A.S.L.T.N.M.

XXX.XXX.149.91
A jde nějak zabránit alergické reakci? Např. před návštěvou vyvětrat, vysát, zavřít kočky jinam...

A.S.L.T.N.M.
napsal(a):
A jde nějak zabránit alergické reakci? Např. před návštěvou vyvětrat, vysát, zavřít kočky jinam...
....nevím, fakt neporadím, zkusit to můžete kdyztak návštěva odejde dřív no.....
napsal(a):
....nevím, fakt neporadím, zkusit to můžete kdyztak návštěva odejde dřív no.....
Nebo ji odveze rychlá Pardon, černý humor. No jde o to, jestli je ta návštěva důležitá(asi ano, jinak by se neptala) protože pak pořízením koček můžete o návštěvu přijít úplně. Záleží, na čem zadavatelce záleží víc - jestli oželí kočky, které doteď neměla a tedy i dál nemusí mít, nebo návštěvu.

lesnížínka
napsal(a):
Nebo ji odveze rychlá Pardon, černý humor. No jde o to, jestli je ta návštěva důležitá(asi ano, jinak by se neptala) protože pak pořízením koček můžete o návštěvu přijít úplně. Záleží, na čem zadavatelce záleží víc - jestli oželí kočky, které doteď neměla a tedy i dál nemusí mít, nebo návštěvu.
...jo to už je na ní....
A.S.L.T.N.M.

XXX.XXX.100.93
Takže rada není?

A.S.L.T.N.M.
napsal(a):
Takže rada není?
..no není no bud si pořídíte kočky a návštěva dle síly reakce na ně u vas pobyde určitý čas nebo přestane chodit anebo ať zkusí pobyt někde v jine kočičí domácnosti a dle síly alergické reakce zjistí zda u vás přežije nebo ne....domácnost nikdy jako sterilní mít nebudete....chlupy jdou všude, kočky se o všechno otrou a tak všelijak podobně....