Nezvyklé chování kotěte...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AZAZEL

7.10.2021 09:08
AZAZEL

XXX.XXX.200.251

Dobrý den v Červnu jsme dovezli synovi - velkému milovnékovy koček. Májové - jarní kotě tak že mělo necelé 2 měsíce cca. paní ani nevěděla kolik jim je přesně. Doma získalo obilbu. ale náš společný mazlík a že jich máme: Dva pejsky, Andulky 9ks. Křečka, potkánka. je ale divné že kocourek AZAZEl si vybral synův polštářek ve tvaru ovečky takový ten z Penny. A přistihli jsme ho jak cicá tu ovečku a masíruje ji při tom. Je to jako když kotě stymuluje mléčné žlázy u kočky která jej kojí. Mléko dostává, granulky vyskas a kapsyčky, na obměnu. Uměl by mi někdo poradit? Jinak je to celekm vstekloun. Díky za radu či tp na pomoc. Nijak nám to nevadí jen pro zajímavost co mu chybí. Alepohlazení určitě nepostrádá. Děkuji Roman.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.10.2021 09:32

AZAZEL napsal(a):
Dobrý den v Červnu jsme dovezli synovi - velkému milovnékovy koček. Májové - jarní kotě tak že mělo necelé 2 měsíce cca. paní ani nevěděla kolik jim je přesně. Doma získalo obilbu. ale náš společný mazlík a že jich máme: Dva pejsky, Andulky 9ks. Křečka, potkánka. je ale divné že kocourek AZAZEl si vybral synův polštářek ve tvaru ovečky takový ten z Penny. A přistihli jsme ho jak cicá tu ovečku a masíruje ji při tom. Je to jako když kotě stymuluje mléčné žlázy u kočky která jej kojí. Mléko dostává, granulky vyskas a kapsyčky, na obměnu. Uměl by mi někdo poradit? Jinak je to celekm vstekloun. Díky za radu či tp na pomoc. Nijak nám to nevadí jen pro zajímavost co mu chybí. Alepohlazení určitě nepostrádá. Děkuji Roman.

...předčasně vzate kotě od matky a sourozenců...kotě má jít až ve 13 týdnech....a mimochodem ten potkan by měl mít společnost, samotný psychicky trpí....jen škoda, že bez si pořídíte cokoli živého si nepočítejte o podmínkách jeho chovu....jinak tomu kroku se říká mléčný krok....

7.10.2021 10:08
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

O tom, že je kotě brzy vzaté od maminky není pochyb, to už napsala Kometa. Mléčný krok ale není nic divného, vaše kotě se divně nechová, je to normální, dělá jim to dobře, uklidňuje je to. Mám obě kočky s PP, takže vzaté od maminky až ve 13 týdnech a starší kočka, to dělá ještě mnohem víc, než mladý kocour.

7.10.2021 11:10

se přidám
to není chování zvláštní, ale normální
netřeba řešit

7.10.2021 12:26
rapotacka11

XXX.XXX.224.71

Mléko dostává, granulky vyskas a kapsyčky ...

Dejte taky masíčko.

Janae.

7.10.2021 14:31
Janae.

XXX.XXX.160.6

rapotacka11 napsal(a):
Mléko dostává, granulky vyskas a kapsyčky ...

Dejte taky masíčko.

Vy nemluvíte jazykem jeho kmene, já to přeložím "dejte taki masýčko"

Jinak je to běžné, nemusí to být důsledek brzkého odstavu.
Mléčný krok je něco, co dělají snad všechny kočky, máme zničené, vytahané, všechny ručníky.
A cucání až do mokra, doslova z chlupatých látek kapalo, jsem zažila u kočky, u které jsem si jistá, že nebyla brzy odstavená.
Co s tím nevím, my jsme neřešili, nevadilo nám to.

Miriam33

7.10.2021 16:18
Miriam33

XXX.XXX.209.171

Naše kočka to dělá taky. Nedá se normálně hladit, hned cucá oblečení a zatíná drápy. Leda ji na klíně otočit hlavou ven, aby na žádný kus oblečení nedosáhla. Ona teda byla nalezená hodně mrňavá, sotva se batolila, takže podtržená bude.

8.10.2021 09:49
Bobča

XXX.XXX.20.192

Maxe jsem měla od 6 týdnů-taky "podtrženého",ale jen "mléčně kráčel" (bez drápků)ale nikdy nic necucal

Přidejte reakci

Přidat smajlík