Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Host_Nikola

19.1.2022 18:32
Host_Nikola

XXX.XXX.97.6

Dobrý den,
10 dni po kastraci kocoura se objevilo na šourku něco nezvyklého.
Kocouří minulost neznám, našel se na venku cca před 3 tydny.
Myslíte, ze je třeba vyhledat veterinární pomoc?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2022 20:55

Host_Nikola napsal(a):
Dobrý den,
10 dni po kastraci kocoura se objevilo na šourku něco nezvyklého.
Kocouří minulost neznám, našel se na venku cca před 3 tydny.
Myslíte, ze je třeba vyhledat veterinární pomoc?
Děkuji.

Foto je neostré, ale nic takového by tam nemělo být. Veterinář.

20.1.2022 10:44
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Já se přiznám, že jsem to kocourovi vůbec nekontrolovala, ani jednomu, nedokázala bych na to koukat, když jsem věděla, že tam má ,,díru" Ale ta se měla zavřít, zatáhnout, naši oba kocouři bez problémů. Ano, s tímto bych jela na veterinu, vůbec to dobře nevypadá Dejte prosím vědět výsledek.

20.1.2022 11:04
Bobča

XXX.XXX.20.192

lesnížínka napsal(a):
Já se přiznám, že jsem to kocourovi vůbec nekontrolovala, ani jednomu, nedokázala bych na to koukat, když jsem věděla, že tam má ,,díru" Ale ta se měla zavřít, zatáhnout, naši oba kocouři bez problémů. Ano, s tímto bych jela na veterinu, vůbec to dobře nevypadá Dejte prosím vědět výsledek.

Raduš...a co kdyby tam něco měli ti tvoji kocouři,že ses "na to nemohla podívat". .vždyť jsou to tvoje děcka ..to já kontrolovala...tahle fotka je od pohledu zvláštní...

Max měl ten pytlík celý oholený...tady to vypadá jaksi napůl..ale šla bych s tím,ten"pindík"je divný...

20.1.2022 12:26

Bobča napsal(a):
Raduš...a co kdyby tam něco měli ti tvoji kocouři,že ses "na to nemohla podívat". .vždyť jsou to tvoje děcka ..to já kontrolovala...tahle fotka je od pohledu zvláštní...

Max měl ten pytlík celý oholený...tady to vypadá jaksi napůl..ale šla bych s tím,ten"pindík"je divný...

On to hlavně není pindík. I když mě to taky v první chvíli napadlo, ale anatomicky to nesedí.

20.1.2022 13:18
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Bobča napsal(a):

Nejsem si jistá, jestli bych se na takovou otevřenou ránu dokázala kouknout děcku, tedy myslím, že ne. Proto je taky nemám Na mě by mi nevadila, nesnáším to na druhých jaksi a na zvířatech už vůbec ne, když ti k tomu nic neřekne, jestli a jak ho to bolí...u sebe to cítíš, víš prostě co a jak. Nevadila by mi čerstvá kouslá rána, protože to vím, co je. Ani Vikťova kouslá vyhnisaná...protože to mi taky není cizí. Ale kdybych našla svoje zvíře s nějakou ránou na břichu, starou, divnou, otevřenou...to bych asi prohlédnout nezvládnula. Já vím, jsem divná

20.1.2022 15:18
Bobča

XXX.XXX.20.192

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
On to hlavně není pindík. I když mě to taky v první chvíli napadlo, ale anatomicky to nesedí.

já jsem se na to taky dívala různě,už jsem měla napsáno,jak jsem blbá ale neměla jsem zrovna srovnání...tak jsem to nechala tak kdo se ozve
Max to měl fakt jinak..

Přidejte reakci

Přidat smajlík