Dobrý den,
muj kocourek 5 let ma od 10.12 dost vystouplé oční mžurky. Hned ten den jsem ho odčervila.
V sobotu jsem byla na veterině dost důkladně ho prohlédla ale nic na něm neschledala je čilý a hraví.
Dala mu pouze něco na imunitu. Jen mě spíš děsí že se tímhle ukazuje kočičí aids a leukémie.
Dnes je 13.12.2021 a zatím žádna změna dekuji za nějakou odpověd.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pokud se jinak jeví zcela zdravý, tak to neřešte.

uhlik25
napsal(a):
Dobrý večer jsem ráda že někdo reaguje ale proč si toho nemam všímat je my ho hrozně líto. je to moje miminko
protože to nic nedělá. prostě kromě příznaku leukémie se to třetí víčko prostě někdy stane. je to akýsi syndrom někoho. prostě víčková nemoc. přejde to.
jo, něco jiného je, když je kočce zle.

uhlik25
napsal(a):
Jsem rada že píšete nic mu není vse stejne jen ty oci-vy jste se s tim nekdy setkala?
asi tak milionkrát

uhlik25
napsal(a):
Opravdu?
Víte (nebo spíš nevíte), že bodlinka je veterinář? Takže opravdu ví, o čem mluví, teda píše. A já na té fotce nic špatného nevidím.

uhlik25
napsal(a):
Vy jste veterinařka? Tak to mě těší.Jsem Monika z Havlíčkova Brod.Víte jsem hrozná přes zvířata hned je i od nějakych mrnousku léčim atd. Zítra mam v Brodě volat mvdr tak jsem zvedava co my řekne
Jsem. Ale na rozdíl od bodlinky nepraktikující. Nicméně něco vím a poznám.

uhlik25
napsal(a):
Uhlík je tak na půl celý den spí doma a pak courá. Je kastrovaný a odcervovala jsem ho minulý pátek.
Čím?
Dobře, reaguju. Mám domovenkovní kočky a loví myši. Hlavně tedy kočka a te je i žere. A ta má imrvere tasemnici, protože odčervení na tasemnici funguje tak, že je týden odčervená, sežere myš s blechou a za dní má vyvinutou novou tasemnici. A pořád dokola. Na tasemnici běžné odčervení z lékárny nefunguje, mám vyzkoušeno. U černého kocourka předpokládám, že by jste si ale všimnula článků u zadku. Přesto bych pro jistotu požádala vetku o odčervení, které na tasemnici zabírá.
uhlik25
napsal(a):
Něco my prodali v lékárně.Dnes jsem mluvila s veterinářkou a mam pokracovat v podávaní imunoglukanu pro děti. Za týden odčervit znovu. Pak by mu vzala krev a ošetřila zuby prý je má špatné
no vidíte...léčíte...musíte být trpělivá...to nezmizí ze dne na den...přečetla jste si ten zařátek na "třetích víčkách"..Canka měla ten samý problém...a Berťa je v pořádku
A Žínka vám to tu taky vysvětlila...To bude dobrý

uhlik25
napsal(a):
Prosim můžete někdo reagovat? Děkuji Monika Havlíčkův Brod
Já se ptala, čím jste odčervovali. Taky nereagujete.

uhlik25
napsal(a):
Dobrý den děvča jen píšu že Uhlik stale stejne v očích zatim žadna změna
A čím jste teda odčervovali? Ptám se potřetí.
uhlik25
napsal(a):
Právě že vůbec nevím co to bylo kupovala jsem to v lékárně a nekoukala jsem na název
Tak ono je to celkem jedno, sice tam píšou, že je to na oblé i ploché, ale vetka mi říkala, že běžně dostupné přípravky s lékárny jsou na tasemnici krátké. Nějak nechápu, proč vám veterinářka nedala něco účinnějšího. Teď bych to do něj zrovna zase necpala, aby to nebylo horší, než ta tasemnice, ale po svátcích bych si vyžádala něco na tu tasemnici. Pro jistotu.

uhlik25
napsal(a):
Právě že vůbec nevím co to bylo kupovala jsem to v lékárně a nekoukala jsem na název
Na název je dobré se koukat, případně si ho napsat. Pak tady těžko kvalifikovaně poradit.

uhlik25
napsal(a):
Už to vím jen v té euforii a strachu co nejrychleji mu pomoct tak jsem to neskoumala. Jinak stále stejné nic se u něj nezměnilo
Co už víte?