Číča- milá kočičí babča hledá domov na dožití

Číča hledá klidný domov na kočičí důchod Tato kočičí babička je také z v...
Veverka85
XXX.XXX.135.220
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda se nějak může změnit povaha kočky, když k ní pořídím další. Jde mi o to, že mám doma kocourka, je to zlatíčko mazlivé, závisláček, nechá se nosit, drbat a vyžaduje mojí pozornost.
chtěla bych mu pořídit kamarádku, ale nevím, zda by se mohla jeho povaha pak změnit. Nechci, abych přišla o jeho mazlivost a přítulnost. Mám vybranou kočičku z dočasky, která je také mazlivá a kontaktní a povahově podobná jako můj kocourek, jen právě nevím, jestli by se pak třeba kocourek nezměnil.
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji předem
Uživatel s deaktivovaným účtem
Veverka85
napsal(a):
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda se nějak může změnit povaha kočky, když k ní pořídím další. Jde mi o to, že mám doma kocourka, je to zlatíčko mazlivé, závisláček, nechá se nosit, drbat a vyžaduje mojí pozornost.
chtěla bych mu pořídit kamarádku, ale nevím, zda by se mohla jeho povaha pak změnit. Nechci, abych přišla o jeho mazlivost a přítulnost. Mám vybranou kočičku z dočasky, která je také mazlivá a kontaktní a povahově podobná jako můj kocourek, jen právě nevím, jestli by se pak třeba kocourek nezměnil.
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji předem
Můj se povahově nezměnil. A to jsem v jeho 15 letech neplánovaně adoptovala kotě, pěkného draka. Ale nemusí to být pravidlo.
Uživatel s deaktivovaným účtem
může
a nemusí
a neřekla bych změna povahy, ale změna chování