Krev ve stolici kotěte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2022 13:41
evila

XXX.XXX.23.8

U čtyřmesíčního britského kocourka jsem před týdnem nekolikrát objevila ve stolici trochu krve, jednalo se o kapičky na silikátovém stelivu.
Samozřejmě jsem to již minulý týden okamžitě řešila s vetem i chovatelkou, aby doporučili znovu odčervit. Pak týden nic a opět dnes opět ale na výkalu.
Jdu ne veterinu a trvám na vyšetření stolice i krve kotětě. Vím že to muže být trhlinka nebo prasklá cevka, ale nechci nic podcenit.
Kotě krmím přemraženým masem a kvalitními granulemi. Jinak je v pohodě, hraje si(řádí spíš) a dobře baští.
Nečekám odbornou radu, ale chci vědět, zda někdo měl podobné problémy a jak to dopadlo.
Bojím, bojím...

10.1.2022 13:58
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Jestli má hodně tvrdé bobiše, tak to bývá. Náš mladej má měkké, při každé trochu dietní chybě průjem, takže ten krev nikdy žádnou. Kočka má bobky jak beton a tam na stelivu taky někdy trošku krve najdu, opravdu jen tak rozmázlou pidi kapičku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2022 14:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

evila napsal(a):
U čtyřmesíčního britského kocourka jsem před týdnem nekolikrát objevila ve stolici trochu krve, jednalo se o kapičky na silikátovém stelivu.
Samozřejmě jsem to již minulý týden okamžitě řešila s vetem i chovatelkou, aby doporučili znovu odčervit. Pak týden nic a opět dnes opět ale na výkalu.
Jdu ne veterinu a trvám na vyšetření stolice i krve kotětě. Vím že to muže být trhlinka nebo prasklá cevka, ale nechci nic podcenit.
Kotě krmím přemraženým masem a kvalitními granulemi. Jinak je v pohodě, hraje si(řádí spíš) a dobře baští.
Nečekám odbornou radu, ale chci vědět, zda někdo měl podobné problémy a jak to dopadlo.
Bojím, bojím...

Pokud je to světle červená krev, tak to tolik nevadí (to je z koněčníku). Horší je vždycky tmavá, natrávená krev, Může to být jak píše žínka.

10.1.2022 15:29
evila

XXX.XXX.23.8

Krev je jasně červená. Hovínka tak akorát, průjem ne a ani tvrdá. Ted jsem přijela od veta, trvala jsem na vyšetření krve a stolice, vše měl v pořádku. Z krve kontroloval i ledviny a játra. taky v pořádku. Vlastně první kapičku krve jsem nasla na stelivu již před měsícem, když jsem ho měla teprv 2dny doma. Lekla jsem se, ale pak už nic, tak jsem se uklidnila Až ted opakovaně....Léky dávat žadné zatim nebudem, mám sledovat, dávat striktné jen granule a maso...

Přidejte reakci

Přidat smajlík