Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2022 17:22
Izzydora

XXX.XXX.216.105

Zdravím☺️ veterinářka mi řekla, že až moje kočka vymění všechny mléčné zuby za trvalé, tak jí mám nechat vykastrovat.

Teď jí je půl roku a už mám domluvenou kastraci, jen nevím, jakými granulemi jí krmit... Můžu jí stále dávat kotěcí, když jsou až do 1 roku, nebo jí mám krmit pro kastrované kočky?

Nekrmím pouze granulemi, dostává maso (vařené i syrové), občas vařené vajíčko a sem tam kapsičku nebo konzervu.

Předem děkuji za odpovědi.

14.1.2022 17:26
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Kotě ani po kastraci neomezovat a aspoň do roka bych nechala kotěcí

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2022 17:34

..pokud je kočka cistě domaci, kastrovala bych co nejdéle by to šlo.....jinak krmiva bych viz.výše...

14.1.2022 18:55
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
..pokud je kočka cistě domaci, kastrovala bych co nejdéle by to šlo.....jinak krmiva bych viz.výše...

Souhlas.

15.1.2022 09:16

Izzydora napsal(a):
Zdravím☺️ veterinářka mi řekla, že až moje kočka vymění všechny mléčné zuby za trvalé, tak jí mám nechat vykastrovat.

Teď jí je půl roku a už mám domluvenou kastraci, jen nevím, jakými granulemi jí krmit... Můžu jí stále dávat kotěcí, když jsou až do 1 roku, nebo jí mám krmit pro kastrované kočky?

Nekrmím pouze granulemi, dostává maso (vařené i syrové), občas vařené vajíčko a sem tam kapsičku nebo konzervu.

Předem děkuji za odpovědi.

Viz ostatní. Kočky rostou tak do roku a půl až dvou let. Tloustnout vám začne, když už, až potom.

17.1.2022 08:07
Izzydora

XXX.XXX.59.46

Děkuji všem za odpovědi a rady.

Kastraci dělám nyní hlavně kvůli doporučení veterinářky, která má dlouholetou zkušenost v oboru a vyléčila mi zvířata, u kterých mi jiní řekli, že se s tím nedá nic dělat. Takže mám v ní velkou důvěru.

17.1.2022 10:54
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Izzydora napsal(a):
Děkuji všem za odpovědi a rady.

Kastraci dělám nyní hlavně kvůli doporučení veterinářky, která má dlouholetou zkušenost v oboru a vyléčila mi zvířata, u kterých mi jiní řekli, že se s tím nedá nic dělat. Takže mám v ní velkou důvěru.

Musela jsem kastrovat kočku, protože polovenkovní a nakryl nám ji někaký kočičí tulák...v necelém půl roku. Druhou už jsem líp hlídala, tedy hlídal ji hlavně starý kastrovaný kocour, takže tam to bylo skoro v roce. Dobrovolně bych nedospělé zvíře nikdy nekastrovala, čistě bytovou kočku už vůbec ne. Jako ne, že bych ji nikdy nekastrovala, ale minimálně až po prvním mrouskání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík