Koťátka

Darujeme koťátka do dobrých rukou. Narozená 18.dubna, odběr již možný, 1 ko...
Tomášvicenec
XXX.XXX.237.225
Dobrý den, včera jsem si pořídily kocourka jsou mu 3 měsíce. A všiml jsem si že má takový bílý pupínek na boku. Zajímalo by mě jestli ví někdo co to může být?
lesnížínka
napsal(a):
Popravdě...nikdy jsem nezkoumala, kolik řad jich je. Jenom...co když se narodí víc mláďátek, než je bradavek?
Hej žínko ..tys neviděla nikdy jak mláďata-koťata,štěňata,selata ..pijí ve dvou řadách?? akorát kráva má"cecíky"do čtverce,koza 2 a ostatní velcí většinou jeden?
Jinak si myslím,taky,že je to bradavka..položte kotě na záda a podívejte se-nahmatáte je podél břicha-mírně k boku na obou stranách..řady cca 3-4cm od sebe(podle toho.jak je velké)
Bobča
napsal(a):
Hej žínko ..tys neviděla nikdy jak mláďata-koťata,štěňata,selata ..pijí ve dvou řadách?? akorát kráva má"cecíky"do čtverce,koza 2 a ostatní velcí většinou jeden?
Jinak si myslím,taky,že je to bradavka..položte kotě na záda a podívejte se-nahmatáte je podél břicha-mírně k boku na obou stranách..řady cca 3-4cm od sebe(podle toho.jak je velké)
Babo, šak píšu několik řad Jen jsem si nebyla jistá kolik. Ale...co když se na 8 cecíků narodí 11 žroutů?!?
Bobča
napsal(a):
ostatní velcí většinou jeden?
Reni...nebo slon má taky 2? a kobyla?...teď jsem znejistěla ale to mě tak netrápí..ty jsem zblízka neviděla
Ano, slonice má taky 2. Mezi předníma nohama. Vypadají jako prsa u ženy. A kobyla má vemínko mezi nohama a 2 struky. Vím, i jsem oddojovala.
kometa
napsal(a):
Nemají. Kočka 4 páry, fena 4 - 5 párů, králice 3 - 5 párů.
teda jsme se dostaly k biologii ..já bych si ty svoje "G"čka klidně mohla rozdělit na ty 3 páry,jak měla ta prasnička v "počkej zajíci"
To jen tak na obveselení ....ale teď,v těch hicech s nima nic moc veselého nezažívám
Bobča
napsal(a):
teda jsme se dostaly k biologii ..já bych si ty svoje "G"čka klidně mohla rozdělit na ty 3 páry,jak měla ta prasnička v "počkej zajíci"
To jen tak na obveselení ....ale teď,v těch hicech s nima nic moc veselého nezažívám
Ale ta jich měla víc než 3 páry, pokud se dobře pamatuji.
Tomášvicenec
napsal(a):
Dobrý den, včera jsem si pořídily kocourka jsou mu 3 měsíce. A všiml jsem si že má takový bílý pupínek na boku. Zajímalo by mě jestli ví někdo co to může být?
Tomáši-jak to dopadlo?? našel jste jich víc?.jste už v klidu?..
Já mám pořekadlo "když něco nevím,tak se zeptám"