Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kesyma

16.3.2022 19:28
kesyma

XXX.XXX.13.87

dobrý den,máte někdo nějakou zkušenost s obojkem pro kočku žijicí v bytě,která ale občas někdy proklouzne skrze dveře .naštěstí ven nikdy nezdrhla ale nikdy se neví a chtěla bych ji dat abyy nosila znamku s telefonním číslem a jejim jmenem na krku,ale nevěřím obojkum kde prodavají obchody a uvadějí že ma bezpečnostné pojistku,zkoušela jsem to a docela se mi to nezdá,máte někdo konkretně zkušenost s nějakým obojkem který opravdu tu pojistku měl a při sebemenším poroblemu se kočce rozepnul?moc děkuji za vaše zkušenosti

17.3.2022 04:36
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Lidi z 90%
nebudou zkoumat přejetou kočku ani její obojek.
Můj názor je, že obojek na kočku nepatří.

Vicky.Pollard

17.3.2022 05:12
Vicky.Pollard

XXX.XXX.110.33

rapotacka11 napsal(a):
Lidi z 90%
nebudou zkoumat přejetou kočku ani její obojek.
Můj názor je, že obojek na kočku nepatří.

Jste zas vedle jak ta jedle. Obojek venkovní kočce jí výrazně zvyšuje šanci na přežití. Má obojek na krku = je to kočka někoho ze sousedů a není to náhodná toulavka. Nehrozí jí tak moc, že ji nějaký náruživý střelec picne.

17.3.2022 07:46
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Vicky.Pollard napsal(a):
Jste zas vedle jak ta jedle. Obojek venkovní kočce jí výrazně zvyšuje šanci na přežití. Má obojek na krku = je to kočka někoho ze sousedů a není to náhodná toulavka. Nehrozí jí tak moc, že ji nějaký náruživý střelec picne.

No, nevím, kolik tedy máte kolem sebe mag.rů s puškou, ale Rapotacka má pravdu, větší pravděpodobnost je ta, že ji smete auto...vlastní zkušenost A to tu nemáme silnici, jen takovou ,,skoropolňačku". Nevím, jak kontaktní je vaše kočka? Moje i když polovenkovní, se lidí bojí. Mladý kocour ještě možná, ale kočka před lidma zdrhá jak šílená, takže té by byl obojek úplně k ničemu. No jsou to britky, takže předpokládám, že i laik by poznal, že někomu patří

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2022 07:51

Vicky, žádný řidič nějaký obojek nebude zkoumat, ani na to nemá šanci. Psu to bude taky srdečně jedno. Či jinému predátorovi. A koneckonců, si myslím, že i tomu náruživému střelci, hlavně že si má do čeho střelit. Ale asi by ti ho neměl z ulice sebrat nějaký náruživý zachránce.

Co se týká obojku - přitoulalo se k nám kotě, s obojkem. V tu dobu už ho měl fest utažený, na růst ten obojek nějak nereagoval. Ale jak jsem na něj šáhla (tuším jsem zkoušela, jestli se tam kousek malíčku vejde), tak se rozepl.
A u baráku jsem kdysi našla obojek - bez kočky. Tak ten fungoval patrně taky.

17.3.2022 08:03
Bella04

XXX.XXX.96.140

Chodi k nam sousedovic kocka. Nejaky cas nosila obojek. Jednou slysel manzel na zahrade divny zvuky. Sel se podivat. Kocka tam zbesile litala a pridusene mnoukala. Nejak se ji do toho obojku dostala... spodni celist. Nechapali jsme. Nastesti se nechala chytit a slo to rozepnout. Kdyby se tim obojkem zachytila za pletivo pri prelezani plotu, nebo se zachytila o vetev, myslim, ze by ta pojistka zafungovala a obojek se rozepnul. Ale na takovouto podivnou situaci ta pojistka nestacila. Asi jiny druh tahu...

17.3.2022 09:10

kesyma napsal(a):
dobrý den,máte někdo nějakou zkušenost s obojkem pro kočku žijicí v bytě,která ale občas někdy proklouzne skrze dveře .naštěstí ven nikdy nezdrhla ale nikdy se neví a chtěla bych ji dat abyy nosila znamku s telefonním číslem a jejim jmenem na krku,ale nevěřím obojkum kde prodavají obchody a uvadějí že ma bezpečnostné pojistku,zkoušela jsem to a docela se mi to nezdá,máte někdo konkretně zkušenost s nějakým obojkem který opravdu tu pojistku měl a při sebemenším poroblemu se kočce rozepnul?moc děkuji za vaše zkušenosti

Polovenkovnímu kocourovi jsem koupila dvakrát antiparazitární obojek. Pokaždé vydržel pár dní. Poprvé jsem ho našla náhodně při procházce, podruhé vůbec. Neboli bezpečnostní pojistka fungovala. ale spotřeba obojků by byla obrovská.

Přidejte reakci

Přidat smajlík