Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2022 21:29
Marcelvrba1993

XXX.XXX.246.196

Zdravím mám kočičku je jí rok a půl je to kříženec Britské s nějakou normální kočičkou.
Byl jsem u veterináře nedávno chodím každý půl rok ale kočička mi tenhle rok začala mrouskat po pár dnech přestane cca na 2-3 dny a začne znovu když jsem to říkal prý je to normální a kočku to nevyčerpává..
Ale nepřijde mi to tedy normální..
Krmení má jak granule tak kapsu a nebo konzervu v které je rýže mořské plody a další ingredience všechno ji normálně, na záchod chodí taky normálně stolici má taky normální.
Je hravá mazlí se nevím kde by mohla být příčina ano přemýšlím o kastraci ale chtěl bych vědět nějakou radu od někoho kdo se s tímhle problémem setkal.
Jinak jsem zapomněl dodat že kočička je jen doma venku nikdy nebyla je plachá hodně a sama se bojí v podstatě všeho čeho nezná.

31.3.2022 22:30
pipet

XXX.XXX.98.85

Prostě ji vykastrujte, nechápu, nad čím přemýšlíte.

31.3.2022 22:58
lesnížínka

XXX.XXX.9.166

Veterinář vám říkal, že je to normální a kočku to nevyčerpává? Kočku nechte co nejdřív vykastrovat, ale rozhodně ne u tohohle ,,umělce"

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2022 05:32

Je to normální, nevykastrovaná nenakrytá kočka prostě nakonec mrouská furt, tak prostě kočičí reprodukční soustava funguje.

a nakonec to tu kočku může klidně zabít.

léčba je kastrace.

1.4.2022 14:39

Marcelvrba1993 napsal(a):
Zdravím mám kočičku je jí rok a půl je to kříženec Britské s nějakou normální kočičkou.
Byl jsem u veterináře nedávno chodím každý půl rok ale kočička mi tenhle rok začala mrouskat po pár dnech přestane cca na 2-3 dny a začne znovu když jsem to říkal prý je to normální a kočku to nevyčerpává..
Ale nepřijde mi to tedy normální..
Krmení má jak granule tak kapsu a nebo konzervu v které je rýže mořské plody a další ingredience všechno ji normálně, na záchod chodí taky normálně stolici má taky normální.
Je hravá mazlí se nevím kde by mohla být příčina ano přemýšlím o kastraci ale chtěl bych vědět nějakou radu od někoho kdo se s tímhle problémem setkal.
Jinak jsem zapomněl dodat že kočička je jen doma venku nikdy nebyla je plachá hodně a sama se bojí v podstatě všeho čeho nezná.

Je to normální, ale kočku to VYČERPÁVÁ a může i uhynout. Nechte vykastrovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík