10ti měsíční kočka Nenažranec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AndySmaza

9.3.2022 16:50
AndySmaza

XXX.XXX.105.241

Prosím o radu. Mám 10ti měsíční kotě kočičku. Už od malá neustále papá , je odčervená na prohlídce u veterináře byla.
Misku s granulema má celý den k dispozici, občas ji sní za den, občas za dva. Ráno dostává kapsičku - ale hrozně vše hltá.
Chodí nám i na lidské jídlo - papriky, šunku, vajíčka….. 🤦
Přemýšlím jestli nemůže mít tasemnice a nebo zda je to normální u takových koťat?
Díky za názory.

9.3.2022 17:25
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Přemýšlím jestli ....

Syrové maso !
Pestrá strava.
Vy taky asi nejste na Vitaně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2022 20:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

AndySmaza napsal(a):
Prosím o radu. Mám 10ti měsíční kotě kočičku. Už od malá neustále papá , je odčervená na prohlídce u veterináře byla.
Misku s granulema má celý den k dispozici, občas ji sní za den, občas za dva. Ráno dostává kapsičku - ale hrozně vše hltá.
Přemýšlím jestli nemůže mít tasemnice a nebo zda je to normální u takových koťat?
Díky za názory.

Tasemnice - byly by vidět odcházející články. Proč nekrmíte maso? A ta vajíčka?

9.3.2022 21:11
canka

XXX.XXX.215.25

AndySmaza napsal(a):
Díky za názory.

Já se nevidím,že hltá,jestli strava kotěte jsou jen granule a jednou denně kapsička
Můžu se zeptat jaké granule aspoň?

Mám 3 kočičáky a jednomu z nich je 11 měsíců..říkáme mu doma kyselina,protože sní na co přijde.. je všežravka...ale my kromě kvalitních masových granulí(Carnilove,Purizon,Apllaws) dáváme teda konzervičky masový 2x denně + během dne vždycky nějaký kousek masa, smetánka apod.

Musíte ho pořádne nakrmit a zajistit mu pestrost té stravy...

9.3.2022 21:40
Bobča

XXX.XXX.20.192

Já dávala kapsičky v tomto stáří kocourovi ráno a večer celou(je rozdíl 85g..a 100g)..Granule měl k dispozici pořád...Určitě má kočička málo-tu jednu ráno...pak vám leze do talířků

10.3.2022 09:26
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Já dát koťatům maso jednou za den, tak mě snad sežerou za živa. Dávám tak 3x ta den. Kotě je jako puberťák, má stále hlad, jednou je málo dle mě i na dospělou kočku

Přidejte reakci

Přidat smajlík