Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mazelnicek

16.2.2022 13:24
Mazelnicek

XXX.XXX.58.83

Dobrý den, potřebovala bych radu.
Máme ročního kocourka, kupovali jsme jej když mu byli 4 měsíce.
Předchozí majitel nám řekl, že má vytetované nebo spíš vytečkované inkoustem číslo jako označení v uchu pro poznání plemene.
Bohužel žádný veterinář mi s tímhle neporadil, nemáte prosím s tímhle nějaké zkušenosti?
Rada bych se dozvěděla pravdu co tohle číslo znamená?
Moc dekuji za vaše rady.

16.2.2022 13:42
Dasvo

XXX.XXX.101.144

V životě jsem neslyšel o tom, že by se kočky tetovaly. Zastřihnutí ucha, nebo nějaká značka označující kastrované venkovní (rozuměj tolulavé) zvíře to prosím. Ale tetování jako označení plemene je podle mého názoru totální nesmysl. Prodávající Vás možná napálil. Jakéhože plemene má kocour být?

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2022 15:32

Dasvo napsal(a):
V životě jsem neslyšel o tom, že by se kočky tetovaly. Zastřihnutí ucha, nebo nějaká značka označující kastrované venkovní (rozuměj tolulavé) zvíře to prosím. Ale tetování jako označení plemene je podle mého názoru totální nesmysl. Prodávající Vás možná napálil. Jakéhože plemene má kocour být?

Vím, že se tetují (nebo spíš tetovávali) psi, králíci, prasata. Teď se všechno spíš čipuje. Taky bych řekla, že prodávající si trochu vymýšlel.

16.2.2022 15:40

Mazelnicek napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych radu.
Máme ročního kocourka, kupovali jsme jej když mu byli 4 měsíce.
Předchozí majitel nám řekl, že má vytetované nebo spíš vytečkované inkoustem číslo jako označení v uchu pro poznání plemene.
Bohužel žádný veterinář mi s tímhle neporadil, nemáte prosím s tímhle nějaké zkušenosti?
Rada bych se dozvěděla pravdu co tohle číslo znamená?
Moc dekuji za vaše rady.

.kočky se až poslední dobou cipuji...tetování je nesmysl....jediné označení, ale zastrihem ouška dělají kastraci spolky, které kočky divoce žijící odchytavaji, vykastruji a takto v narkoze označené pouští zase zpět do jejich původního prostředí....

16.2.2022 15:41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vím, že se tetují (nebo spíš tetovávali) psi, králíci, prasata. Teď se všechno spíš čipuje. Taky bych řekla, že prodávající si trochu vymýšlel.

..také mám ten dojem....

16.2.2022 22:19
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Ty brďo, u kočky jsem to taky ještě neslyšela. Má něco v tom uchu? Jaké to má být být plemeno? Máte k němu průkaz původu?

Přidejte reakci

Přidat smajlík