Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pets_is_best

9.5.2022 21:23
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202

Dobrý den , prosím může mi někdo poradit co mám dělat když moje kočka kaká vedle záchod ? Normálně chodí čůrat do záchodu ale kakat vedle a už nevíme moc co s ní . Prosím o radu děkuji

9.5.2022 22:25
Bobča

XXX.XXX.20.192

10.5.2022 10:55
Rezzzy

XXX.XXX.15.85

Pets_is_best napsal(a):
Dobrý den , prosím může mi někdo poradit co mám dělat když moje kočka kaká vedle záchod ? Normálně chodí čůrat do záchodu ale kakat vedle a už nevíme moc co s ní . Prosím o radu děkuji

Já jsem to nedávno řešila taky, dala jsem dalsi záchod, v každém jiné stelivo, kocour do jednoho čůrá a do druhého kadi, holkám je to jedno, ale chápu, taky jsem z toho byla na nervy, věčně hovna vedle záchodu.
Pomohlo to

Pets_is_best

10.5.2022 13:30
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202

Děkuji kouknu se 😅

Pets_is_best

10.5.2022 13:57
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202

Dobře děkuji zkusím to jestli to pomůže , taky máme kocoura tak snad jo😉 a jestli ne tak zkusím ještě něco co najdu na dalších diskuzích 😀

14.5.2022 16:01
fikovnice

XXX.XXX.133.136

Pets_is_best napsal(a):
Dobře děkuji zkusím to jestli to pomůže , taky máme kocoura tak snad jo😉 a jestli ne tak zkusím ještě něco co najdu na dalších diskuzích 😀

Záchodů má být vždy o jeden více než koček. Máte-li jednu kočku, tedy záchody dva. Dále vyzkoušet různé druhy a typy steliv...
A často záchodky čistit - moje kočky v sobě moč a bobky drží, dokud jim záchody důkladně nevyčistím.
Držím pěsti!

Pets_is_best

28.5.2022 14:06
Pets_is_best

XXX.XXX.250.202

fikovnice napsal(a):
Záchodů má být vždy o jeden více než koček. Máte-li jednu kočku, tedy záchody dva. Dále vyzkoušet různé druhy a typy steliv...
A často záchodky čistit - moje kočky v sobě moč a bobky drží, dokud jim záchody důkladně nevyčistím.
Držím pěsti!

Děkuji moc , kocourkovi jsme sundali ze záchodu poklop a už to nedělá😇

Přidejte reakci

Přidat smajlík