Lenna11

XXX.XXX.104.223
Dobrý den,
mám na Vás prosbu. Sháním kocourka na chov a výstavy. Ideálně mainskou mývalí s pp. Kocourka bych chtěla poskytovat ke krytí v budoucnu. Nevíte o nějaké chs prosím Vás?
Moc děkuji
Ina
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lenna11
napsal(a):
Dobrý den,
mám na Vás prosbu. Sháním kocourka na chov a výstavy. Ideálně mainskou mývalí s pp. Kocourka bych chtěla poskytovat ke krytí v budoucnu. Nevíte o nějaké chs prosím Vás?
Moc děkuji
Ina
Strejda gůgl CHS mainská mývalí. Vyplivne vám i podle krajů.

Lenna11
napsal(a):
Dobrý den,
Moc děkuji
Ina
...jste smiřena se znackovanim po bytě a k tomu úměrně peprnym oderem?
Lenna11

XXX.XXX.71.45
kocourka jsem již v byte měla, tak vím, co může nastat. Bohužel, paní od které byl již nechová.

Lenna11
napsal(a):
kocourka jsem již v byte měla, tak vím, co může nastat. Bohužel, paní od které byl již nechová.
Vy jste měla v bytě nekastrovaného kocoura?
Lenna11

XXX.XXX.17.190
napsal(a):
Vy jste měla v bytě nekastrovaného kocoura?
Ano měla a byl úplně v pohodě. Žádný bordel nedělal.

Lenna11
napsal(a):
..nejde o bordel, ale o zápach ze značkování po bytě.....
Lenna11

XXX.XXX.17.20
Moc Vám děkuji za rady. Kocour byl cistotny a opravdu neznačkoval nikde po baráku.
Lenna11
napsal(a):
Můj chovný mainský mývalí kocour taktéž doma neznačkoval. A to ani když tam měl kočku na krytí. Společnost mu dělal ještě jeden kocour, ten ale vykastrovaný byl.
To jste měla už Mainského mývalího, kterého jste poskytovala na krytí? Pokud ano, nějaké kontakty už byste navázané mít měla. Drtivá většina chovatelů si nenechá kočku nakrýt kocourem odjinud. Buď mají svoje, nebo spolupracují s jinou chs a navzájem si kocoury poskytují. Začínajícím majitelům chovných koček často dělá duchovního rádce chovatel, od kterého si koupil kočku a ten i doporučí, kterým kocourem krýt.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.67
odberryho
napsal(a):
Můj chovný mainský mývalí kocour taktéž doma neznačkoval. A to ani když tam měl kočku na krytí. Společnost mu dělal ještě jeden kocour, ten ale vykastrovaný byl.
To jste měla už Mainského mývalího, kterého jste poskytovala na krytí? Pokud ano, nějaké kontakty už byste navázané mít měla. Drtivá většina chovatelů si nenechá kočku nakrýt kocourem odjinud. Buď mají svoje, nebo spolupracují s jinou chs a navzájem si kocoury poskytují. Začínajícím majitelům chovných koček často dělá duchovního rádce chovatel, od kterého si koupil kočku a ten i doporučí, kterým kocourem krýt.
Chxe mainaka a bude ho poustet na nepapiracky. Na svuj chov nema prostredly tak si chce kdyz uz ma doma micinu at ji vydelava ne. Klasika.

Lenna11
napsal(a):
Moc Vám děkuji za rady. Kocour byl cistotny a opravdu neznačkoval nikde po baráku.
Jenže to není pravidlo. Tenhle značkovat může.