Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Terezkaaaaa

31.1.2022 05:20
Terezkaaaaa

XXX.XXX.17.130

26.5 2021 mi prejeli kocku bylo ji 4 roky a mela kotatka, nebyla jsem ve skole, mela jsem karantenu. Volala jsem Nelo! Nelo kde jsi! Pustila jsem ji vecer ven, ale neprisla. Bylo okolo 11, sla jsem se podivat na silnici a byla tam moje kocicka.
Nemuzu se smirit s tou smrti, myslim na to kazdy den, strasne mi chybi.
Poradte mi, jak se stou smrti smirit ☹️☹️
Je mi 11 let.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2022 09:03

Terezkaaaaa napsal(a):
26.5 2021 mi prejeli kocku bylo ji 4 roky a mela kotatka, nebyla jsem ve skole, mela jsem karantenu. Volala jsem Nelo! Nelo kde jsi! Pustila jsem ji vecer ven, ale neprisla. Bylo okolo 11, sla jsem se podivat na silnici a byla tam moje kocicka.
Nemuzu se smirit s tou smrti, myslim na to kazdy den, strasne mi chybi.
Poradte mi, jak se stou smrti smirit ☹️☹️
Je mi 11 let.

Časem všechno přebolí, i když teď to tak nevypadá.

31.1.2022 09:08
Bobča

XXX.XXX.20.192

Terezko..pořiď si novou kočičku ...zabavíš se s ní a nebudeš mít tolik času tesknit....Ale věřím,že na ni myslíš ...Ještě to bude nějaký čas bolet...

Já myslím na svého kocoura skoro denně(mám ho před sebou na fotce),a neumřel-jen šel do nové rodiny,má se dobře,ale chybí mi..jsou to už 2 roky..

31.1.2022 10:58
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

A ještě dodám: pokud bydlíš u cesty, s tímto budeš muset počítat i do budoucnosti, bohužel. Některé kočky se přecházet cestu naučí, některé bohužel ne a ty končí špatně

31.1.2022 22:08
juhaj

XXX.XXX.164.121

V každém věku ztráta jakéhokoli zvířátka bolí. Stálo se nám to párkrát taky, auto. Ale pokud je kočička zvyklá ven, pak se zavřená trápí a holt to může dopadnout špatně. Časem bolest odezní, ale člověk nezapomene.

Ahoj1

2.2.2022 12:15
Ahoj1

XXX.XXX.92.26

Terezko, chapu, ze ten obraz kdyz jsi ji takhle nasla, nedostanes z hlavy. S tim nic neudelas. Doufam, ze mas jina zviratka. Doporucuju zadnemu nikdy nedavat jeji jmeno. A udelat si spoustu radostnych zazitku, a fotek, aby si mela pred ocima ty vesele veci.

2.2.2022 12:25

Terezko pomůžou ti v tvé bolesti rodiče, kteří tě miluji a znají nejlépe, my zde můžeme pouze poradit z vlastních zkušeností, ale pises že měla koťátka, ale nějak jsem nepochopila zda kdysi anebo nyní, pokud nyní, tak se zaměr na koťátka a dvě si pak nechej....pokud bydlíš blízko silnice, buď nikdy kočičku nevypustis ven anebo prostě musíš počítat s tím, ze se tohle může stát, ale za tu kocici volnost to stojí i za tu tvou velkou bolest....

Přidejte reakci

Přidat smajlík