Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2022 18:35
Sedmikráska Daisy

XXX.XXX.33.149

Zdravím všechny kočkařky a kočkaře . Potřebovala bych radu, možná bude zajímat i další chovatele . Jaké používáte stelivo? Máte více koček? My máme tři kočky, čtyři záchůdky a ty naše kočky si zřejmě na netu zjišťují ceny steliva, protože chodí jen na to nejdražší stelivo. A pak postupně na ty nižší kategorie, které jsme koupily na zkoušku. Několik let jsme používaly Cat's Best Oko Plus , ale v poslední době je na trhu jen nějaká jeho příšerná náhražka , kterou kočeny vzorně roznášejí po celém bytě a hrudky se tvoří nejdříve za 30 minut. Tak nechávám prostor pro vyjádření se ochotným kočkařům, kteří svojí radou pomohou nejen mně . Děkuji

22.4.2022 18:59
lesnížínka

XXX.XXX.33.33

Tohle, nosím na kompost. Ale mám jen dvě kočky a chodí převážně ven. https://www.lesazahrada.cz/podestylka-smarty-tofu-cat-litter-green-tea-6l/

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.4.2022 19:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sedmikráska Daisy napsal(a):
Zdravím všechny kočkařky a kočkaře . Potřebovala bych radu, možná bude zajímat i další chovatele . Jaké používáte stelivo? Máte více koček? My máme tři kočky, čtyři záchůdky a ty naše kočky si zřejmě na netu zjišťují ceny steliva, protože chodí jen na to nejdražší stelivo. A pak postupně na ty nižší kategorie, které jsme koupily na zkoušku. Několik let jsme používaly Cat's Best Oko Plus , ale v poslední době je na trhu jen nějaká jeho příšerná náhražka , kterou kočeny vzorně roznášejí po celém bytě a hrudky se tvoří nejdříve za 30 minut. Tak nechávám prostor pro vyjádření se ochotným kočkařům, kteří svojí radou pomohou nejen mně . Děkuji

Kupuji v Albertu Loved by cats. Cena lidová, hrudkuje dobře, ale v předsíni se sem tam kamínek objeví. Dva kocouři, tři záchůdky.

22.4.2022 19:45
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Kupovala jsem v DM. Vyhovovalo.
Přečtěte si popis steliva na sáčku.
Musí hrudkovat.
Levnější většinou nehrudkují ani nepohlcují pachy.
Používala jsem to růžové=lila.
Už jsem ho dlouho neměla, nevím, zda kvalitu nezměnili.

https://search.seznam.cz/?q=stelivo+z+DM&oq=stelivo+z+DM&aq=-1&sourceid=szn-HP&ks=14&ms=12077&sgId=MC40MDI4ODM4MzE3MjU2NzczIDE2NTA2NDkwMTQuNjQ2

Přidejte reakci

Přidat smajlík