Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ag123

6.1.2022 18:56
Ag123

XXX.XXX.114.208

Zdravím všechny, nevíte co by to mohlo být?
Tento “kašel” se projevuje jednou denně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2022 08:19

Ag123 napsal(a):
Zdravím všechny, nevíte co by to mohlo být?
Tento “kašel” se projevuje jednou denně.

Třeba začervení.

7.1.2022 11:40
Janaaa

XXX.XXX.115.209

Může to být voda na plicích,bohužel to nejdříve vypadá nevinně a potom už se to léčit nedá..

Nebo jinak: nepije předtím kotě vodu? Vypadá to jako zakuckání při rychlém pití. Došla bych na veterinu pro jistotu a ukázala video.Může být i začervené a potřebuje nutně odčervit.Zjistí veterinář.

7.1.2022 11:52
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Já tam nic neslyším, jen vidím a jako kašel mi to nepřipadne. Klonia bych se k tomu začervení. Je to kotě odčervené?

8.1.2022 09:34
Bobča

XXX.XXX.20.192

lesnížínka napsal(a):
Já tam nic neslyším, jen vidím a jako kašel mi to nepřipadne. Klonia bych se k tomu začervení. Je to kotě odčervené?

Raduš,dej si sluchátka ..kašle..

Max tak kašlal,když se nadavoval na zvracení-jednou zvracel po injekci..nebo kapičce-už nevím..ale když takhle kašlal jen tak(spíš se jen nadavoval s kašlem),tak jsem koupila tu pastu a pak trávu(na trávení chlupů,jak se čistí)..ale tohle je kotě..Max byl už velký kluk

Jsem laik,takže jen moje zkušenost s kašlem..

8.1.2022 11:50

Bobča napsal(a):
Raduš,dej si sluchátka ..kašle..

Max tak kašlal,když se nadavoval na zvracení-jednou zvracel po injekci..nebo kapičce-už nevím..ale když takhle kašlal jen tak(spíš se jen nadavoval s kašlem),tak jsem koupila tu pastu a pak trávu(na trávení chlupů,jak se čistí)..ale tohle je kotě..Max byl už velký kluk

Jsem laik,takže jen moje zkušenost s kašlem..

Přesně takhle zní nadavování při začervení. Zadavatel(ka), jak je tady na ifauně "dobrým" zvykem, na naše dotazy nereaguje. Čest výjimkám!

Ag123

9.1.2022 20:10
Ag123

XXX.XXX.114.208

Koťátko takhle kašle i přes den i v noci ( ne jen po pití vody). Odčervovací tabletku sice dostala ale tak 3/4 vyplivla.. Zítra půjdu pro odčervení jiné než jsou tabletky.. doufám, že něco seženu. Moc děkuji za názory

10.1.2022 09:10

Ag123 napsal(a):
Koťátko takhle kašle i přes den i v noci ( ne jen po pití vody). Odčervovací tabletku sice dostala ale tak 3/4 vyplivla.. Zítra půjdu pro odčervení jiné než jsou tabletky.. doufám, že něco seženu. Moc děkuji za názory

Zkuste pastu nebo pipetu za krk. Je dražší, ale tu nevyplivne. Když neumíte dát tabletu až do krku.

10.1.2022 10:35
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Šla bych do té pipety, působí měsíc, takže se nemusí po 14 dnech odčervení opakovat a pastu...tu Gučajza vyprskala taky Navíc tam je to dávkování takové báj očko.

Ag123

10.1.2022 13:33
Ag123

XXX.XXX.114.208

Pipeta aplikována ☺️

Přidejte reakci

Přidat smajlík