Uživatel s deaktivovaným účtem

asi někde zůstal vaječník či jeho část. občas se to stane.
řešení je asi jen reoperace.

wilik
napsal(a):
Mám kočičku rok starou v srpnu jsme ji nechali kastrovat. Dnes se začala mrouskat. Čím je to způsobeno? Nějaké řešení?
Nechávala jsem ji kastrovat hlavně kvuli mrouskani.
Viz bodlinka.

Bobča
napsal(a):
Raduš,tak třeba mňoukala bolestí,že ji bolely močové cesty a zaměnilo se to s mrouskáním.hm?
Mňoukala a častěji močila, i mimo záchod, to by mohlo být.

lesnížínka
napsal(a):
Jo já to asi blbě pochopila, já že ten zánět měl vyvolat mrouskání Kometko, jak se vlastně u kočky mrouskání pozná krom toho, že ječí a šmrdolí se pod nohama?
No právě takhle Pak by to šlo zjistit z krve nebo moče, jako u lidí, ale to se asi moc nedělá.
presně tak, mnoukani ktere vydavala bylo bohuzel zpusobene bolesti a to, ze chodila prikrcena taky. Bouzel priznaky lehce zamenitelny s mrouskanim. Kazdopadne kocicka dostala ATB, druhy den to pokracovalo silenym zvracenim, takze okamzite vet, ktera uz mela podezreni na selhani ledvin .. Dostala dve injekce s tim, ze pokud se to nezlepsi dalsi den odber krve a infuze. Nastesti kocicce se udelalo druhy den dobře.
Zatim dobira ATB a za 10 dni kontrolni moc

lesnížínka
napsal(a):
Ona je venkovní? Nebo kde přijde kočka k zánětu močáku?
Zánět močáku mají i kočky čistě bytové. I můj ho měl. Najděte si FLUTD - stresový původ, kočka vůbec nemusí nastydnout. Není to jako u lidí.