Dobrý den,
už si nevíme rady, pořídili jsme si koťátko, teď ji budou 3 měsíce a zezačátku bylo všechno v pořádku, ale poslední týden se vždy jednou za den vykadí nebo vyčůrá před vchodové dveře, jinak normálně chodí na záchod, ale prostě jednou za den jde a přímo před dveře. Už opravdu nevíme, čím to může být, nesetkal jste se s tím prosím někdo?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Karlita
napsal(a):
Dobrý den,
už si nevíme rady, pořídili jsme si koťátko, teď ji budou 3 měsíce a zezačátku bylo všechno v pořádku, ale poslední týden se vždy jednou za den vykadí nebo vyčůrá před vchodové dveře, jinak normálně chodí na záchod, ale prostě jednou za den jde a přímo před dveře. Už opravdu nevíme, čím to může být, nesetkal jste se s tím prosím někdo?
Nějaká změna v domácnosti? Ale ve třech měsících bych ještě neplašila.
Karlita
napsal(a):
Dobrý den,
nevadí jí,že má třeba v záchodku načuráno?nebo nakaděno?..Nebo třeba už delší dobu stelivo?i když vybrány exkrementy?...Jednou mi tak Max pořád chodil,vymňoukával...a nakonec jsem našla taky bobek vedle...Vyměnila jsem stelivo,hlídala jsem to pak už víc,a už to nikdy neudělal....
pipet
napsal(a):
Pořádně tam to místo vyčistit octem a sodou. Utěsnit dveře, může cítit různé věci zvenku a takhle si značit své území. A tedy nedá mi to. Nejdříve ve 12 týdnech mají koťata jít od maminy, ta vaše bude mít 3 měsíce a nějakou dobu už ji máte - to není dobře.
asi není dobře,píšou to všude..ale já dostala kocourka v 6 týdnech..a až na jednu příhodu-už v pozdějším věku-jak jsem psala(a to byl přes víkend doma,starala se sousedka a nevyčistila mu záchodek..a on byl zvyklý na čistý pořád-byla jsem jinak pořád doma)...a nikdy se nikam nevykadil a nevyčural bokem....Hned první noc šel sám ..taky jsem se bála,že je moc malinký,že bude chodit všude jinde