JennyK

XXX.XXX.211.243
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda jsou granule Shelma kvalitní.
Nyní krmím Taste of the Wild. Byl by to přechod na méně kvalitní? Chtěla bych vyzkoušet něco jiného, navíc jsem se o Taste of the Wild dočetla, že nějaká šarže obsahovala kovy a pesticidy, tak nevím co je na tom pravdy.
Uvažuji ještě o Brit care.
Co myslíte? Která značka je nejlepší?
Uživatel s deaktivovaným účtem

JennyK
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda jsou granule Shelma kvalitní.
Nyní krmím Taste of the Wild. Byl by to přechod na méně kvalitní? Chtěla bych vyzkoušet něco jiného, navíc jsem se o Taste of the Wild dočetla, že nějaká šarže obsahovala kovy a pesticidy, tak nevím co je na tom pravdy.
Uvažuji ještě o Brit care.
Co myslíte? Která značka je nejlepší?
Masem krmit nechcete?

sisi58
napsal(a):
Řekněte našemu kocourovi, že má žrát maso. Raději zdechne hladem!
A tak jasně, jsou výjimky. Starší kocour by měl žrát renal dietu a taky se nad ní občas ofrňuje. Pak jsem ráda, že sežere cokoliv. I maso, které by vlastně neměl.
sisi58
napsal(a):
Řekněte našemu kocourovi, že má žrát maso. Raději zdechne hladem!
Na surové mäso je potrebné učiť mačku čo najskôr v rannom veku. Ja som začal podávať surové mäso vo veku 2 mesiace. A hneď na prvý krát ho žral bez problémov. Samozrejme začal som malými dávkami, ktoré so postupne zvyšoval.Viem, sú mačky ktoré nechcú surové, skúsiť varené.Môj kocúr varené odmieta.Priorita je u neho hovädzie. Hlavne hovädzie stehno, kližka, hruď.Skúste to surové mäso pokrájať na drobno a pridať ku kapsičke.
mirči
napsal(a):
Na surové mäso je potrebné učiť mačku čo najskôr v rannom veku. Ja som začal podávať surové mäso vo veku 2 mesiace. A hneď na prvý krát ho žral bez problémov. Samozrejme začal som malými dávkami, ktoré so postupne zvyšoval.Viem, sú mačky ktoré nechcú surové, skúsiť varené.Môj kocúr varené odmieta.Priorita je u neho hovädzie. Hlavne hovädzie stehno, kližka, hruď.Skúste to surové mäso pokrájať na drobno a pridať ku kapsičke.
Třídí kousky masa z kapsiček, vylizuje jen omáčku.
Čekám, kdy ty kousky srovná na kraj misky.
Kocour je ze špatných poměrů, byl krmen nějakými kapsičkami. Jsem ráda, že už žere alespoň nějaké lepší granule.
rapotacka11
napsal(a):
V kapsičkách je maso?
No, já taky kapsičky kupuju, protože je mají rádi...a to tím způsobem, že většinou právě jen oblížou geléé z ,,masa" a ty kostičky nechají tak Ale buď to sní Worka, teď už spíš kocour Macek, co se chodí živit. Včera bylo k večeři vepřové. Nevím, v čem byl zase problém, ale nechtěl ho ani jeden z nich Tedy z koček, Worka ho snědl.
Já teda kupovala kapsy Royal-cosi v Bille...Ty vylizoval do poslední kapky-i kostičky teda ..Jako kotě Whiskas(u mě to bylo zkrz cenu)kdyby mě doktorka-jsem to tu psala-nezakázala žaludky...ty jedl teda dobře..i srdíčka...A z granulí ty "Josery"..ne kuřecí!!měl po nich černou bradu(akné)....Vysadila jsem-zmizlo.....Ty nikdy nezůstaly...měl je pořád k dispozici..vařené vajíčko(po syrovém se teda posr.)špetičku strouhaného sýra..

Bobča
napsal(a):
Já teda kupovala kapsy Royal-cosi v Bille...Ty vylizoval do poslední kapky-i kostičky teda ..Jako kotě Whiskas(u mě to bylo zkrz cenu)kdyby mě doktorka-jsem to tu psala-nezakázala žaludky...ty jedl teda dobře..i srdíčka...A z granulí ty "Josery"..ne kuřecí!!měl po nich černou bradu(akné)....Vysadila jsem-zmizlo.....Ty nikdy nezůstaly...měl je pořád k dispozici..vařené vajíčko(po syrovém se teda posr.)špetičku strouhaného sýra..
Dneska dávají Policie Modrava!

Bobča
napsal(a):
Reni,už minulou neděli ..ty jsi byla na dovče,žejo
Ha! Byla. Snad si pustím zpětně.