Velká operace, kočka stále jen spí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2022 19:51
wilik

XXX.XXX.127.55

Naše skoro dvouletá kočička, kterou jsme nechávali v srpnu kastrovat začala opět mrouskat. Včera se tedy provadela reoperace, při které byla objevena velká cysta musela být tedy odebrána deloha tzn. rozriznute bříško. Operace skočila včera ve 13:00 do 17:00 kočička pospavala klasika po narkoze, pak jsem ji tedy pustila z přepravky a pokračovala samozřejmě spaní. Myslela jsem si, ze dnes už to bude lepší, ale stále leží a spí asi 4x se přemístila na jiné místo par minutek v pololehu, polosedu a opět šla spat. Vůbec ještě nepila, když jsme ji přinesli odpoledne masicko před ni tak ho cely snedla, ale ještě nebyla ani na zachudku nic.. jde vidět ze ji bolí chodit ujde jen kousicek a je u toho nahrbena.. mate někdo zkušenosti, jak dlouho to bude trvat, kdy už se začne lip pohybovat? Nevadí, ze nebyla ještě na wc a ze nepije?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2022 21:02

wilik napsal(a):
Naše skoro dvouletá kočička, kterou jsme nechávali v srpnu kastrovat začala opět mrouskat. Včera se tedy provadela reoperace, při které byla objevena velká cysta musela být tedy odebrána deloha tzn. rozriznute bříško. Operace skočila včera ve 13:00 do 17:00 kočička pospavala klasika po narkoze, pak jsem ji tedy pustila z přepravky a pokračovala samozřejmě spaní. Myslela jsem si, ze dnes už to bude lepší, ale stále leží a spí asi 4x se přemístila na jiné místo par minutek v pololehu, polosedu a opět šla spat. Vůbec ještě nepila, když jsme ji přinesli odpoledne masicko před ni tak ho cely snedla, ale ještě nebyla ani na zachudku nic.. jde vidět ze ji bolí chodit ujde jen kousicek a je u toho nahrbena.. mate někdo zkušenosti, jak dlouho to bude trvat, kdy už se začne lip pohybovat? Nevadí, ze nebyla ještě na wc a ze nepije?

Kastrace se úplně nepovedla. Dostala při druhé operaci injekci proti bolesti?

8.4.2022 21:22
lesnížínka

XXX.XXX.7.103

První kočka byla po kastraci v pohodě, ale tahle druhá...u té jsem se už bála, že se se něco děje, taky to trvalo dva dny, co byla totál mimo. Věřím, že na ni jen špatně působí narkoza, ale pokud by se to mělo opakovat i zítra, vznesla bych dotaz na veterinu, klidně zprvu telefonicky.

8.4.2022 21:57
wilik

XXX.XXX.127.55

Ano dostala injekci

9.4.2022 08:19

wilik napsal(a):
Ano dostala injekci

Jakou? Proti bolesti? ATB?

9.4.2022 10:26
wilik

XXX.XXX.163.32

hlásím změnu, kočička už pila, šla se najíst a 2x šla na zachudek a pozor dokonce skočila do postele

9.4.2022 11:10

wilik napsal(a):
hlásím změnu, kočička už pila, šla se najíst a 2x šla na zachudek a pozor dokonce skočila do postele

Tak to je na dobré cestě.

9.4.2022 11:15
fikovnice

XXX.XXX.135.87

wilik napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík