Sousedovy kočky - exkrementy, plašič

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2021 15:01
Krasavice Carevna

XXX.XXX.32.20

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s plašičem koček? Případně nějaké jiné řešení?
Koupili jsme starý dům naše sousedka má 5 koček, které krmí mlékem. Kočky mají permanentní průjem a chodí kadit na náš dvůr i půdu (zahrádku neřeším). Je to neskutečný smrad a ani se to nesnaží zahrabat. Takže máme stále pokaděný beton na dvoře a prkna na půdě už taky nic nezachrání. Všelijaké díry už jsme ucpali, ale kočky asi chodí po obvodové zdi a po střeše. V objektu nebydlíme, vyskytujeme se tam podle stavebních úprav, takže to za nás nemůže vyřešit přítomnost psa.
Díky za rady

10.10.2021 21:12
Bobča

XXX.XXX.20.192

Jen za mě...myslím,že je to neřešitelné ..přelezou a podlezou všechno..a už si tam zvykly chodit..a nejlépe se "kadí" u sousedů-svůj dvůr mají určitě čistý .jedině vydržet,až bude pes ...nejlépe nějaký velký...ale i to nemusí být řešení..

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.10.2021 21:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bobča napsal(a):
Jen za mě...myslím,že je to neřešitelné ..přelezou a podlezou všechno..a už si tam zvykly chodit..a nejlépe se "kadí" u sousedů-svůj dvůr mají určitě čistý .jedině vydržet,až bude pes ...nejlépe nějaký velký...ale i to nemusí být řešení..

Pes stačí i malý. Když bude aktivní. Jinak souhlas - situace v podstatě neřešitelná.

11.10.2021 08:30
Krasavice Carevna

XXX.XXX.32.20

Tak to jste mě teda nepotěšili, ona 15 cm lajna průjmu na betonu je fakt nechutná záležitost máme borderku, kočku občas prožene ráda, ale učit ji proti kočkám nechci

Neregistrovaný uživatel

11.10.2021 12:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Krasavice Carevna napsal(a):
Tak to jste mě teda nepotěšili, ona 15 cm lajna průjmu na betonu je fakt nechutná záležitost máme borderku, kočku občas prožene ráda, ale učit ji proti kočkám nechci

Elektrika. Jak dostanou od konskyho ohradniku pr pecek možná je to bavit prestane. Bohuzel lidi sou bl by a nedojde jim ze ne druhej ma opevnovat avuj pozemek ale oni maj hlidat svy zvirata.

Přidejte reakci

Přidat smajlík