Zdravím vás.
Dnes sa mi dostali do rúk tieto konzervy. Jednu som kúpil len zo zvedavosti. Konkrétne 800g kuraciu. máte s týmto krmivom nejaké skúsenosti. Ja som tú konzervu ešte neotvoril lebo mám momentálne rozmrazené mäso.
Ak sa mi nebude pozdávať, tak zožerú psi.
https://www.akvaterakrmiva.cz/konzervy-pro-kocky/
Uživatel s deaktivovaným účtem

mirči
napsal(a):
Zdravím vás.
Dnes sa mi dostali do rúk tieto konzervy. Jednu som kúpil len zo zvedavosti. Konkrétne 800g kuraciu. máte s týmto krmivom nejaké skúsenosti. Ja som tú konzervu ešte neotvoril lebo mám momentálne rozmrazené mäso.
Ak sa mi nebude pozdávať, tak zožerú psi.
https://www.akvaterakrmiva.cz/konzervy-pro-kocky/
Já jsem zmatená - Bessie s kuřetem a přitom 100% libové vepřové svaloviny? Já už z principu nevěřím.
napsal(a):
Já jsem zmatená - Bessie s kuřetem a přitom 100% libové vepřové svaloviny? Já už z principu nevěřím.
Toto aj mňa zaskočilo. Myslel som si, že majú na tejto stránke popis zloženia chybný. na konzerve je toto zloženie : Mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu / hovädzie droby, hovädzie mäso,mäso z hydiny/ .Krmivo neobsahuje sóju. Bez dochucovadiel,konzervačných a farbiacich látok. Výroba pod stálym štátnym veterinárnym dozorom. Uvidím keď otvorím.
mirči
napsal(a):
Toto aj mňa zaskočilo. Myslel som si, že majú na tejto stránke popis zloženia chybný. na konzerve je toto zloženie : Mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu / hovädzie droby, hovädzie mäso,mäso z hydiny/ .Krmivo neobsahuje sóju. Bez dochucovadiel,konzervačných a farbiacich látok. Výroba pod stálym štátnym veterinárnym dozorom. Uvidím keď otvorím.
A to vepřové maso je napsané kde? Co výše píše Kometa..
Jinak složení konzervy Na prvním místě maso a vedlejší produkty - takže 97% kuřecího separátu, dále: 1% hovězí droby, 1% hovězí maso, 1% kuřecí maso
lesnížínka
napsal(a):
A to vepřové maso je napsané kde? Co výše píše Kometa..
Jinak složení konzervy Na prvním místě maso a vedlejší produkty - takže 97% kuřecího separátu, dále: 1% hovězí droby, 1% hovězí maso, 1% kuřecí maso
Bravčové mäso je napísané len na stránke predajcu. Na konzerve nieje. Viem, že to nie je kvalita. Kvalita je surové mäso. Ja krmim surovým. toto som kúpil len zo zvedavosti. Tipujem že ten môj kocúr to ani neolizne. Ešte som mu nikdy nedal žiadne tzv. mäso z konzervy.

mirči
napsal(a):
Za mě konzerva jako každá jiná - čili maso nic moc. Jsem už trapná - ale já krmím základ hovězí nebo vepřové srdce + kuře + játra + jako doplněk konzervu (jakoukoliv, všechny jsou na jedno brdo, ať si výrobce píše, co chce) a granule.