Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kocourek má v tlamičce spoustu černých drobných flíčků, pih.. je mu 2 a půl, asi v jednom roce se mu tam začali dělat takový pihy, jenom tečky ale ty se postupně zvětšují. Na nosíku má teď taky pár černých úplně mini teček. Spíš mi dělají obavy ty uvnitř, na dásních.
Nemá s tím někdo zkušenosti? Je třeba to nějak řešit nebo se něčeho obávat?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

BaraB24
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kocourek má v tlamičce spoustu černých drobných flíčků, pih.. je mu 2 a půl, asi v jednom roce se mu tam začali dělat takový pihy, jenom tečky ale ty se postupně zvětšují. Na nosíku má teď taky pár černých úplně mini teček. Spíš mi dělají obavy ty uvnitř, na dásních.
Nemá s tím někdo zkušenosti? Je třeba to nějak řešit nebo se něčeho obávat?
Děkuji.
Nedomluvily jste se s Terezkou702? Nejspíš normální pigmentové skvrny, ale bez fota...
BaraB24
napsal(a):
Ne ne, ale musela jsem si vyhledat, jak to myslíte :) A tady je to přece diskuzní fórum, tudíž prostor na dotazy, zkušenosti, jestli to chápu správně.. ale fotku určitě pořídím, i pro veterináře, raději. Ale také věřím a doufám, že jde pouze o pigmentové skvrny, děkuji.
U zrzavého kocoura se začaly pigmentové skvrnky objevovat někdy po roce věku. Teď už má víc tmavé, než růžové, je mu 15 let. Pokud to není oteklé, okolo zarudlé, tak bych to sledovala. Jestli kocoura čeká nějaké očkování, počkala bych a ukázala to v rámci prohlídky před vakcinací.
Uživatel s deaktivovaným účtem

BaraB24
napsal(a):
Ne ne, ale musela jsem si vyhledat, jak to myslíte :) A tady je to přece diskuzní fórum, tudíž prostor na dotazy, zkušenosti, jestli to chápu správně.. ale fotku určitě pořídím, i pro veterináře, raději. Ale také věřím a doufám, že jde pouze o pigmentové skvrny, děkuji.
Ano, je tady diskuzní fórum. Ale spousta otázek je bez fotky těžko zodpověditelná. Někdy i s tou fotkou, bohužel.