Lalla

XXX.XXX.255.24
Zdravím, mám dotaz.
Nevim zda to píšu do správné diskuze.
Je pravda, že kočka pozná nějakou nemoc nebo že Vás něco bolí?
Máte s tim zkusenost?
Jen se ptám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lalla
napsal(a):
Zdravím, mám dotaz.
Nevim zda to píšu do správné diskuze.
Je pravda, že kočka pozná nějakou nemoc nebo že Vás něco bolí?
Máte s tim zkusenost?
Jen se ptám.
Ano, mám. Když mě fest chytnou záda, okamžitě jsem v posteli obložena kocourem. Někdy oběma.

rapotacka11
napsal(a):
Nevím, ale manžel po operaci srdce usínal
vždy s kočkou na hrudi.
Měli jsme dvě, spala s ním jedna.
Ta černá.
Černé byly naše nejlepší kočky,
ostatní byly taky skvělé.
Když jsme o ni přišli, zlomilo ho to.
(a to byl zavilý odpůrce kočky v bytě)
Můj léčebný kocour je taky černý. Možná na tom něco je.
léčivá černá kočka
Máma ji měla na zádech,kdykoli něco dělala v předklonu,nechtěla slézt,když se chtěla narovnat a doma jí taky věčně seděla na klíně u telky,nebo na boku,když ležela na otomaně
Bobi neber to na mamku ale proto se asi čarodějnice kreslily s černou kočkou na rameni?! Nemají černé kočky nějakou větší potřebu lepit se na lidi?? Moje kočky bytostně nesnáší ani, když je vemu na ruce. Už jsem zkoušila nést je na rameni, když byli koťátka, ale ani za nic Moje teta, mívali různé micky, různých barev a vždycky říká, že jak se k telce rozvalí do křesla, v tu ránu se jí na prsou některá usádlí
Maxe jsem měla "na balkoně" imrvére..jak jsem sedla k počítači,vlezl mě před obrazovku a hrnul se mi na prsa..olízal mi bradu,škraň,ucho a pak se usádlil-jsem mu jednou rukou musela dělat zábranu a v pololeža si dělat na počálu
lesnížínka
napsal(a):
Záleží asi na tom, jak je to zvíře na člověka navázané. Mám britky, to jsou takoví samorosti, paničku mají jen na to, aby dostali nažrat a dělala jim dveřníka. X krát mě něco bolelo a ani okem po mně nehodili Takže u nás ani omylem
No, mám to asi stejně. Naší domácností už prošlo několik koček, ale že by se některá zajímala o zdravotní stav můj či někoho z domácnosti, to teda bohužel fakt ne. Do postele k nemocnému skočí jen tehdy, když něco potřebují (jídlo, drbání, zábavu...

Já myslím, že to pozná každá kočka, stejně jako pozná, jak se člověk cítí psychicky, ale každá kočka reaguje jinak.
Měli jsme kočku, která si z celý rodiny vždy neomylně vybrala toho, komu bylo nejvíc smutno, a k tomu si šla lehnout.
Kočka, kterou mají teď moji rodiče, si zase během návštěv (= stres pro kočku) nejspíše vybírá nejklidnějšího člověka, od kterýho může sama ten klid načerpat.