Uživatel s deaktivovaným účtem

amalka1234
napsal(a):
Dobry vecer,
mam dotaz. Je mozne aby si kocka zvykla na kote, ktere odlozila a prestala se o nej starat?
Pokud ano, mate nejake rady, jak na to, aby mu neublizila?
Jak staré je kotě?

rapotacka11
napsal(a):
Nebývá to obvyklé.
Kočka si mohla potřebovat odpočinout
nebo něco jiného. Nejvýš na pár hodin.
Pak se vrátí.
Kolik měla u sebe koťat?
Člověk by neměl panikařit.
Nezasahovala bych. Když tak kotě
nakrmit a vrátit. Zkoušeli jste to?
Kočky bývají výborné matky a učitelky.
Já se ztrácím. Matka opustila kotě v týdnu a půl - kdo se o něj pak staral? A teď má 2 měsíce a řešíte přijetí. Proč?
napsal(a):
Já se ztrácím. Matka opustila kotě v týdnu a půl - kdo se o něj pak staral? A teď má 2 měsíce a řešíte přijetí. Proč?
Dobry vecer.kocka opustila pet kotatek,kdyz jim byl tyden a pul zkousely jsme dlouho jestli se k nim vrati,ale nevratila.od te doby se o kotatka staram s mamkou.krmily jsme kotecim sunarem z lahvicky.ted uz papaj samy granule koteci.a jedno bych si chtela moc nechat.je to takove moje zlaticko.ale kocka na ne vrcela a sycela.ted je u tety,ale za dva tydny se bude zase vracet ke me.
lesnížínka
napsal(a):
Doufám, že kočka se k vám vrátí už vykastrovaná. Matka roku to zřejmě nebude, takže zamezte tomu, aby znovu zabřezla.
Vykastrovana uz je.ja jsem ji nasla uz tehotnou pred panelakem.tak jsem si ji vzala.a hned po porodu jak to slo,tak jsem ji hned nechala vykastrovat.
Jak na to:
https://www.youtube.com/watch?v=LCwR7sP05To
Zvířata nejsou těhotná, ale březí.
Kdy po porodu jste kastrovali?

tak teď jsem také zvědavá na tu dobu kastrace vzhledem ke stáří koťat
jinak vůbec neřeš, že je to matka kotěte, prostě přineseš k patrně odrostlé kočičce kotě, jako mnoho jiných
podívej se na to video
musí mít dostatek pelíšků, úkrytů, šplhadel, musí mít cesty po zemi, po nábytku, kočičí cestičky pod stropem (poličky, žebříčky) atd. atd.
aby se mohly obejít a nedostat se do slepé uličky, což by mohlo odstartovat útok
člověk musí hlídat, aby na sebe neútočily
musí si s nimi hrát, citlivě vtáhnout obě do hry (anebo taky ne, pokud by to šlo do konfliktu), řídit se kočkami neboli citem
musí zajistit klidné krmení oběma
a třeba to projde v pohodě......
napsal(a):
tak teď jsem také zvědavá na tu dobu kastrace vzhledem ke stáří koťat
jinak vůbec neřeš, že je to matka kotěte, prostě přineseš k patrně odrostlé kočičce kotě, jako mnoho jiných
podívej se na to video
musí mít dostatek pelíšků, úkrytů, šplhadel, musí mít cesty po zemi, po nábytku, kočičí cestičky pod stropem (poličky, žebříčky) atd. atd.
aby se mohly obejít a nedostat se do slepé uličky, což by mohlo odstartovat útok
člověk musí hlídat, aby na sebe neútočily
musí si s nimi hrát, citlivě vtáhnout obě do hry (anebo taky ne, pokud by to šlo do konfliktu), řídit se kočkami neboli citem
musí zajistit klidné krmení oběma
a třeba to projde v pohodě......
na kastraci byla asi mesic a pul po porodu. video jsem zkoukla.urcite vyzkousim,jen nemam tak velky byt.mam garsonku.tak snad to taky pujde.ale prave kocicka,kdyz se o ne prestala starat a pak kdyz uz zacali behat,tak na ne dost vrcela a sycela.parkrat,kdyz se k ni priblizilo nejake kote hodne blizko,tak je i packou trochu majzla.

pro malý byt to platí dvojnásob
amalka1234
napsal(a):
toho se prave take bojim,ze si na kotatlko nezvykne.i kdyz ani kocicka neni stara.je tak plus minus rocni.
Zvyknutí
máte v rukách vy, lidi.
Nesmíte dopustit
napadání, rvačku, aby nevzniklo
nepřátelství. Můžou si sednout
nebo ne a to z mnoha důvodů.
Např. málo místa, st. kočka je původně venkovní.
V malém prostoru vetřelec.
Musíte mít připravená zadní vrátka.

amalka1234
napsal(a):
co myslite?to,ze si nesednou?
ne
myslím všechna ta opatření, která jsem popsala výše
lesnížínka
napsal(a):
Že se prostě budou celoživotně buďto přímo nesnášet, nebo obcházet obloukem. Což v garsonce prostě nepůjde a jeden by musel dopryč Ale u mladé kočičky by to mohlo vyjít, je ještě hravá. Co je vlastně to kotě, holka nebo kluk?
kotatko je kluk.kocicka je hrava u tety si hraje.jen na ne tenkrat prskala,jak uz jsem psala.

Vetřu se s dotazem : Známí mají kočku. Chystali se nechat ji vykastrovat po prvních koťatech. Už má druhá, ještě jim nejsou dva měsíce a kočka je březí.
A teď dotaz : jak je to s kočkami ? Když budou ještě koťata doma a narodí se další ? Jak potom kočka reaguje ? Prostoru mají dost.
( Fakt to není můj problém, mám jednoho vykastrovaného kocoura - a stačí.)
napsal(a):
Vetřu se s dotazem : Známí mají kočku. Chystali se nechat ji vykastrovat po prvních koťatech. Už má druhá, ještě jim nejsou dva měsíce a kočka je březí.
A teď dotaz : jak je to s kočkami ? Když budou ještě koťata doma a narodí se další ? Jak potom kočka reaguje ? Prostoru mají dost.
( Fakt to není můj problém, mám jednoho vykastrovaného kocoura - a stačí.)
Nevím, jak je to s koťaty, ale kočku bych dala vykastrovat teď, hned zítra. Očividně se z tohoto kolotoče jinak nedostanou. Venkovní kočka bude březí imrvere. Nám se to taky stalo, s naší PP britkou. Přišla nám ještě jak odrostlé kotě (měla ani ne půl roku) a najednou koukáme - ona má břicho! Ano, kastrovali jsme s ,,koťaty"

taky jsem kastrovala a už byla zase březí, koťatům byl tak měsíc a půl
"A teď dotaz : jak je to s kočkami ? Když budou ještě koťata doma a narodí se další ? Jak potom kočka reaguje ? "
no tam nastupuje ten mechanismus vyhánění koťat z domu
ale třeba taky ne, to uvidí

napsal(a):
taky jsem kastrovala a už byla zase březí, koťatům byl tak měsíc a půl
"A teď dotaz : jak je to s kočkami ? Když budou ještě koťata doma a narodí se další ? Jak potom kočka reaguje ? "
no tam nastupuje ten mechanismus vyhánění koťat z domu
ale třeba taky ne, to uvidí
To byla víceméně řečnická, protože mě zajímalo, jak to u koček funguje. Koťata jsou zamluvená a do dalšího porodu budou na 90% z domu. Kastrovat s koťaty nepřichází do úvahy. Děti už si všimly, že má bříško a asi by to těžko chápaly.
Zatím všem koťatům ( 2 vrhy ) našli dobrý domov. Žádné plevelení okolí se nekoná. O topení nemluvě. Snad to po třetím vrhu zvládnou líp.

já jsem stihla Minduši kastrovat ještě s minizárodky, protože se opět začala chovat jako i.diot, takže jsme fičeli na veterinu rychlostí blesku. I poté pořád nechávala koťata pít. Všichni zůstali doma.