Šarlotka hledá milující domov

Šarlotka (6let) se k nám dostala s velkou partou kočiček po zemřelé majite...
Dobrý den,
před týdnem se nám někde zatoulal vykastrovaný pětiletý kocourek. Všude ho hledám, ale nemám žádnou stopu. Žijeme na malé vesnici, kocourek už takhle záhadně zmizel na 4 dny, ale to se vrátil v pohodě. Tak nevím, co se mohlo stát .
Nevíte, jak bych měla postupovat? Jak dlouho se vám toulal kastrát? Vzhledem k tomu, že je jaro, by to mohlo být normální, ale i tak se bojím, mám ho moc ráda...
Obepsala jsem jinak už blízké útulky a veteriny.
Budu ráda za vaše zkušenosti a rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nugátek
napsal(a):
Dobrý den,
před týdnem se nám někde zatoulal vykastrovaný pětiletý kocourek. Všude ho hledám, ale nemám žádnou stopu. Žijeme na malé vesnici, kocourek už takhle záhadně zmizel na 4 dny, ale to se vrátil v pohodě. Tak nevím, co se mohlo stát .
Nevíte, jak bych měla postupovat? Jak dlouho se vám toulal kastrát? Vzhledem k tomu, že je jaro, by to mohlo být normální, ale i tak se bojím, mám ho moc ráda...
Obepsala jsem jinak už blízké útulky a veteriny.
Budu ráda za vaše zkušenosti a rady.
Vylepit plakátky, obcházet ráno a večer, kdy je větší klid a volat. Obejít sousedy, jestli ho omylem někde nezavřeli.
Nugátek
napsal(a):
To určitě, no, budu to stále zkoušet. A taky se ptát lidí.
Nemáte třeba nějaké méně časté rady?
Opravdu bych ho ráda našla, u silnice nikde nebyl...
Ještě mě napadá zvířecí detektiv.
obecní úřad
a letáky a letáky a letáky
Nugátek
napsal(a):
Na úřad to určitě dám
Jinak přikládám jeho fotku
Koukám, že taky leží rád v truhlíku. Jako můj mladší.
Nugátek
napsal(a):
Jen aby tam ještě někdy ležel...
Opravdu vás nenapadá, co ho může potkat na venkově o 200 lidech, když si vždy tak dává pozor na auta?
Už se tam nevejde. Auto nemůžete nikdy vyloučit. Pes, myslivec, něčí zlý úmysl....
napsal(a):
Už se tam nevejde. Auto nemůžete nikdy vyloučit. Pes, myslivec, něčí zlý úmysl....
Pes podle mě těžko, vyhýbal se jim na sto honů.
Myslivec...u nás ani žádný pořádný les není, je to jen taková řada stromů a neslyšela jsem střelbu...
Zlý úmysl? Jaký? Je to kříženec, peníze by za něj nedostal
Nugátek
napsal(a):
Pes podle mě těžko, vyhýbal se jim na sto honů.
Myslivec...u nás ani žádný pořádný les není, je to jen taková řada stromů a neslyšela jsem střelbu...
Zlý úmysl? Jaký? Je to kříženec, peníze by za něj nedostal
Nejde o peníze. Někdo mu mohl ublížit jenom tak. Ze zloby.
napsal(a):
Nejde o peníze. Někdo mu mohl ublížit jenom tak. Ze zloby.
A psovi se nemusí vždycky vyhnout. Když ho třeba zastihne v otevřené krajině...
rapotacka11
napsal(a):
Takže je v pořádku.
Nic se nemohlo stát.
Kéžby, modlím se za to, děkuji moc
Jinak - "zatím" jsem nikde nenašla žádnou mrtvolku, ani sousedé si nevšimli nějakých úchyláků co by "to" snad spáchali, a to je u nás na vesnici fakt klídek, takže by si snad nějakého rozruchu všimli. Ale nikdy nevíte, budu pátrat dál.
Nugátek
napsal(a):
Kéžby, modlím se za to, děkuji moc
Jinak - "zatím" jsem nikde nenašla žádnou mrtvolku, ani sousedé si nevšimli nějakých úchyláků co by "to" snad spáchali, a to je u nás na vesnici fakt klídek, takže by si snad nějakého rozruchu všimli. Ale nikdy nevíte, budu pátrat dál.
Myslím, že jste nepochopil(a) ironii.