Ahoj, ráda bych znala váš názor.
Máme kocourka květnového, za pár dní mu bude 7 měsíců, jeho matka měla teď další koťata, která od ní sála mlíčko, starší Macík se k nim vždy přidal, stále ho bere a i myje.
Včera si pro poslední kotě přijeli noví majitelé a Macek cuca stále, už i sám, stále ho přitom myje a gól je, že Macek je větší než micina😁
Říkáme, že je to dost uchylny, je to normální?? Díky za info😁
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.11
Ja nechapu proc ta kocka mela. Kotata nekolikrat nez vam docvakla kastrace.... Pak nema. Bejt prekockovano
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja nechapu proc ta kocka mela. Kotata nekolikrat nez vam docvakla kastrace.... Pak nema. Bejt prekockovano
no ale koťata jsou udaná..zájemce měli...tak vo co go? dotaz zněl přece jinak..ať si každý chová,co chce
Leithian-co se děje?? ...ty jsi na ty kočky fakt dost vysazená
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.11
Bobča
napsal(a):
no ale koťata jsou udaná..zájemce měli...tak vo co go? dotaz zněl přece jinak..ať si každý chová,co chce
Bobi proc mnozit kotata ldxz v inzerci jsou jich stovky a tisíce? Proc rekni jediny rozumny duvod proc delat dalsi tvorecky kdyz kockama to vsude preteka....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.11
Bobča
napsal(a):
Ja jich par zachranila. A par desitek videla umirat. A to se neangazuju v zadnym utulku. Nevidim duvod proc k tomu pridelavat dalsi. Krom lenosti a pitomosti.
já vím,ty máš špatné zkušenosti-chápu...ale všichni takhle neuvažují....viz ta "zasloužilá matka" od Maxe...rodí jak jabloň už dost let-odbyt je okamžitý...Jak chceš donutit všechny majitele koček ke kastraci?tebe to štve,ano.ale zbytečně se rozčiluješ... nemůžeš k tomu nikoho nutit..
Já taky několikrát říkala mojí holce,ať dá ty 2 kocoury vykastrovat-tady je dokonce i program...a prý proč mi to tak vadí..??že je to její věc...Ano-je ..
Já teda nemám zkušenost s překočkováním...bydlela jsem na dost místech..a buď jsem je neviděla,nebo tam kočičáci nebyli...Jo,jako děcko jsme měli dost koček..máma taky krmila okolní...ale o překočkování teda fak čtu jenom tady...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja jich par zachranila. A par desitek videla umirat. A to se neangazuju v zadnym utulku. Nevidim duvod proc k tomu pridelavat dalsi. Krom lenosti a pitomosti.
Já taky. Ono vidět umřít kočku na to, že soused namíchal Fridex se sardinkama... Jenom koukat na tu kočku je srdcervoucí. A to víte, že když ta kočka má příznaky, tak je to pro ni konečná a jediné, jak jí můžete pomoct, je praštit ji lopatou. Nebo ty kočky bez oka, protože jinej soused to neumí se vzduchovkou. Nepřeju nikomu být tomu svědkem, ono to úplně stačí. A to si to ani netroufnu napsat jako zážitek vedle do vlákna o exkrementech na zahradě, aby to někdo nevzal jako návod.
Fakt, majitelé by si měli svá zvířata držet pod dozorem. Nebo počítat s tím, že je může potkat všelicos.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.11
Varaxi
napsal(a):
Já taky. Ono vidět umřít kočku na to, že soused namíchal Fridex se sardinkama... Jenom koukat na tu kočku je srdcervoucí. A to víte, že když ta kočka má příznaky, tak je to pro ni konečná a jediné, jak jí můžete pomoct, je praštit ji lopatou. Nebo ty kočky bez oka, protože jinej soused to neumí se vzduchovkou. Nepřeju nikomu být tomu svědkem, ono to úplně stačí. A to si to ani netroufnu napsat jako zážitek vedle do vlákna o exkrementech na zahradě, aby to někdo nevzal jako návod.
Fakt, majitelé by si měli svá zvířata držet pod dozorem. Nebo počítat s tím, že je může potkat všelicos.
A to je to jediny o co mi jde. Aby proste za svy zvířata začali přebírat zodpovědnost. Anebo pak aspoň neměli blby kecy jqk chudinky kočičky.
Bobi. Projed darovaci skupiny na fb nebo ifaunu a bazos. Par stovek kotat tam najdes během 10 minut. Daruju daruju daruju.... Přeplneny utulky. Furt dalsi tuny kotat... Nikdo to nechce
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.11
Bobča
napsal(a):
já vím,ty máš špatné zkušenosti-chápu...ale všichni takhle neuvažují....viz ta "zasloužilá matka" od Maxe...rodí jak jabloň už dost let-odbyt je okamžitý...Jak chceš donutit všechny majitele koček ke kastraci?tebe to štve,ano.ale zbytečně se rozčiluješ... nemůžeš k tomu nikoho nutit..
Já taky několikrát říkala mojí holce,ať dá ty 2 kocoury vykastrovat-tady je dokonce i program...a prý proč mi to tak vadí..??že je to její věc...Ano-je ..
Já teda nemám zkušenost s překočkováním...bydlela jsem na dost místech..a buď jsem je neviděla,nebo tam kočičáci nebyli...Jo,jako děcko jsme měli dost koček..máma taky krmila okolní...ale o překočkování teda fak čtu jenom tady...
Přes 1000 inzeratu na darování koček... Půlka aktivní nebude. Takže k darování neb je to většinou povicero je i tak cca 1000 kousků a jen bazos. Další tisíce jsou na fb další tisíce se neinzeruji, další tisíce se rovnou topí nebo hází hadům. A to vsecko bez dozoru lita po dvorkach a vesele se mnozi dal nez se toho lidi zbavi... Ale jasne koček není dost 😡😡😡
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bobča
napsal(a):
Já ano. Ty zkušenosti. Vychrtlá, nemocná, zaparazitovaná koťata u mě na pitevním stole. Kastraci velmi propaguji.
ano,děvčata,máte pravdu..něco jiného je ale propagovat kastraci....a něco jiného je...
Upřímně..Jen je mi líto vždycky zadavetele,že se zeptá na něco,a pak se z toho stane hon na kastraci..Stejně má kočku na kastraci objednanou,kocoura pak taky,tak k čemu taková diskuse potom?
Na tohle jsem reagovala...prostě ta koťata prostě už měla,a dotaz zněl jinak..
jen o tohle mi šlo!!! stejně si lidi budou dělat co chtějí a vy se tady rozčilujete zbytečně..Spíš teda bojovat za kastrační programy..a propagovat je..Spousta lidí nekastruje jen proto,že na to nemá-nebo neví,že někde něco takového je ...ale to je zas na další diskusi...a já bych to tu asi uzavřela Kocourek přestane matku vysávat a všichni budou spokojení..
Hezký den
Besulka
napsal(a):
Ahoj, ráda bych znala váš názor.
Máme kocourka květnového, za pár dní mu bude 7 měsíců, jeho matka měla teď další koťata, která od ní sála mlíčko, starší Macík se k nim vždy přidal, stále ho bere a i myje.
Včera si pro poslední kotě přijeli noví majitelé a Macek cuca stále, už i sám, stále ho přitom myje a gól je, že Macek je větší než micina😁
Říkáme, že je to dost uchylny, je to normální?? Díky za info😁
Náš 5,5kg 7mesicni drobeček si ještě občas cucne od matky, i když si myslím, že už mlíko nemá, on je na ní takový zavislacek. Jen jsem ho nechala kastrovat už v necelých 4 měsících, aby se právě nestála nehodala (jeho matka je chovná s PP).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rezzzy
napsal(a):
Náš 5,5kg 7mesicni drobeček si ještě občas cucne od matky, i když si myslím, že už mlíko nemá, on je na ní takový zavislacek. Jen jsem ho nechala kastrovat už v necelých 4 měsících, aby se právě nestála nehodala (jeho matka je chovná s PP).
Za mě je to brzy, ale vaše rozhodnutí.