Dobrý den potřebuji poradit s mojí kočičkou. Je velice Plachá a nechce se nechat hladit chytit a tak. Mám jí tak rok když k nám přišla už byla taková ale problémy se Vyskytly až teď Jak jsem jí jednou chytla tak jsem ji pohladila po břiše a všimla jsem si že mezi bradavkama velikou dlouhou jako něco bouli nemá nateklé bradavky není kastrovaná a vůbec nevím co to může být Prosím o radu😿
Uživatel s deaktivovaným účtem

Adéla Vašůtová
napsal(a):
Dobrý den potřebuji poradit s mojí kočičkou. Je velice Plachá a nechce se nechat hladit chytit a tak. Mám jí tak rok když k nám přišla už byla taková ale problémy se Vyskytly až teď Jak jsem jí jednou chytla tak jsem ji pohladila po břiše a všimla jsem si že mezi bradavkama velikou dlouhou jako něco bouli nemá nateklé bradavky není kastrovaná a vůbec nevím co to může být Prosím o radu😿
Nádor? Absces? Kýla? Ani fotku nedáte... Bez veterináře těžko říct. A léčit už vůbec ne.

Adéla Vašůtová
napsal(a):
Je velice Plachá k veterináři by jsme ji nedostaly a vyfotit se taky nedá tak uz k nám přišla
v tom případě se nedá nic dělat
jestli je to něco vážného, tak holt zdechne.

Adéla Vašůtová
napsal(a):
Dovolte ale my jsme zachranily hodně koček a milujem je a asi by sem tu nepsala kdyby jsem věděla že uz se neda nic dělat
no tak ono se dá - tu kočku odchyťte a odvezte k veterináři.
ale bez toho veterináře se nedá dělat nic. je pěkné, že jí milánkujete, ale já na modlitby a tleskánky moc nehraju.
Adéla Vašůtová
napsal(a):
Dovolte ale my jsme zachranily hodně koček a milujem je a asi by sem tu nepsala kdyby jsem věděla že uz se neda nic dělat
Ono je ale v podstatě jedno, co to může být, když to stejně nebudete řešit. Protože radu "vezměte k veterináři" neposlechnete a ošetřovat také nebudete, když nezvládnete ani vyfotit

Adéla Vašůtová
napsal(a):
Je velice Plachá k veterináři by jsme ji nedostaly a vyfotit se taky nedá tak uz k nám přišla
To jste ji opravdu za celý rok neumazlili? V každém případě viz výše. Pokud ji nedostanete k veterináři, nedá se nic dělat. Jinou radu tady neuslyšíte (nepřečtete si).
Adéla Vašůtová
napsal(a):
pokud jste ji už takhle chytla,že jste zjistila "tu bouli"..tak přece není až tak plachá...nachystám přepravku někde,aby to neviděla a odchytnu ji třeba násilím,šupnu do přepravky a jedu....hm?
rapotacka11
napsal(a):
Když jí podáte něco lákavého,
je do týdne v přenosce.
Kuřecí prsíčko?
Přerazí se, aby si smlsla.
Kousek po kousku položit do bedny
až dozadu . . .
Určitě existuje pro kočku něco neodolatelného, ale ke kuřecímu se naše kočky komplet všechny 4, ani nepřiblížily Dokonce ani bio kuře z farmy

Adéla Vašůtová
napsal(a):
Veterinář uz ma k nam přijet to vim davno než se ta bulka objevila potřebovala jen vědět jestli se vám to někomu taky stalo a co vam rekl veterinář nepotrebuju vase kecy kometo
Áá, tady je zase někdo slušný. Ale já se s tím vyrovnám. Názory zdejších veterinářů se vám nezamlouvají? A vy jste vědma? Že víte o potřebě veterináře ještě předtím, než se bulka objevila. A dokážete přesně určit den a hodinu, kdy se ta kočka objeví (viz - já tu kočku celé dny nevidím).

rapotacka11
napsal(a):
Když jí podáte něco lákavého,
je do týdne v přenosce.
Kuřecí prsíčko?
Přerazí se, aby si smlsla.
Kousek po kousku položit do bedny
až dozadu . . .
Když pro každou kočku je lákavé něco jiného. Moji kocouři mají top hovězí srdce Kvůli kuřeti se rozhodně nepřerazí.