Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lenna11

29.1.2022 23:21
Lenna11

XXX.XXX.104.223

Dobrý den,

mám na Vás prosbu. Sháním kocourka na chov a výstavy. Ideálně mainskou mývalí s pp. Kocourka bych chtěla poskytovat ke krytí v budoucnu. Nevíte o nějaké chs prosím Vás?

Moc děkuji
Ina

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2022 08:07

Lenna11 napsal(a):
Dobrý den,

mám na Vás prosbu. Sháním kocourka na chov a výstavy. Ideálně mainskou mývalí s pp. Kocourka bych chtěla poskytovat ke krytí v budoucnu. Nevíte o nějaké chs prosím Vás?

Moc děkuji
Ina

Strejda gůgl CHS mainská mývalí. Vyplivne vám i podle krajů.

30.1.2022 08:20

Lenna11 napsal(a):
Dobrý den,

Moc děkuji
Ina

...jste smiřena se znackovanim po bytě a k tomu úměrně peprnym oderem?

Lenna11

30.1.2022 14:31
Lenna11

XXX.XXX.71.45

kocourka jsem již v byte měla, tak vím, co může nastat. Bohužel, paní od které byl již nechová.

30.1.2022 15:53
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Lenna11 napsal(a):
kocourka jsem již v byte měla, tak vím, co může nastat. Bohužel, paní od které byl již nechová.

Nekastrovaného?

30.1.2022 16:52

Lenna11 napsal(a):

Vy jste měla v bytě nekastrovaného kocoura?

Lenna11

30.1.2022 20:12
Lenna11

XXX.XXX.17.190

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vy jste měla v bytě nekastrovaného kocoura?

Ano měla a byl úplně v pohodě. Žádný bordel nedělal.

30.1.2022 20:42
mirči

XXX.XXX.248.165

Lenna11 napsal(a):

Tu nejde o to či nerobil bordel.Jedná sa o to,že nekastrovaný kocúr neustále značkuje a je to slušne cítíť. Návštevy asi ku vám druhý krát neprídu. Ale budete mať väčšie súkromie.

30.1.2022 21:12

Lenna11 napsal(a):

..nejde o bordel, ale o zápach ze značkování po bytě.....

Lenna11

30.1.2022 22:17
Lenna11

XXX.XXX.17.20

Moc Vám děkuji za rady. Kocour byl cistotny a opravdu neznačkoval nikde po baráku.

30.1.2022 22:21
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Lenna11 napsal(a):
Moc Vám děkuji za rady. Kocour byl cistotny a opravdu neznačkoval nikde po baráku.

Jste si jistá, že nebyl kastrovaný? Byla jsem v bytě u krycího kocoura a byl to pavilon šelem

30.1.2022 22:25
odberryho

XXX.XXX.62.254

Lenna11 napsal(a):

Můj chovný mainský mývalí kocour taktéž doma neznačkoval. A to ani když tam měl kočku na krytí. Společnost mu dělal ještě jeden kocour, ten ale vykastrovaný byl.

To jste měla už Mainského mývalího, kterého jste poskytovala na krytí? Pokud ano, nějaké kontakty už byste navázané mít měla. Drtivá většina chovatelů si nenechá kočku nakrýt kocourem odjinud. Buď mají svoje, nebo spolupracují s jinou chs a navzájem si kocoury poskytují. Začínajícím majitelům chovných koček často dělá duchovního rádce chovatel, od kterého si koupil kočku a ten i doporučí, kterým kocourem krýt.

Neregistrovaný uživatel

30.1.2022 23:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.67

odberryho napsal(a):
Můj chovný mainský mývalí kocour taktéž doma neznačkoval. A to ani když tam měl kočku na krytí. Společnost mu dělal ještě jeden kocour, ten ale vykastrovaný byl.

To jste měla už Mainského mývalího, kterého jste poskytovala na krytí? Pokud ano, nějaké kontakty už byste navázané mít měla. Drtivá většina chovatelů si nenechá kočku nakrýt kocourem odjinud. Buď mají svoje, nebo spolupracují s jinou chs a navzájem si kocoury poskytují. Začínajícím majitelům chovných koček často dělá duchovního rádce chovatel, od kterého si koupil kočku a ten i doporučí, kterým kocourem krýt.

Chxe mainaka a bude ho poustet na nepapiracky. Na svuj chov nema prostredly tak si chce kdyz uz ma doma micinu at ji vydelava ne. Klasika.

31.1.2022 09:05

Lenna11 napsal(a):

Jenže to není pravidlo. Tenhle značkovat může.

31.1.2022 10:57
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Lenna11 napsal(a):

To je vzácná výjimka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík