KaRoOl3

XXX.XXX.137.41
Dobrý den,
už si musím pro radu sem. Mám kocourka teď mu byl 1 rok. Je vykastrovaný. Je to nějaký kříženec, vypadá to že má v sobě mainskou mývalí. Máme doma ještě i kočičku, to je obyčejná kříženka, té jsou dva roky a půl. Kocoura přijala suprově. Ani jednoho nepouštíme ven, jsou domácí.
Teď k problému… Poslední 3 měsíce kocour v noci pravidelně mezi 5-7 ranní mňouká jak smyslu zbavený, chodí do ložnice a začne makat na žaluzie (když je vytáhnu hrabe packou na tu šňůrku, na které visí) a dělá tak neskutečný bordel, vždy mě probudí. Než vyletím z postele zdrhne do kuchyně, u čehož stále mňouká jak šílenec a tak pobíhá, jak kdyby mě naváděl, abych ho následovala. Někdy vyskočí na stůl a lehne si na záda a nechá se drbat na břiše. Když do ložnice zavřu, hrozně škrábe na dveře.
Možná dobré zmínit, že jsem ve 33 týdnu těhotenství, jestli to může nějak souviset. Ještě bych ráda napsala, že to není moc mazel, pokud vyloženě sám nechce, ale na ruce nevydrží a sám nepřijde, ale když jdu okolo vždy ho pohladím, zkouším si ho samozřejmě i brát, aby byl víc mazlivý a aby viděl, že se pro něho nic nemění (těhotenství), ale vždy vydrží pár vteřin a pak zdrhá.
Kočička je naopak velmi umazlená. Přes den má hračky, parťačku kočku, máme i psa se kterým vychází krásně. Nutno zmínit, že je neuvěřitelně nenažranej, ale dostává kapsičku denně, občas pochoutky a vždy má k dispozici granule i vodu.
Záchody každý den čištěné (mají 2).
Neporadil by někdo, proč by se mohl takto chovat? Je to pubertou? Může žárlit? Může to mít v povaze? Něco vyžaduje? Už jsme bezradní. Dříve toto nedělal.
Moc děkuji.
krásný kocourek ...
já bych se přikláněla k pubertě..já to měla to samé ty žaluzie-musela jsem je nechat vytažené,ale u malého okýnka dole u balkonových dveří je málem zlikvidoval..brnkal na ně a tím pádem i mě na nervy...Pořídila jsem závěsy..zas po nich šplhal a vytahoval nitě...hlavně v noci vyžadoval pozornost..jestli vydržíte-psali mi tu nereagovat...ale to se nedalo vydržet..Myslím,že to s těhotenstvím nemá nic společného..prostě prudí
Uvidíte,co vám tu ještě poradí..
Uživatel s deaktivovaným účtem

KaRoOl3
napsal(a):
Dobrý den,
už si musím pro radu sem. Mám kocourka teď mu byl 1 rok. Je vykastrovaný. Je to nějaký kříženec, vypadá to že má v sobě mainskou mývalí. Máme doma ještě i kočičku, to je obyčejná kříženka, té jsou dva roky a půl. Kocoura přijala suprově. Ani jednoho nepouštíme ven, jsou domácí.
Teď k problému… Poslední 3 měsíce kocour v noci pravidelně mezi 5-7 ranní mňouká jak smyslu zbavený, chodí do ložnice a začne makat na žaluzie (když je vytáhnu hrabe packou na tu šňůrku, na které visí) a dělá tak neskutečný bordel, vždy mě probudí. Než vyletím z postele zdrhne do kuchyně, u čehož stále mňouká jak šílenec a tak pobíhá, jak kdyby mě naváděl, abych ho následovala. Někdy vyskočí na stůl a lehne si na záda a nechá se drbat na břiše. Když do ložnice zavřu, hrozně škrábe na dveře.
Možná dobré zmínit, že jsem ve 33 týdnu těhotenství, jestli to může nějak souviset. Ještě bych ráda napsala, že to není moc mazel, pokud vyloženě sám nechce, ale na ruce nevydrží a sám nepřijde, ale když jdu okolo vždy ho pohladím, zkouším si ho samozřejmě i brát, aby byl víc mazlivý a aby viděl, že se pro něho nic nemění (těhotenství), ale vždy vydrží pár vteřin a pak zdrhá.
Kočička je naopak velmi umazlená. Přes den má hračky, parťačku kočku, máme i psa se kterým vychází krásně. Nutno zmínit, že je neuvěřitelně nenažranej, ale dostává kapsičku denně, občas pochoutky a vždy má k dispozici granule i vodu.
Neporadil by někdo, proč by se mohl takto chovat? Je to pubertou? Může žárlit? Může to mít v povaze? Něco vyžaduje? Už jsme bezradní. Dříve toto nedělal.
Moc děkuji.
Je mladý a plný energie. Buďte ráda, že začíná až v pět.
Bobča
napsal(a):
krásný kocourek ...
já bych se přikláněla k pubertě..já to měla to samé ty žaluzie-musela jsem je nechat vytažené,ale u malého okýnka dole u balkonových dveří je málem zlikvidoval..brnkal na ně a tím pádem i mě na nervy...Pořídila jsem závěsy..zas po nich šplhal a vytahoval nitě...hlavně v noci vyžadoval pozornost..jestli vydržíte-psali mi tu nereagovat...ale to se nedalo vydržet..Myslím,že to s těhotenstvím nemá nic společného..prostě prudí
Uvidíte,co vám tu ještě poradí..
To je Max jak přes kopírák, čekala jsem, že se ozveš
Zadavatelko, kocour je puberťák, může být i akčnější povahy a je možné, že úplně se nezklidní nikdy. Nebo třeba za rok ano. To vám asi nikdo neřekne a vám nezbude, než obrnit se trpělivostí. Každé zvíře je jiné, i v rámci plemene. Já mám briťáky, protože miluju ty jejich kulaté hlavinky a klidné rozvážné povahy. Mladej má teď dva roky, je polovenkovní a už nelítá. Venku ještě ano, ale doma mu říkáme ,,starostěnko", protože jde rozvážným krokem jak starosta i se tak urputně tváří Mazlové nejsou, takřka vůbec, pohlazení je tak nějak maximum. Už teď uvažuju nad tím, až tu můj milovaný pejsa nebude, koho budu dlachnit? To mi bude chybět asi moc, protože muconit takhle neustále kočky, asi by se mi vyhýbaly jak čert kříži
S vaším těhotenstvím to určitě spojitost nemá, pochybuju, že to vůbec puberťák zachytil

on neprudí
chce ven a lovit
ženou ho pudy
a mezi 5tou a 7mou?....tak to má pár hodin zpoždění
KaRoOl3
napsal(a):
Dobrý den,
Moc děkuji.
Můžete být v klidu,mlátí s ním puberta Já mám doma skoro 5-ti měsíčního kočičího satana,který jak říká moje mamka,trpí asi ADHD Každý den se pravidelně v 5:15 h budí(nevím,kde tenhle čas sakra vymyslel ) a protože nespí on,nebude spát ani zbytek obyvatel bytu Nic a nikdo před ním není v bezpečí a v momentě,kdy si alespoň na chvilku lehne,tak usíná i druhý kocourek a čivava,protože je to jediný čas,kdy si od něj mohou odpočinout
Ale když spinká,vypadá jako nejhodnější kocourek na světě
napsal(a):
on neprudí
chce ven a lovit
ženou ho pudy
a mezi 5tou a 7mou?....tak to má pár hodin zpoždění
ano.to jsem zapomněla dodat..jako hodně malý spával do 6..pak se to zkracovalo..dlouho to bylo mezi 3-4 a pak už i ve 2...po 2-3hodinách řádění zalehl,ale mě to už pak nešlo usnout
koupila jsem cosi do zásuvky na zklidnění...kozlíkové kapky jsem mu dávala na jeho deku...kočičí trávu.....nic...