Velká bulka na břiše u kočky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2022 14:36
Adéla Vašůtová

XXX.XXX.70.103

Dobrý den potřebuji poradit s mojí kočičkou. Je velice Plachá a nechce se nechat hladit chytit a tak. Mám jí tak rok když k nám přišla už byla taková ale problémy se Vyskytly až teď Jak jsem jí jednou chytla tak jsem ji pohladila po břiše a všimla jsem si že mezi bradavkama velikou dlouhou jako něco bouli nemá nateklé bradavky není kastrovaná a vůbec nevím co to může být Prosím o radu😿

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.4.2022 15:55

Adéla Vašůtová napsal(a):
Dobrý den potřebuji poradit s mojí kočičkou. Je velice Plachá a nechce se nechat hladit chytit a tak. Mám jí tak rok když k nám přišla už byla taková ale problémy se Vyskytly až teď Jak jsem jí jednou chytla tak jsem ji pohladila po břiše a všimla jsem si že mezi bradavkama velikou dlouhou jako něco bouli nemá nateklé bradavky není kastrovaná a vůbec nevím co to může být Prosím o radu😿

Nádor? Absces? Kýla? Ani fotku nedáte... Bez veterináře těžko říct. A léčit už vůbec ne.

25.4.2022 18:17
Adéla Vašůtová

XXX.XXX.70.103

Je velice Plachá k veterináři by jsme ji nedostaly a vyfotit se taky nedá tak uz k nám přišla

25.4.2022 18:26

Je velice Plachá k veterináři by jsme ji nedostaly a vyfotit se taky nedá tak uz k nám přišla

v tom případě se nedá nic dělat

jestli je to něco vážného, tak holt zdechne.

25.4.2022 18:40
Adéla Vašůtová

XXX.XXX.70.103

Dovolte ale my jsme zachranily hodně koček a milujem je a asi by sem tu nepsala kdyby jsem věděla že uz se neda nic dělat

25.4.2022 18:56

Dovolte ale my jsme zachranily hodně koček a milujem je a asi by sem tu nepsala kdyby jsem věděla že uz se neda nic dělat

no tak ono se dá - tu kočku odchyťte a odvezte k veterináři.

ale bez toho veterináře se nedá dělat nic. je pěkné, že jí milánkujete, ale já na modlitby a tleskánky moc nehraju.

26.4.2022 07:27
odberryho

XXX.XXX.161.34

Ono je ale v podstatě jedno, co to může být, když to stejně nebudete řešit. Protože radu "vezměte k veterináři" neposlechnete a ošetřovat také nebudete, když nezvládnete ani vyfotit

26.4.2022 08:06

To jste ji opravdu za celý rok neumazlili? V každém případě viz výše. Pokud ji nedostanete k veterináři, nedá se nic dělat. Jinou radu tady neuslyšíte (nepřečtete si).

26.4.2022 08:17
Bobča

XXX.XXX.20.192

pokud jste ji už takhle chytla,že jste zjistila "tu bouli"..tak přece není až tak plachá...nachystám přepravku někde,aby to neviděla a odchytnu ji třeba násilím,šupnu do přepravky a jedu....hm?

26.4.2022 16:40
Adéla Vašůtová

XXX.XXX.70.103

Veterinář uz ma k nam přijet to vim davno než se ta bulka objevila potřebovala jen vědět jestli se vám to někomu taky stalo a co vam rekl veterinář nepotrebuju vase kecy kometo

26.4.2022 16:42
Adéla Vašůtová

XXX.XXX.70.103

Já tu kočku cely dny nevidím jen se k nam chodí nazrat a to ji musime přemlouvat

26.4.2022 17:41
rapotacka11

XXX.XXX.225.32

Když jí podáte něco lákavého,
je do týdne v přenosce.
Kuřecí prsíčko?
Přerazí se, aby si smlsla.
Kousek po kousku položit do bedny
až dozadu . . .

26.4.2022 18:51
lesnížínka

XXX.XXX.43.7

rapotacka11 napsal(a):
je do týdne v přenosce.
Kuřecí prsíčko?
až dozadu . . .

Určitě existuje pro kočku něco neodolatelného, ale ke kuřecímu se naše kočky komplet všechny 4, ani nepřiblížily Dokonce ani bio kuře z farmy

26.4.2022 19:20

Veterinář uz ma k nam přijet to vim davno než se ta bulka objevila potřebovala jen vědět jestli se vám to někomu taky stalo a co vam rekl veterinář nepotrebuju vase kecy kometo

Áá, tady je zase někdo slušný. Ale já se s tím vyrovnám. Názory zdejších veterinářů se vám nezamlouvají? A vy jste vědma? Že víte o potřebě veterináře ještě předtím, než se bulka objevila. A dokážete přesně určit den a hodinu, kdy se ta kočka objeví (viz - já tu kočku celé dny nevidím).

26.4.2022 20:09

rapotacka11 napsal(a):
je do týdne v přenosce.
Kuřecí prsíčko?
až dozadu . . .

Když pro každou kočku je lákavé něco jiného. Moji kocouři mají top hovězí srdce Kvůli kuřeti se rozhodně nepřerazí.

26.4.2022 21:35
Adéla Vašůtová

XXX.XXX.70.103

Nejsem ale ma nam naockovat kraliky

26.4.2022 21:39
Adéla Vašůtová

XXX.XXX.70.103

Ráda se večer schovává tak ji zkueim nalákat na to maso děkuji to me nenapadlo

Přidejte reakci

Přidat smajlík