Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

peggotka

7.6.2022 15:18
peggotka

XXX.XXX.96.118

Dobrý den,

je to již více než 24 hodin, co se nám nevrátil náš 10letý kocourek. Vůbec tomu nerozumím, kam odešel, proč se nevrátil, toto nikdy neudělal, málokdy jde ven, i když má tu možnost, když už, tak spíš, že jsem na zahradě také. Je kastrovaný.

Chodím, volám, ve dne v noci, projíždím okolí autem. Ptala jsem se po sousedech. Co mám více dělat.

Vrátí se mi? Nikdy na takovou dobu neodešel. Jsem zoufalá. V noci jsem se budila po hodinách a hledala ho.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.6.2022 15:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

peggotka napsal(a):
Dobrý den,

je to již více než 24 hodin, co se nám nevrátil náš 10letý kocourek. Vůbec tomu nerozumím, kam odešel, proč se nevrátil, toto nikdy neudělal, málokdy jde ven, i když má tu možnost, když už, tak spíš, že jsem na zahradě také. Je kastrovaný.

Chodím, volám, ve dne v noci, projíždím okolí autem. Ptala jsem se po sousedech. Co mám více dělat.

Vrátí se mi? Nikdy na takovou dobu neodešel. Jsem zoufalá. V noci jsem se budila po hodinách a hledala ho.

Choďte spíš brzy ráno nebo pozdě večer, kdy je větší kklid a bude slyšet vaše volání a jeho případné mňoukání. Nějak si neumím představit hledat kocoura autem - potřebujete přece prohlédnout i místa, kam se autem nedostanete + navíc volat a poslouchat. Obejděte sousedy, jestli ho někde omylem nezavřeli.

8.6.2022 10:27
Bobča

XXX.XXX.20.192

vyvěsit i letáčky. ...ale 24 hodin není tak moc...čekejte...holce takhle chodil kocour po týdnu..ale byl teda nekastrovaný...Já svého našla po měsíci...Držím pěsti

9.6.2022 09:57
Bobča

XXX.XXX.20.192

peggotka napsal(a):
Dobrý den,

Peggotko-jak to pokračuje?? dejte vědět,jestli se vrátil...

Přidejte reakci

Přidat smajlík