Poradíte závěsné odpočívadlo, které pasuje na starý typ radiátoru, ten žebrový? Spíš něco levnějšího, nevím jestli se našemu kocourovi vůbec bude líbit.
pasuje to i na váš radiátor-má to posuvné rameno...Mám dojem,že jsem to objednávala na ZOOhitu...už nevím,v "pelíšky pro mazlíčky"-už je to dýl..Max v to moc rád ležel..asi kolem 200Kč...
Jo,bude se mu líbit-uvidíte-našla jsem ještě nějaké fotky...nenuťte ho,on tam vleze sám....A jestli máte prostor,udělejte mu z trubky od koberce sloup...bude mít radost
zkuste prozkoumat...i ten molitan na parapet je super...pak jsem mu ho dala do chodbičky na botník,a tam často ležel...měl tam klídek..pod bundou
https://www.zoohit.cz/shop/kocky/pelisky_polstare
Na parapetu má poležení, ale musím ho zvedat. K závěsnému odpočívadlu by vyšplhal po můstku, co jsem vyrobila. Na fotce leží ještě na zemi. Je to blbě vidět.
Nějaké jsme měli, už je to dávno, někomu jsem ho šoupnula, protože nše kočky absolutně nezajímalo. Asi tím, že u nás je teplo, nepotřebují být u radiátoru(tam by se spíš upekli ) takže jakové by pasovalo na starý radiátor nevím ale vím, že jsem to tehdy nějak upravovala, ohýbala? i na náš.
lesnížínka
napsal(a):
Nějaké jsme měli, už je to dávno, někomu jsem ho šoupnula, protože nše kočky absolutně nezajímalo. Asi tím, že u nás je teplo, nepotřebují být u radiátoru(tam by se spíš upekli ) takže jakové by pasovalo na starý radiátor nevím ale vím, že jsem to tehdy nějak upravovala, ohýbala? i na náš.
Raduš..tohle má vysunovací vrchní ramena...já na tom úzkém radiátoru je měla zešikma...takže na ten široký budou akorát..