Dobrý den.
Před 3mi týdny jsem nalezla kotě. Teď je jí cca 7 týdnu. Je bez problémů. Dávala jsem podle rady veterináře kotěci mlíčko a začala přidávat granulky. Papá masíčko granulky sem tam trošku kapsičku, tvaroh s mlékem kotěcím. Jen mě zajímá kolik by měla sníst? Mlíčko vypije ráno třeba 30ml později ji nabídnu granulky z dlaně protože z misky ne a ne si je vzít. Ale sní třeba jen 10-15 granulek. Není to málo?
Tvaroh kapsičku atd. taky jen párkrát a dost. Jinak je klidná spí hraje si a skoro nemňouka. Stále vrňí, jen mi přijde že jí málo. To mlíčko dávám ráno a večer kolem 21 hod pak usne a zase druhý den nanovo.
Můžete mi napsat jak vaše kotě jedlo a třeba kolik cca.
Děkuji.
je malé-já myslím,že mu to stačí...hlavně,že jí..Max taky v 6 týdnech nesnědl moc..půl kapsičky ráno,půl večer..mezitím si chodil na granulky,ale že by nějak moc ubývaly,to ne..a pokud dáváte mezitím ještě něco...ty granulky bych mu zkusila dát na placatý talířek-Max je nechtěl z hluboké-kočičí misky,pořád mrskal hlavou-měl dlouhé fousy,(asi mu zavazely) tak jsem mu je dala na plastový malý talířek(a potom už pořád)...a v poho...
Uživatel s deaktivovaným účtem

jsem si to četla dvakrát, jestli tam to maso je...a je, tak dobrý
hlavně nabízet co nejširší škálu masa
kočky si rády vybírají
a někdo radši vařené, někdo syrové, je nutno zkoušet
je malá, tak zatím zobe málo
a kotě by mělo jíst ad libitum, v době růstu dokáže sežrat neuvěřitelná množství
Ano děkuji. Ráno pije mlíčko kotěci pak si vezme hovězí nebo kuřecí prsíčko. Vařené ji moc nejede ale syrové ano. Pak pár granule, zase maso a večer mlíčko. Nikdy jsem kočku neměla a ani jsem nechtěla žádné zvíře mám dvě děti a to je horší než kdejaké zvířátko. Ale tady ta prďola už bude snámi nechci aby ji vzal někdo kdo ji pak pustí někde venku. Je hodně mazlivá a opravdu je tak vděčná tedy aspoň mi to tak přijde. Jen jsem nevěděla jaké množství je normální. Děkuji vám všem za rady.
rapotacka11
napsal(a):
Když hledám, co mu sedne, kupuji nejmenší balení.
Royalky jim chutnávaly.
Teď bývají často přesolené. Ty taky nechce?
Ano ona ji všechny ale jak říkám jen pár granul a dost. Jen sem nevěděla zda je to normální prostě kolik by toho měla sníst. Ale asi ji to stačí nijak nemnouka že by měla hlad. Tak je to asi v pořádku.

miselin19
napsal(a):
Granulky má kvalitní koupené přímo u veterináře pro malé koťátka dva druhy. Já na ní nešetřím. To se nebojte.
Kvalitní granule přímo od veterináře nemusí být nutně chutné. Ani zdravé. Jsem taky vet a základem KD pro mé kocoury je maso.

miselin19
napsal(a):
Ano ona ji všechny ale jak říkám jen pár granul a dost. Jen sem nevěděla zda je to normální prostě kolik by toho měla sníst. Ale asi ji to stačí nijak nemnouka že by měla hlad. Tak je to asi v pořádku.
Protože mu třeba nechutnají. Viz výše.

miselin19
napsal(a):
Ano snažím se dávat co nejvíc masa. A můžu se zeptat kolikrát denně by mělo papat? Cc děkuji za rady.
Pětkrát, šestkrát. + granule jako pohotovost, jak píše rapotacka. A voda.

kotě jí furt, respektive když chce
granule k dispozici trvale
moje holky kočky normálně zobou x-krát denně, jako koťata xx-krát denně, po pár granulkách