Žulík-milionový kocourek čeká na šanci v utulku

Narozen cca 6/2019 Původem divoké kotě odchycené v žulovém lomu. Rok mu trv...
Zdravím☺️ veterinářka mi řekla, že až moje kočka vymění všechny mléčné zuby za trvalé, tak jí mám nechat vykastrovat.
Teď jí je půl roku a už mám domluvenou kastraci, jen nevím, jakými granulemi jí krmit... Můžu jí stále dávat kotěcí, když jsou až do 1 roku, nebo jí mám krmit pro kastrované kočky?
Nekrmím pouze granulemi, dostává maso (vařené i syrové), občas vařené vajíčko a sem tam kapsičku nebo konzervu.
Předem děkuji za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
..pokud je kočka cistě domaci, kastrovala bych co nejdéle by to šlo.....jinak krmiva bych viz.výše...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Izzydora
napsal(a):
Zdravím☺️ veterinářka mi řekla, že až moje kočka vymění všechny mléčné zuby za trvalé, tak jí mám nechat vykastrovat.
Teď jí je půl roku a už mám domluvenou kastraci, jen nevím, jakými granulemi jí krmit... Můžu jí stále dávat kotěcí, když jsou až do 1 roku, nebo jí mám krmit pro kastrované kočky?
Nekrmím pouze granulemi, dostává maso (vařené i syrové), občas vařené vajíčko a sem tam kapsičku nebo konzervu.
Předem děkuji za odpovědi.
Viz ostatní. Kočky rostou tak do roku a půl až dvou let. Tloustnout vám začne, když už, až potom.
Izzydora
napsal(a):
Děkuji všem za odpovědi a rady.
Kastraci dělám nyní hlavně kvůli doporučení veterinářky, která má dlouholetou zkušenost v oboru a vyléčila mi zvířata, u kterých mi jiní řekli, že se s tím nedá nic dělat. Takže mám v ní velkou důvěru.
Musela jsem kastrovat kočku, protože polovenkovní a nakryl nám ji někaký kočičí tulák...v necelém půl roku. Druhou už jsem líp hlídala, tedy hlídal ji hlavně starý kastrovaný kocour, takže tam to bylo skoro v roce. Dobrovolně bych nedospělé zvíře nikdy nekastrovala, čistě bytovou kočku už vůbec ne. Jako ne, že bych ji nikdy nekastrovala, ale minimálně až po prvním mrouskání.