Dobrý den, mám kotě kocoura a kálí mimo záchod, průjem nemá, je zdravý. Mám 2 druhy záchodu i podestýlky, čůrat tam chodí, ale stále mám nas.rano kolem. Mám ho od mimina, nechala jsem si ho ze svého prvního vrhu(mám kočku s PP), už je kastrovaný, dělal to i před kastraci, nenapadá Vás někoho něco?
Já už fakt nevím.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rezzzy
napsal(a):
Dobrý den, mám kotě kocoura a kálí mimo záchod, průjem nemá, je zdravý. Mám 2 druhy záchodu i podestýlky, čůrat tam chodí, ale stále mám nas.rano kolem. Mám ho od mimina, nechala jsem si ho ze svého prvního vrhu(mám kočku s PP), už je kastrovaný, dělal to i před kastraci, nenapadá Vás někoho něco?
Já už fakt nevím.
A trefuje se dobře? Můj mladší kocour chodí poctivě na záchůdek, ale jak to tady kdosi jednou psal - dupku ven, takže bobky padají většinou těsně vedle. Močí taky bez problému.

Rezzzy
napsal(a):
Kéž by, ale ne, dřepne si vedle
Zkusit krytý záchod?

jeden můj kocourek šel do jednoho čurat, přelezl do druhého (mám 2 vedle sebe, krom jiných jinde) a tam hodil bobek
může to být i takto
přidala bych wc
a tam, kam chodí a je to špatně, bych dávala třeba citrusovou kůru, to nemají rádi
a pokud ho chytíš, že jde jinam, tam okamžitě šup na záchodek
lesnížínka
napsal(a):
Takže problém bude nejspíš psychický, něco mu vadí. Možná zkusit ještě jedno WC, když máte dvě kočky. A kolik mu vlastně je a rasa? Neuzurpuje ho máma kočka?
Je to Sibiřská kočka, jsou mu 4 mesice, spíš on uzurpuje trochu mámu, teda jen u misek s jídlem, ale nic hrozného. O třetím WC uvažuju,
napsal(a):
jeden můj kocourek šel do jednoho čurat, přelezl do druhého (mám 2 vedle sebe, krom jiných jinde) a tam hodil bobek
může to být i takto
přidala bych wc
a tam, kam chodí a je to špatně, bych dávala třeba citrusovou kůru, to nemají rádi
a pokud ho chytíš, že jde jinam, tam okamžitě šup na záchodek
Můžu zkusit dát dva vedle sebe, dělá to právě vedle toho hajzliku, tak třeba to bude ono.Jeden mám teď dole, druhý v patře

sufle
napsal(a):
Ve 4 měsících je už kastrovaný, není to brzy?
Podle mě je. Já bych počkala aspoň do půl roku, lépe více.

Rezzzy
napsal(a):
Není, myslím že tak akorát, nerada bych, aby mi nakryl matku, už se hodně zajímá, ji a má 3kg
Proč není kastrovaná matka?

napsal(a):
Proč není kastrovaná matka?
"nechala jsem si ho ze svého prvního vrhu(mám kočku s PP)"
asi chovná.....

Rezzzy
napsal(a):
Přesně tak, dekuji
Chápu. Ale stejně mi to nepřijde fér vůči tomu kocourovi - teda kocourkovi. Můj názor.

Rezzzy
napsal(a):
Fajn, chápu, a nějaká rada k mému problémů by byla?
Navrhla jsem krytý záchod - ten je. Jiní doporučili více záchůdků - ty budou (nebo už jsou). A vlastní zkušenost. Před léty mi kocour začal bobkovat po bytě, bez důvodu, žádná změna neproběhla. Po pár týdnech přestal a vše se vrátilo do normálu. Závěr - jsou to kočky a do hlavy jim nevidíme.