MiniSus

XXX.XXX.137.205
Dobrý den, měla bych prosbu. Nemáte někdo zkušenosti se zábranou do běžných dveří, která by zastavila kočku? Všechny, které jsem našla, mají buď tyče (kudy se protáhne), nebo jsou příliš nízké (takže je přeskočí). Ideální by byla nějaká síť, třeba metr a půl vysoká, která by šla přidělat na rám dveří, ale pokud by skrze ní šlo světlo, tak klidně na celou plochu dveří.
Předem moc děkuji :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

MiniSus
napsal(a):
Dobrý den, měla bych prosbu. Nemáte někdo zkušenosti se zábranou do běžných dveří, která by zastavila kočku? Všechny, které jsem našla, mají buď tyče (kudy se protáhne), nebo jsou příliš nízké (takže je přeskočí). Ideální by byla nějaká síť, třeba metr a půl vysoká, která by šla přidělat na rám dveří, ale pokud by skrze ní šlo světlo, tak klidně na celou plochu dveří.
Zasíťovat celou plochu. Když nepřeskočí, tak přešplhá. A i tak možná rozkouše. Nejlepší jsou prostě zavřené (lépe zamčené) dveře. Na co tu zábranu potřebujete?
MiniSus
napsal(a):
vlastně jste si odpověděla sama...síťované dveře-nejlépe v rámu..ale zavírání tak aby je teda neotevřela,pokud nesmí ven..
Předpokládám,že se jedná o to,aby bylo otevřeno-větralo se a proti muchám na dědině??chatě??
MiniSus

XXX.XXX.252.91
Moc děkuji za odpovědi :) Je to dočasné řešení aktuální situace u nás v bytě...
Kočka si převzala pokoj pro hosty, ve kterém aktuálně nejsou dveře (čekáme na šoupačky, ale teď všechno trvá). A já hlídám a ještě nějakou dobu budu hlídat sestry dvojčata, kteří jsou na ni zlí. Samozřejmě to řešíme, u nich doma i u nás doma, vysvětlujeme, ale pořád se to neodnaučili, a když jsou tady celý den, nemám sílu pořád kontrolovat, jestli jí nejsou v patách. Zároveň ji rozhodně nechci nikam zavírat po dobu, co jsou tady, a říkala jsem si, že ta zábrana do dveří by byla fajn - buď průhledná, nebo tak do dvou třetin dveří, aby tam vyloženě nebyla zavřená...
MiniSus
napsal(a):
Moc děkuji za odpovědi :) Je to dočasné řešení aktuální situace u nás v bytě...
Kočka si převzala pokoj pro hosty, ve kterém aktuálně nejsou dveře (čekáme na šoupačky, ale teď všechno trvá). A já hlídám a ještě nějakou dobu budu hlídat sestry dvojčata, kteří jsou na ni zlí. Samozřejmě to řešíme, u nich doma i u nás doma, vysvětlujeme, ale pořád se to neodnaučili, a když jsou tady celý den, nemám sílu pořád kontrolovat, jestli jí nejsou v patách. Zároveň ji rozhodně nechci nikam zavírat po dobu, co jsou tady, a říkala jsem si, že ta zábrana do dveří by byla fajn - buď průhledná, nebo tak do dvou třetin dveří, aby tam vyloženě nebyla zavřená...
Možná by bylo jednodušší někam zavřít ta děcka Vysvětlujete? No hodně štěstí, mám takovou sousedku, ta už svým dětem vysvětluje roky, aby netrápili psy. Mě stačilo zasyčet, že mu ruce urazím, jestli na toho psa šáhne a byl klid.
tak to je zapeklitá situace děcka budou chtít jít za ní,ona za nima.....šoupačky kočka pak podleze si myslím stejně...prostě bych asi zkusila udělat těm dětem to samé,co dělají té kočičce...ať zkusí,že to není příjemné..
Dnes není moderní plácnout dítě ať po ruce,nebo po zadeli..(och,ta volná výchova-pěstování osobnosti ).ale u nás tohle fungovalo..(ale nejsou to vaše děti,tak chápu)...i přes ty síťované dveře budou nejspíš na sebe nějak....jak jsou stará ta dvojčata??nedá se jim to fakt nějak vysvětlit,že to tu kočičku bolí..že by je to taky bolelo,kdyby jim někdo něco takhle dělal??Držím pěsti