AndySmaza

XXX.XXX.105.241
Prosím o radu. Mám 10ti měsíční kotě kočičku. Už od malá neustále papá , je odčervená na prohlídce u veterináře byla.
Misku s granulema má celý den k dispozici, občas ji sní za den, občas za dva. Ráno dostává kapsičku - ale hrozně vše hltá.
Chodí nám i na lidské jídlo - papriky, šunku, vajíčka….. 🤦
Přemýšlím jestli nemůže mít tasemnice a nebo zda je to normální u takových koťat?
Díky za názory.
Uživatel s deaktivovaným účtem

AndySmaza
napsal(a):
Prosím o radu. Mám 10ti měsíční kotě kočičku. Už od malá neustále papá , je odčervená na prohlídce u veterináře byla.
Misku s granulema má celý den k dispozici, občas ji sní za den, občas za dva. Ráno dostává kapsičku - ale hrozně vše hltá.
Přemýšlím jestli nemůže mít tasemnice a nebo zda je to normální u takových koťat?
Díky za názory.
Tasemnice - byly by vidět odcházející články. Proč nekrmíte maso? A ta vajíčka?
AndySmaza
napsal(a):
Díky za názory.
Já se nevidím,že hltá,jestli strava kotěte jsou jen granule a jednou denně kapsička
Můžu se zeptat jaké granule aspoň?
Mám 3 kočičáky a jednomu z nich je 11 měsíců..říkáme mu doma kyselina,protože sní na co přijde.. je všežravka...ale my kromě kvalitních masových granulí(Carnilove,Purizon,Apllaws) dáváme teda konzervičky masový 2x denně + během dne vždycky nějaký kousek masa, smetánka apod.
Musíte ho pořádne nakrmit a zajistit mu pestrost té stravy...