Moura po zemřelé paní hledá hodně trpělivý domov

Moura (roční kočička) nám dorazila s velkou partičkou po zemřelé paní. U...
Host_Nikola
XXX.XXX.97.6
Dobrý den,
10 dni po kastraci kocoura se objevilo na šourku něco nezvyklého.
Kocouří minulost neznám, našel se na venku cca před 3 tydny.
Myslíte, ze je třeba vyhledat veterinární pomoc?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Host_Nikola
napsal(a):
Dobrý den,
10 dni po kastraci kocoura se objevilo na šourku něco nezvyklého.
Kocouří minulost neznám, našel se na venku cca před 3 tydny.
Myslíte, ze je třeba vyhledat veterinární pomoc?
Děkuji.
Foto je neostré, ale nic takového by tam nemělo být. Veterinář.
Já se přiznám, že jsem to kocourovi vůbec nekontrolovala, ani jednomu, nedokázala bych na to koukat, když jsem věděla, že tam má ,,díru" Ale ta se měla zavřít, zatáhnout, naši oba kocouři bez problémů. Ano, s tímto bych jela na veterinu, vůbec to dobře nevypadá Dejte prosím vědět výsledek.
lesnížínka
napsal(a):
Já se přiznám, že jsem to kocourovi vůbec nekontrolovala, ani jednomu, nedokázala bych na to koukat, když jsem věděla, že tam má ,,díru" Ale ta se měla zavřít, zatáhnout, naši oba kocouři bez problémů. Ano, s tímto bych jela na veterinu, vůbec to dobře nevypadá Dejte prosím vědět výsledek.
Raduš...a co kdyby tam něco měli ti tvoji kocouři,že ses "na to nemohla podívat". .vždyť jsou to tvoje děcka ..to já kontrolovala...tahle fotka je od pohledu zvláštní...
Max měl ten pytlík celý oholený...tady to vypadá jaksi napůl..ale šla bych s tím,ten"pindík"je divný...
Bobča
napsal(a):
Raduš...a co kdyby tam něco měli ti tvoji kocouři,že ses "na to nemohla podívat". .vždyť jsou to tvoje děcka ..to já kontrolovala...tahle fotka je od pohledu zvláštní...
Max měl ten pytlík celý oholený...tady to vypadá jaksi napůl..ale šla bych s tím,ten"pindík"je divný...
On to hlavně není pindík. I když mě to taky v první chvíli napadlo, ale anatomicky to nesedí.
Bobča
napsal(a):
Nejsem si jistá, jestli bych se na takovou otevřenou ránu dokázala kouknout děcku, tedy myslím, že ne. Proto je taky nemám Na mě by mi nevadila, nesnáším to na druhých jaksi a na zvířatech už vůbec ne, když ti k tomu nic neřekne, jestli a jak ho to bolí...u sebe to cítíš, víš prostě co a jak. Nevadila by mi čerstvá kouslá rána, protože to vím, co je. Ani Vikťova kouslá vyhnisaná...protože to mi taky není cizí. Ale kdybych našla svoje zvíře s nějakou ránou na břichu, starou, divnou, otevřenou...to bych asi prohlédnout nezvládnula. Já vím, jsem divná
napsal(a):
On to hlavně není pindík. I když mě to taky v první chvíli napadlo, ale anatomicky to nesedí.
já jsem se na to taky dívala různě,už jsem měla napsáno,jak jsem blbá ale neměla jsem zrovna srovnání...tak jsem to nechala tak kdo se ozve
Max to měl fakt jinak..