Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Monique1986

4.11.2021 10:03
Monique1986

XXX.XXX.163.197

Dobrý den,
máme ročního kocourka bengálského, nechali jsme ho vykastrovat, ale od té doby vůbec nepřibírá a má pořád hlad. Máme to řešit s veterinářem?
Děkuji za info.

Janae.

4.11.2021 14:20
Janae.

XXX.XXX.160.6

Stačí ho krmit.

Odčervený asi bude, ne?
Roční kocouři často bývají hladový vyžlata, navíc bengálka asi bude dost akční. Neřešila bych tabulky, krmila masem + celodenní přístup ke granulím.

4.11.2021 14:31
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Teď má možná období stagnace stejně, jako to mají v růstu lidi(tedy děti) Ano, roční kocour je vyžle vytáhlé a bengálka...ono to o moc lepší nebude asi nikdy

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.11.2021 14:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Monique1986 napsal(a):
Dobrý den,
máme ročního kocourka bengálského, nechali jsme ho vykastrovat, ale od té doby vůbec nepřibírá a má pořád hlad. Máme to řešit s veterinářem?
Děkuji za info.

Když má hlad, tak ho nakrmte. Co dostává? Jak často?

4.11.2021 15:10
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když má hlad, tak ho nakrmte. Co dostává? Jak často?

Ježíš to pořád hlad...jsem nějak vypustila
Zadavatelko...a jak chcete, aby přibral, když je pořád hladový? Nejspíš mu to vůbec nestačí, nechutná? Dostává to maso?

5.11.2021 17:42
Bobča

XXX.XXX.20.192

Monique...dejte prosím fotkuu..ju?. už tu dlouho nebyl Nico..to byl ale asi savanah?už nevím...podobný..ale taky byl takový dorostenec vytáhlý ať se pokocháme Dík..

5.11.2021 18:35
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Bobča napsal(a):
Monique...dejte prosím fotkuu..ju?. už tu dlouho nebyl Nico..to byl ale asi savanah?už nevím...podobný..ale taky byl takový dorostenec vytáhlý ať se pokocháme Dík..

Taky jsem si u tohohle na něj vzpomněla...že se neozývají, jak bojujou, jestli ještě běhá

6.11.2021 09:18
Bobča

XXX.XXX.20.192

Holky a byl to bengál,nebo savanah??

7.11.2021 15:07
Fernando

XXX.XXX.121.31

Zdravím Vás. Neměl jsem čas na ifaunu, ani teď ho nemam mnoho. Kocourci se mají skvěle. Mají nové bydlení a paničku, mojí novou úžasnou přítelkyni. Niko trochu zvlčel, ale je to stále neskutečně divoký a temperamentní mazel. Jak řiká přítelkyně, je to šelma 😀. Nedá pokoj ani ve sprše a už se koupal i v akváriu, takže asi tak Druhý kocourek Jinx je klasický klidný pan kocour, ale samozřejmě si hrajou a provokujou se celej den, pokud nespí
Pošlu foto pro představu, co z mrňouska roste

7.11.2021 15:59
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Fernando napsal(a):
Zdravím Vás. Neměl jsem čas na ifaunu, ani teď ho nemam mnoho. Kocourci se mají skvěle. Mají nové bydlení a paničku, mojí novou úžasnou přítelkyni. Niko trochu zvlčel, ale je to stále neskutečně divoký a temperamentní mazel. Jak řiká přítelkyně, je to šelma 😀. Nedá pokoj ani ve sprše a už se koupal i v akváriu, takže asi tak Druhý kocourek Jinx je klasický klidný pan kocour, ale samozřejmě si hrajou a provokujou se celej den, pokud nespí

No páni Tak předem díky, že jste se ozval a za druhé gratulace k životním změnám...vidno pozitivním Takže vám hoši ještě nezbořili bejvák? Nebo možná jo, proto to stěhování

7.11.2021 16:27
Bobča

XXX.XXX.20.192

Fernando napsal(a):

Díky Fernando připojuju se k Raduš..tak ať jste všichni spokojení..

A co je teda Nico..bengál,nebo savanah?

7.11.2021 17:47
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Bobča napsal(a):

Já ti to povím: je to savanah a dělá bengál

7.11.2021 19:01
Fernando

XXX.XXX.121.31

Bobča napsal(a):

Moc děkujeme. Nikoušek je savannah...

7.11.2021 19:09
Fernando

XXX.XXX.121.31

lesnížínka napsal(a):
No páni Tak předem díky, že jste se ozval a za druhé gratulace k životním změnám...vidno pozitivním Takže vám hoši ještě nezbořili bejvák? Nebo možná jo, proto to stěhování

Nene, bejvák nezbořili. Ve stěhováni jsou nevinně dík za gratulaci

Přidejte reakci

Přidat smajlík