Dobrý den.
Jsem už zoufalá, před tremi lety k nám zavítalo koťátko. Ja jsem byla zásadně proti,ale pritel s detmi mě přesvědčili tak kocourek zůstal u nás. Dny plynuly a já jsem se s ním sžila. Kocourek dostal jméno Mikeš postupne času šel na kastraci aby se netoulal.
No a už je to 15 dní co není doma a ja silim. Plakaty vyvesene, fb sdíleno, psi detektiv, místní i okolni dediny vyhlášeno a kocourek nikde.
Ničí me ta představa ze uz ho neuvidím. Je nějaká šance ze prijde domů?
Hledat,hledat,hledat.. a čekat..holce tohle dělal kocour-teda nekastrovaný(ale ten váš může mít i pudy)..co chvíli,že se na 14 dní "ztratil" a pak přišel..i po půl roce pak přišel domů...Já hledala kocoura měsíc a našla asi 300metrů od domova u lidí,u kterých se usadil,když hledal a netrefil domů...(utekl mě od veteriny ve městě-asi kilometr od domu-a byl domácí)
111113
napsal(a):
Byla jsem snad už všude. Byl to takovy nuninek❤️ rád lovil myšky i ptáčka mi donesl přímo do obýváku. Chodil rad ven, ale vzdycky do druheho dne přišel.
Ani se mi to nechce psát...silnice? Svého sraženého kocoura jsem našla pod silnicí, v kanalizační rouře. To byl ještě živý. Umřel pak za 3 týdny, měl vážně poškozené srdíčko
Uživatel s deaktivovaným účtem

111113
napsal(a):
Všechno možné jsem zkousela. Obchazim každý den vždy nějakou část vesnice ale bez úspěchu. V rozhlase se to hlásí už skoro týden. V okolních vesnicích jsou plakáty vyvěšené. A nic jako by se po něm slehla zem. Napadlo mě jestli ho nemohla třeba chytnout kuna 🥺 tak strašne mi chybí.
Kuna si na dospělého kocoura netroufne.
Hlavně to nevzdávejte..taky se mi takhle ztratil venkovní kastrovaný kocourek....hledala jsem každý den,hlavně i po večerech,kdy je klid a slyšíte mňoukání....všude jsem ve vesnici vyvěsila letáky,i na obecní úřad a poštu,aby bylo všude...dala i na stránky obce a všude bylo sdíleno od mé kamarádky na FB...kocourek se nakonec vrátil sám..hubený,špinavý...ale vrátil..dva dny jen jedl a spal...pak už se nikdy neztratil,váží si dobrého bidla
Určitě prohledejte i škarpy u silnic,sudy a studny apod...někde může ležet zraněný nebo někde zavřený...ve vedlejším baráku vedle nás se kočky prý dostali do sklepa malým sklepním okýnkem..sousedka je dlouho hledala...našli je tam totálně vyhublé na pokraji smrti...ale přežily..
můj v nočních mrazech..hledala jsem ho na dně kontejnerů na sídlišti,že někde umrzl a hodili ho tam..ty scénáře byly hrozné..nerada na to vzpomínám..a nakonec se měl dobře u těch lidí,ktří se ho ujali-byl prý u nich skoro celý ten měsíc,co jsem ho hledala(dali to na FB,jenže já nemám..pak na sloup u silnice a tam si ho všimla od sousedky švagrová)..měli ještě 2 kocoury-asi mainky-chlupaté,velké(viděla jsem je krátce přes plot)...jejich syn si na něho zvykl. nevzdávejte to ještě...Nepropadl se do země..