Kradou se jeste kočky??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2022 10:17
xmara

XXX.XXX.175.254

Ahoj, zajímalo by me, jestli se jeste kradou kočky. já s tim zkušenost nemám , ale cistě ze zvedavosti bych to chtela vědet. Dekuji

4.5.2022 11:45
Bobča

XXX.XXX.20.192

xmara napsal(a):
Ahoj, zajímalo by me, jestli se jeste kradou kočky. já s tim zkušenost nemám , ale cistě ze zvedavosti bych to chtela vědet. Dekuji

Proč to chcete vědět??

Obyčejné určitě né,ale já byla vloni hlídat sphynxe,kterého "ukradli" sousedi přes pár baráků(byl i venkovní..chodil si sem tam domů a ven..po střechách....nechali ho dokonce vykastrovat...

ale nevím teď,jak se na to pak přišlo,že kocour je zpátky doma(majitelé i odměnu vypsali..hledali všude možně)....ta troufalost lidí je obrovská...

ale když někdo najde venku zatoulanou kočku(i šlechtěnou),veme ji k sobě,dá inzeráty,že se našla...a nikdo se neozve,tak to si myslím,že krádež není...hm?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2022 12:26

xmara napsal(a):

Nejste příbuzný(á) sýčka? Dotaz je podezřele podobný.

4.5.2022 12:27

Bobča napsal(a):
Proč to chcete vědět??

Obyčejné určitě né,ale já byla vloni hlídat sphynxe,kterého "ukradli" sousedi přes pár baráků(byl i venkovní..chodil si sem tam domů a ven..po střechách....nechali ho dokonce vykastrovat...

ale nevím teď,jak se na to pak přišlo,že kocour je zpátky doma(majitelé i odměnu vypsali..hledali všude možně)....ta troufalost lidí je obrovská...

ale když někdo najde venku zatoulanou kočku(i šlechtěnou),veme ji k sobě,dá inzeráty,že se našla...a nikdo se neozve,tak to si myslím,že krádež není...hm?

Já myslím, že technicky vzato to pořád krádež je.

4.5.2022 13:31
canka

XXX.XXX.249.200

Já myslím,že by bylo lepší tyto dotazy ignorovat a neživit trolla

4.5.2022 15:36

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já myslím, že technicky vzato to pořád krádež je.

když to nahlásí na úřad, tak to není krádež, ale nález

Pluska

4.5.2022 15:57
Pluska

XXX.XXX.32.185

canka napsal(a):
Já myslím,že by bylo lepší tyto dotazy ignorovat a neživit trolla

Přesně, celkem zvláštní dotazy poslední dobou

4.5.2022 19:02

když to nahlásí na úřad, tak to není krádež, ale nález

V tom případě ano.

4.5.2022 20:16
xmara

XXX.XXX.151.4

Dobrý den, odpovím asi na všechny otazky najednou.
Děkuji uživateli BOBČA za smysluplnou odpoved.
Proč ti chci vědět? Protoze jsem se setkala s lidmi kterým se ztratila kočka a ony si mysleli že ji někdo ukradl a mě zacalo zajimat, jestli se kradou jenom psi nebo i kočky, kterých je prece všude dost...

Jinak-já vážně nechápu a jsem z toho dost nepříjemne překvapená, ze napisu na Ifaunu 1.dotaz a sesype se na me že jsem troll?! Já nevim co dělám špatně, ale bylo mi receno, že na ifaune je spousta diskuzi o zvířatech, které se tam mohou vkládat a lidi si vzajemne rádi o zvířatech. Tak proč jste me (někteří) hned vypiskali, když se jen ptam? Nedělá mi to na Ifaunu moc dobry dojem přátelského prostredi.
Ze je dotaz divny? Videla jsem tedy divnejsi.
A ne, neznám se s zadnym syčkem, jaky měl dotaz, který byl tak podobný ?
Než jsem založila tuto diskuzi tak jsem se dívala a toto téma jsem nenasla.
Pokud ti bude ještě nekdo, kdo by odpovedel na mou původní otazku, budu ráda.

4.5.2022 20:58

xmara napsal(a):

Jestli se kradou nevím,u nás ne. Nám častěji nějaká přibude.Pokud se nějaké ztratila, tak se většinou našla mrtvá.

4.5.2022 21:16

xmara napsal(a):
Dobrý den, odpovím asi na všechny otazky najednou.
Děkuji uživateli BOBČA za smysluplnou odpoved.
Proč ti chci vědět? Protoze jsem se setkala s lidmi kterým se ztratila kočka a ony si mysleli že ji někdo ukradl a mě zacalo zajimat, jestli se kradou jenom psi nebo i kočky, kterých je prece všude dost...

Jinak-já vážně nechápu a jsem z toho dost nepříjemne překvapená, ze napisu na Ifaunu 1.dotaz a sesype se na me že jsem troll?! Já nevim co dělám špatně, ale bylo mi receno, že na ifaune je spousta diskuzi o zvířatech, které se tam mohou vkládat a lidi si vzajemne rádi o zvířatech. Tak proč jste me (někteří) hned vypiskali, když se jen ptam? Nedělá mi to na Ifaunu moc dobry dojem přátelského prostredi.
Ze je dotaz divny? Videla jsem tedy divnejsi.
A ne, neznám se s zadnym syčkem, jaky měl dotaz, který byl tak podobný ?
Než jsem založila tuto diskuzi tak jsem se dívala a toto téma jsem nenasla.
Pokud ti bude ještě nekdo, kdo by odpovedel na mou původní otazku, budu ráda.

Podívejte se do uzamčeného vláka Topí se ještě kočky? A taky vlákna od Nugátek (asi 3) jsou taková zvláštní a podobná. Možná pochopíte moji reakci. Omlouvám se, pokud jsem se vás dotkla. Jinak je tady prostředí přátelské. A ano, kradou se i kočky. Pro účely, o kterých nechtějte vědět.

4.5.2022 21:40
lesnížínka

XXX.XXX.10.252

Bobi, s tím sfynxem, ještě se k tomu vrátím. Přemýšlala jsem nad tím co jsi napsala a myslím si, že ten kocour chodil k sousedům prudit jejich kocoura(to jen hádám) přechcávat barák, nebo za jejich mrouskající kočkou a byl tam bord.l, tak se naštvali a kocoura nechali vykastrovat. Asi bych to udělala podobně, pokud by to majitelé neřešili sami. Macka neodchytím, ten je moc plachej.

5.5.2022 08:43
Bobča

XXX.XXX.20.192

lesnížínka napsal(a):
Bobi, s tím sfynxem, ještě se k tomu vrátím. Přemýšlala jsem nad tím co jsi napsala a myslím si, že ten kocour chodil k sousedům prudit jejich kocoura(to jen hádám) přechcávat barák, nebo za jejich mrouskající kočkou a byl tam bord.l, tak se naštvali a kocoura nechali vykastrovat. Asi bych to udělala podobně, pokud by to majitelé neřešili sami. Macka neodchytím, ten je moc plachej.

Raduš,oni si ho ale nechali ..nebyl doma asi 2-3 týdny..mám dojem,že až došlo snad i na policii-že měli podezření...nepamatuju si fakt podrobnosti...ale to byl takový malý kocourek...spíš se jim líbil bych řekla..

5.5.2022 18:16
lesnížínka

XXX.XXX.11.22

Ale to asi nevěděli, že je to sousedů kocour ne? Nebylo to vedle? Nějak to nechápu...tedy to, jak by ti lidi uvažovali. Že se tam v ulici zčistajasna objeví bezdomovec sfynx To asi sotva, že, takže museli vědět, že tam v okolí někomu patří, i kdyby zrovna netušili komu, tak se poptám po sousedech, v sámošce...Myslím, že většina lidí v ulici také moje kočky nezná, když nechodí po venku. Ale kdyby potkali modrobílou kočku, asi jim to bude divné Jo, vemu ji domů a pátrám, určitě ji někdo hledá. Viktěnka je i čipovanej. To ale napadne málokoho
Zbytek vedle

5.5.2022 22:49
Bobča

XXX.XXX.20.192

asi se jim líbil....našla jsem fotku...

6.5.2022 12:25
lesnížínka

XXX.XXX.10.72

Bobča napsal(a):

Vypadá jak olezlý Viktorek Pardon

6.5.2022 15:53
xmara

XXX.XXX.152.58

Bobča napsal(a):

Já tedy sphynxe moc nemusím, ale každý má svou kočku rád a tak asi byli dost dotčeni, že si ho sousedi privlastnili.

Hm tak nevím, jestli si kočku vůbec kupovat, aby ji nepotkali tohle:
https://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/rady-a-navody/zbozi-z-psich-a-kocicich-kozesin-je-spojeno-s-velkym-utrpenim

Myslíte, že je to reálná hrozba v ČR?

6.5.2022 16:08
rapotacka11

XXX.XXX.225.76

Už úvodní příspěvek mi přišel úchylnej.
Takže utrpení?
Aha.
Rozumím.

6.5.2022 16:33

rapotacka11 napsal(a):
Už úvodní příspěvek mi přišel úchylnej.
Takže utrpení?
Aha.
Rozumím.

Začínám přemýšlet o nahlášení příspěvku. Ne toho vašeho. Jsem paranoidní?

lluk

6.5.2022 16:41
lluk

XXX.XXX.15.161

xmara napsal(a):
Já tedy sphynxe moc nemusím, ale každý má svou kočku rád a tak asi byli dost dotčeni, že si ho sousedi privlastnili.

Hm tak nevím, jestli si kočku vůbec kupovat, aby ji nepotkali tohle:
https://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/rady-a-navody/zbozi-z-psich-a-kocicich-kozesin-je-spojeno-s-velkym-utrpenim

Myslíte, že je to reálná hrozba v ČR?

No jasně, to se tady běžně děje. To přece napadne každého šít z toulavých koček kabáty

6.5.2022 17:02

Začínám přemýšlet o nahlášení příspěvku. Ne toho vašeho. Jsem paranoidní?

Asi jsem. Nahlášeno.

6.5.2022 22:19

Dobrý den.
Toto téma není vzdělávací, přínosné ani obohacující a bude uzamčeno.

Děkujeme za pochopení
Za tým iFauna.cz
Admin

Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.