Závěsné kočičí odpočívadlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2022 20:31
sisi58

XXX.XXX.191.1

Poradíte závěsné odpočívadlo, které pasuje na starý typ radiátoru, ten žebrový? Spíš něco levnějšího, nevím jestli se našemu kocourovi vůbec bude líbit.

7.2.2022 20:40
Bobča

XXX.XXX.20.192

pasuje to i na váš radiátor-má to posuvné rameno...Mám dojem,že jsem to objednávala na ZOOhitu...už nevím,v "pelíšky pro mazlíčky"-už je to dýl..Max v to moc rád ležel..asi kolem 200Kč...

7.2.2022 20:46
Bobča

XXX.XXX.20.192

Jo,bude se mu líbit-uvidíte-našla jsem ještě nějaké fotky...nenuťte ho,on tam vleze sám....A jestli máte prostor,udělejte mu z trubky od koberce sloup...bude mít radost

7.2.2022 22:53
sisi58

XXX.XXX.191.1

Bobča napsal(a):
Jo,bude se mu líbit-uvidíte-našla jsem ještě nějaké fotky...nenuťte ho,on tam vleze sám....A jestli máte prostor,udělejte mu z trubky od koberce sloup...bude mít radost

Díky za typ.
Bohužel je kocour hendikepovaný, nemůže šplhat.

8.2.2022 08:59
Bobča

XXX.XXX.20.192

sisi58 napsal(a):
Díky za typ.
Bohužel je kocour hendikepovaný, nemůže šplhat.

ahá tak to je škoda...a do pelíšku aspoň vyskočí? nebo ho tam klidně dejte-uvidíte bude mu tam teploučko
Pak dejte fotečku,jak si lebedí,ju??

8.2.2022 09:14
Bobča

XXX.XXX.20.192

zkuste prozkoumat...i ten molitan na parapet je super...pak jsem mu ho dala do chodbičky na botník,a tam často ležel...měl tam klídek..pod bundou

https://www.zoohit.cz/shop/kocky/pelisky_polstare

8.2.2022 09:19
Bobča

XXX.XXX.20.192

rozklikněte si tam i fotky od zákazníků..není tam sice ten váš radiátor,ale ty horní ramena se dají mezi žebra v pohodě...

8.2.2022 09:22
sisi58

XXX.XXX.191.1

Na parapetu má poležení, ale musím ho zvedat. K závěsnému odpočívadlu by vyšplhal po můstku, co jsem vyrobila. Na fotce leží ještě na zemi. Je to blbě vidět.

8.2.2022 12:09
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Nějaké jsme měli, už je to dávno, někomu jsem ho šoupnula, protože nše kočky absolutně nezajímalo. Asi tím, že u nás je teplo, nepotřebují být u radiátoru(tam by se spíš upekli ) takže jakové by pasovalo na starý radiátor nevím ale vím, že jsem to tehdy nějak upravovala, ohýbala? i na náš.

8.2.2022 12:26
Bobča

XXX.XXX.20.192

lesnížínka napsal(a):
Nějaké jsme měli, už je to dávno, někomu jsem ho šoupnula, protože nše kočky absolutně nezajímalo. Asi tím, že u nás je teplo, nepotřebují být u radiátoru(tam by se spíš upekli ) takže jakové by pasovalo na starý radiátor nevím ale vím, že jsem to tehdy nějak upravovala, ohýbala? i na náš.

Raduš..tohle má vysunovací vrchní ramena...já na tom úzkém radiátoru je měla zešikma...takže na ten široký budou akorát..

Přidejte reakci

Přidat smajlík