Britská dlouhosrstá kočička s PP-odběr prázdniny

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Chovatelská stanice MIKEŠŮV DVŮR, CZ h...
DohodouMazelnicek
XXX.XXX.58.83
Dobrý den, potřebovala bych radu.
Máme ročního kocourka, kupovali jsme jej když mu byli 4 měsíce.
Předchozí majitel nám řekl, že má vytetované nebo spíš vytečkované inkoustem číslo jako označení v uchu pro poznání plemene.
Bohužel žádný veterinář mi s tímhle neporadil, nemáte prosím s tímhle nějaké zkušenosti?
Rada bych se dozvěděla pravdu co tohle číslo znamená?
Moc dekuji za vaše rady.
V životě jsem neslyšel o tom, že by se kočky tetovaly. Zastřihnutí ucha, nebo nějaká značka označující kastrované venkovní (rozuměj tolulavé) zvíře to prosím. Ale tetování jako označení plemene je podle mého názoru totální nesmysl. Prodávající Vás možná napálil. Jakéhože plemene má kocour být?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dasvo
napsal(a):
V životě jsem neslyšel o tom, že by se kočky tetovaly. Zastřihnutí ucha, nebo nějaká značka označující kastrované venkovní (rozuměj tolulavé) zvíře to prosím. Ale tetování jako označení plemene je podle mého názoru totální nesmysl. Prodávající Vás možná napálil. Jakéhože plemene má kocour být?
Vím, že se tetují (nebo spíš tetovávali) psi, králíci, prasata. Teď se všechno spíš čipuje. Taky bych řekla, že prodávající si trochu vymýšlel.
Mazelnicek
napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych radu.
Máme ročního kocourka, kupovali jsme jej když mu byli 4 měsíce.
Předchozí majitel nám řekl, že má vytetované nebo spíš vytečkované inkoustem číslo jako označení v uchu pro poznání plemene.
Bohužel žádný veterinář mi s tímhle neporadil, nemáte prosím s tímhle nějaké zkušenosti?
Rada bych se dozvěděla pravdu co tohle číslo znamená?
Moc dekuji za vaše rady.
.kočky se až poslední dobou cipuji...tetování je nesmysl....jediné označení, ale zastrihem ouška dělají kastraci spolky, které kočky divoce žijící odchytavaji, vykastruji a takto v narkoze označené pouští zase zpět do jejich původního prostředí....
napsal(a):
Vím, že se tetují (nebo spíš tetovávali) psi, králíci, prasata. Teď se všechno spíš čipuje. Taky bych řekla, že prodávající si trochu vymýšlel.
..také mám ten dojem....