xmara
napsal(a):
Ahoj, zajímalo by me, jestli se jeste kradou kočky. já s tim zkušenost nemám , ale cistě ze zvedavosti bych to chtela vědet. Dekuji
Proč to chcete vědět??
Obyčejné určitě né,ale já byla vloni hlídat sphynxe,kterého "ukradli" sousedi přes pár baráků(byl i venkovní..chodil si sem tam domů a ven..po střechách....nechali ho dokonce vykastrovat...
ale nevím teď,jak se na to pak přišlo,že kocour je zpátky doma(majitelé i odměnu vypsali..hledali všude možně)....ta troufalost lidí je obrovská...
ale když někdo najde venku zatoulanou kočku(i šlechtěnou),veme ji k sobě,dá inzeráty,že se našla...a nikdo se neozve,tak to si myslím,že krádež není...hm?
Uživatel s deaktivovaným účtem

xmara
napsal(a):
Ahoj, zajímalo by me, jestli se jeste kradou kočky. já s tim zkušenost nemám , ale cistě ze zvedavosti bych to chtela vědet. Dekuji
Nejste příbuzný(á) sýčka? Dotaz je podezřele podobný.

Bobča
napsal(a):
Proč to chcete vědět??
Obyčejné určitě né,ale já byla vloni hlídat sphynxe,kterého "ukradli" sousedi přes pár baráků(byl i venkovní..chodil si sem tam domů a ven..po střechách....nechali ho dokonce vykastrovat...
ale nevím teď,jak se na to pak přišlo,že kocour je zpátky doma(majitelé i odměnu vypsali..hledali všude možně)....ta troufalost lidí je obrovská...
ale když někdo najde venku zatoulanou kočku(i šlechtěnou),veme ji k sobě,dá inzeráty,že se našla...a nikdo se neozve,tak to si myslím,že krádež není...hm?
Já myslím, že technicky vzato to pořád krádež je.

napsal(a):
Já myslím, že technicky vzato to pořád krádež je.
když to nahlásí na úřad, tak to není krádež, ale nález
Pluska

XXX.XXX.32.185
canka
napsal(a):
Já myslím,že by bylo lepší tyto dotazy ignorovat a neživit trolla
Přesně, celkem zvláštní dotazy poslední dobou

napsal(a):
když to nahlásí na úřad, tak to není krádež, ale nález
V tom případě ano.
Dobrý den, odpovím asi na všechny otazky najednou.
Děkuji uživateli BOBČA za smysluplnou odpoved.
Proč ti chci vědět? Protoze jsem se setkala s lidmi kterým se ztratila kočka a ony si mysleli že ji někdo ukradl a mě zacalo zajimat, jestli se kradou jenom psi nebo i kočky, kterých je prece všude dost...
Jinak-já vážně nechápu a jsem z toho dost nepříjemne překvapená, ze napisu na Ifaunu 1.dotaz a sesype se na me že jsem troll?! Já nevim co dělám špatně, ale bylo mi receno, že na ifaune je spousta diskuzi o zvířatech, které se tam mohou vkládat a lidi si vzajemne rádi o zvířatech. Tak proč jste me (někteří) hned vypiskali, když se jen ptam? Nedělá mi to na Ifaunu moc dobry dojem přátelského prostredi.
Ze je dotaz divny? Videla jsem tedy divnejsi.
A ne, neznám se s zadnym syčkem, jaky měl dotaz, který byl tak podobný ?
Než jsem založila tuto diskuzi tak jsem se dívala a toto téma jsem nenasla.
Pokud ti bude ještě nekdo, kdo by odpovedel na mou původní otazku, budu ráda.

xmara
napsal(a):
Jestli se kradou nevím,u nás ne. Nám častěji nějaká přibude.Pokud se nějaké ztratila, tak se většinou našla mrtvá.

xmara
napsal(a):
Dobrý den, odpovím asi na všechny otazky najednou.
Děkuji uživateli BOBČA za smysluplnou odpoved.
Proč ti chci vědět? Protoze jsem se setkala s lidmi kterým se ztratila kočka a ony si mysleli že ji někdo ukradl a mě zacalo zajimat, jestli se kradou jenom psi nebo i kočky, kterých je prece všude dost...
Jinak-já vážně nechápu a jsem z toho dost nepříjemne překvapená, ze napisu na Ifaunu 1.dotaz a sesype se na me že jsem troll?! Já nevim co dělám špatně, ale bylo mi receno, že na ifaune je spousta diskuzi o zvířatech, které se tam mohou vkládat a lidi si vzajemne rádi o zvířatech. Tak proč jste me (někteří) hned vypiskali, když se jen ptam? Nedělá mi to na Ifaunu moc dobry dojem přátelského prostredi.
Ze je dotaz divny? Videla jsem tedy divnejsi.
A ne, neznám se s zadnym syčkem, jaky měl dotaz, který byl tak podobný ?
Než jsem založila tuto diskuzi tak jsem se dívala a toto téma jsem nenasla.
Pokud ti bude ještě nekdo, kdo by odpovedel na mou původní otazku, budu ráda.
Podívejte se do uzamčeného vláka Topí se ještě kočky? A taky vlákna od Nugátek (asi 3) jsou taková zvláštní a podobná. Možná pochopíte moji reakci. Omlouvám se, pokud jsem se vás dotkla. Jinak je tady prostředí přátelské. A ano, kradou se i kočky. Pro účely, o kterých nechtějte vědět.
Bobi, s tím sfynxem, ještě se k tomu vrátím. Přemýšlala jsem nad tím co jsi napsala a myslím si, že ten kocour chodil k sousedům prudit jejich kocoura(to jen hádám) přechcávat barák, nebo za jejich mrouskající kočkou a byl tam bord.l, tak se naštvali a kocoura nechali vykastrovat. Asi bych to udělala podobně, pokud by to majitelé neřešili sami. Macka neodchytím, ten je moc plachej.
lesnížínka
napsal(a):
Bobi, s tím sfynxem, ještě se k tomu vrátím. Přemýšlala jsem nad tím co jsi napsala a myslím si, že ten kocour chodil k sousedům prudit jejich kocoura(to jen hádám) přechcávat barák, nebo za jejich mrouskající kočkou a byl tam bord.l, tak se naštvali a kocoura nechali vykastrovat. Asi bych to udělala podobně, pokud by to majitelé neřešili sami. Macka neodchytím, ten je moc plachej.
Raduš,oni si ho ale nechali ..nebyl doma asi 2-3 týdny..mám dojem,že až došlo snad i na policii-že měli podezření...nepamatuju si fakt podrobnosti...ale to byl takový malý kocourek...spíš se jim líbil bych řekla..
Ale to asi nevěděli, že je to sousedů kocour ne? Nebylo to vedle? Nějak to nechápu...tedy to, jak by ti lidi uvažovali. Že se tam v ulici zčistajasna objeví bezdomovec sfynx To asi sotva, že, takže museli vědět, že tam v okolí někomu patří, i kdyby zrovna netušili komu, tak se poptám po sousedech, v sámošce...Myslím, že většina lidí v ulici také moje kočky nezná, když nechodí po venku. Ale kdyby potkali modrobílou kočku, asi jim to bude divné Jo, vemu ji domů a pátrám, určitě ji někdo hledá. Viktěnka je i čipovanej. To ale napadne málokoho
Zbytek vedle
Bobča
napsal(a):
asi se jim líbil....našla jsem fotku...
Já tedy sphynxe moc nemusím, ale každý má svou kočku rád a tak asi byli dost dotčeni, že si ho sousedi privlastnili.
Hm tak nevím, jestli si kočku vůbec kupovat, aby ji nepotkali tohle:
https://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/rady-a-navody/zbozi-z-psich-a-kocicich-kozesin-je-spojeno-s-velkym-utrpenim
Myslíte, že je to reálná hrozba v ČR?

rapotacka11
napsal(a):
Už úvodní příspěvek mi přišel úchylnej.
Takže utrpení?
Aha.
Rozumím.
Začínám přemýšlet o nahlášení příspěvku. Ne toho vašeho. Jsem paranoidní?
lluk

XXX.XXX.15.161
xmara
napsal(a):
Já tedy sphynxe moc nemusím, ale každý má svou kočku rád a tak asi byli dost dotčeni, že si ho sousedi privlastnili.
Hm tak nevím, jestli si kočku vůbec kupovat, aby ji nepotkali tohle:
https://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/rady-a-navody/zbozi-z-psich-a-kocicich-kozesin-je-spojeno-s-velkym-utrpenim
Myslíte, že je to reálná hrozba v ČR?
No jasně, to se tady běžně děje. To přece napadne každého šít z toulavých koček kabáty

napsal(a):
Začínám přemýšlet o nahlášení příspěvku. Ne toho vašeho. Jsem paranoidní?
Asi jsem. Nahlášeno.
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.