Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2022 09:35
juhaj

XXX.XXX.164.121

Dnes, asi v 8,15 odešel za duhový most ve věku 12 let náš Macek.😢 Veterinář mu dal poslední injekci.
Protože jsem tady o něm už párkrát psala a protože se z toho nemohu vzpamatovat, tak jsem se z toho aspoň trošku vypsala.
Byl to moc hodný kocour, laskavý, nikdy neškrábal, nové kocoury doma bral jako nové kamarády. Přesto šéfoval všem cizím kocourům v okolí a nebál se postavit ani kuně.
Už ho nic nebolí. Odpočívej v klidu na své zahradě, nikdy na tebe nezapomeneme.🖤
Co je nejhorší, před týdnem touhle dobou jsme měli 3 kocoury. Je to týden, co manželova Filipa srazilo auto. Bylo mu 7 let.
Dneska Macek.
Poslední Bobik, má 3 roky, v pátek byl u veterináře s ohromným absesem na zádech. Ale aspoň on vypadá už v pohodě.
Na fotce velký Macek a malý Bobík.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.6.2022 09:43

juhaj, je mi líto......

(já přišla během 7mi měsíců o 4 - 3 kocouři a 1 kočička... )

16.6.2022 10:09
fikovnice

XXX.XXX.132.86

juhaj napsal(a):
Dnes, asi v 8,15 odešel za duhový most ve věku 12 let náš Macek.😢 Veterinář mu dal poslední injekci.
Protože jsem tady o něm už párkrát psala a protože se z toho nemohu vzpamatovat, tak jsem se z toho aspoň trošku vypsala.
Byl to moc hodný kocour, laskavý, nikdy neškrábal, nové kocoury doma bral jako nové kamarády. Přesto šéfoval všem cizím kocourům v okolí a nebál se postavit ani kuně.
Už ho nic nebolí. Odpočívej v klidu na své zahradě, nikdy na tebe nezapomeneme.🖤
Co je nejhorší, před týdnem touhle dobou jsme měli 3 kocoury. Je to týden, co manželova Filipa srazilo auto. Bylo mu 7 let.
Dneska Macek.
Poslední Bobik, má 3 roky, v pátek byl u veterináře s ohromným absesem na zádech. Ale aspoň on vypadá už v pohodě.
Na fotce velký Macek a malý Bobík.

Stran abscesu, kdyby bylo zapotřebí nějakých rad či sdílení zkušeností, tak na "Psech" je vlákno o tom, jak můj milovaný kocour měl teď úplně nedávno obří absces také na zádech.

16.6.2022 10:20
lesnížínka

XXX.XXX.37.129

Ježíš...co to čtu To je mi moc líto, ani nejde vyjádřit. To, že mám ještě kočky, mě drží myšlenkama v tom, že nezůstanu sama, až tu Worka nebude. A teď koukám, že to nemusí být jistota, taky mi lozí na cestu alespoň si to myslím Macek byl krásný kocour, je tam někde se všema kočičíma kamarádama. Držte se

16.6.2022 10:49
Bobča

XXX.XXX.20.192

palcem projevuju účast.... neznala jsem vaše kocourky,ale mají krásný kukuč

16.6.2022 12:43
juhaj

XXX.XXX.164.121

Děkuji všem za zpruhu. To je v pytli, tolik radosti zvířata přináší, ale ten konec všechno smaže...

17.6.2022 00:29
fikovnice

XXX.XXX.134.43

juhaj napsal(a):
Děkuji všem za zpruhu. To je v pytli, tolik radosti zvířata přináší, ale ten konec všechno smaže...

On čas ty hrany bolesti obrousí...ale alespoň u mě třeba vzpomínka na Flokyho stejně pořád bolí...

Držte se!

17.6.2022 05:06

..je moc lito vaší ztráty, držte se

Přidejte reakci

Přidat smajlík