xvers001

XXX.XXX.104.69
Dobrý den, Moc bych ocenila radu někoho kdo má jisté zkušenosti s chovem koček.
O víkendu si jedeme pro kotě. Rasu asi nemá cenu zmiňovat protože je to kříženec.
Nicméně, hned druhý den nastává kámen úrazu, protože já i máma budeme skoro celý den v práci a brácha má bohužel školu. Takže teď řeším zapeklitý problém, zda vzít kotě s sebou do práce či ne nebo případně zajistit hlídání.
Samotnou mě to mrzí, že vlastně ani nebudeme mít moc času na seznámení, ale v práci jsem nově a je mi fakt blbé vzít si hned volno. Co byste mi doporučili?
Předem děkuji za odpověď :)
xvers001

XXX.XXX.104.69
Děkuji, ale druhé kotě v bytě mít opravdu nemůžeme. Chápu, že by to bylo lepší, ale to by máma neunesla. Navíc moje otázka byla položená jinak.
Uživatel s deaktivovaným účtem

xvers001
napsal(a):
Děkuji, ale druhé kotě v bytě mít opravdu nemůžeme. Chápu, že by to bylo lepší, ale to by máma neunesla. Navíc moje otázka byla položená jinak.
....s druhým kotětem odpadají vaše starosti v úvodním příspěvku....domluvte se a vemte si kotě později, prodloužený víkend například....určitě bych kotě neváhala z místa na místo....navíc pokud jde o nové zaměstnání, nebylo by to ani vhodné.....

xvers001
napsal(a):
...ještě bych s maminkou skonzultovala zda unese případné škody na záclonách, nábytku, sedačce a všudypřítomné chlupy..přítomnost na lince, stole, posteli......navíc kotě nemusí být čistotné..
pokud nejde odložit převzetí..tak se seznámíte jen v neděli ...dala bych mu pak do misek jídlo,vodu......čistý záchůdek...a prostě-pokud se jedná jen o ten jeden den,bych to nechala"děj se vůle boží" ...
Bude asi mňoukat,ale podle toho,jak je velké...bude i spát..nějaké hračky-kuličky,ořechy...ať si má s čím hrát..

zcela jistě nebrat
nechat v zabezpečeném domově, kotěti příznivém (voda, jídlo, pelíšky, skrýše, šplhadlo, hračky.....)
ta zmínka o druhém kotěti je k věci
(ono jedno nebo dvě je už jedno - a není to jedno, protože dvě se spolu zabaví)

xvers001
napsal(a):
Rady padly. Pro kotě by bylo lepší mít kámoše. Budou si hrát spolu a ne tolik likvidovat své okolí (což máma možná taky neunese), čili ve finále lepší. Jak bude staré?