AgátaFegl

XXX.XXX.68.232
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se zarudlým konečníkem u kočičky. Má to kolem té dírky ještě tak 2 cm červené, olizuje se.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

AgátaFegl
napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se zarudlým konečníkem u kočičky. Má to kolem té dírky ještě tak 2 cm červené, olizuje se.
Děkuji.
Klidně to může být výhřez - foto by napovědělo. A ten bez veta nezvládnete.

lesnížínka
napsal(a):
Netuším. Neměla průjem, nebo naopak moc tvrdé hovišo? Tohle ale vypadá, že ji to svědí nevím, jestli i kočka mívá kvasinky? První bych to zkusila ťupnout tamponem s betadinou - vydesinfikovat.
Kvasinky bývají v uchu nebo pochvě, ne v konečníku. Pokud se jedná o výhřez, je třeba vet a s Betadinou na sliznici bych neexperimentovala.
napsal(a):
Kvasinky bývají v uchu nebo pochvě, ne v konečníku. Pokud se jedná o výhřez, je třeba vet a s Betadinou na sliznici bych neexperimentovala.
Myslela jsem kolem, pes je mívá kolem huby a na packách, někteří v uších...Proč ne betadinu na sliznici?? Vždyť se leje do ran po litrech

lesnížínka
napsal(a):
Stačí si přečíst příbalovou informaci https://www.pilulka.cz/betadine-liq-1x?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=(PLA)+Produktove+inzeraty-star&utm_content=Volne+prodejne+leky-star&utm_term=
Já bych ji ředila. Když si představím, že ji naliju na (možná) vyhřezlý konečník...
napsal(a):
Já bych ji ředila. Když si představím, že ji naliju na (možná) vyhřezlý konečník...
Ona je už ředěná a není problém ředit víc. Já taky i ředím, když třeba musím dělat Workovi výplach předkožky, protože na to trpí, tak ji nakapu jen pár kapek do vody a natáhnu do stříkačky.

rapotacka11
napsal(a):
Odvar řepíku.
Tlumí svědění i vysouší.
Neublíží.
Ale stejně bych pro klid duše šla k veterináři. On ten vyhřezlý konečník může taky odumřít.

lesnížínka
napsal(a):
Podle toho jak to prostě vypadá. Snad až takhle ne, doufám. To by snad zadavatelka poznala. Ani nevíme, jak je kočka vlastně stará?
Nevíme, jestli to zadavatelka pozná, jaké má zkušenosti. Nedala ani foto. Tudíž jenom spekulujeme. (a myslím, že věk kočky není v tomhle případě až tak důležitý).