Tomášvicenec

XXX.XXX.237.225
Dobrý den, včera jsem si pořídily kocourka jsou mu 3 měsíce. A všiml jsem si že má takový bílý pupínek na boku. Zajímalo by mě jestli ví někdo co to může být?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tomášvicenec
napsal(a):
Dobrý den, včera jsem si pořídily kocourka jsou mu 3 měsíce. A všiml jsem si že má takový bílý pupínek na boku. Zajímalo by mě jestli ví někdo co to může být?
Viz žínka. Záleží, čemu říkáte na boku. Vypadá to jako prachobyčejná bradavka.

lesnížínka
napsal(a):
Nevím, kde přesně na boku jste to našel, ale vypadá to jako cecík, takže to zřejmě bude cecík Hledejte symetricky na druhé straně a jestli je pod tím či nad tím ještě alespoň jedna řada.
4 + 4, jestli je to ono.
lesnížínka
napsal(a):
Popravdě...nikdy jsem nezkoumala, kolik řad jich je. Jenom...co když se narodí víc mláďátek, než je bradavek?
Hej žínko ..tys neviděla nikdy jak mláďata-koťata,štěňata,selata ..pijí ve dvou řadách?? akorát kráva má"cecíky"do čtverce,koza 2 a ostatní velcí většinou jeden?
Jinak si myslím,taky,že je to bradavka..položte kotě na záda a podívejte se-nahmatáte je podél břicha-mírně k boku na obou stranách..řady cca 3-4cm od sebe(podle toho.jak je velké)
Bobča
napsal(a):
Hej žínko ..tys neviděla nikdy jak mláďata-koťata,štěňata,selata ..pijí ve dvou řadách?? akorát kráva má"cecíky"do čtverce,koza 2 a ostatní velcí většinou jeden?
Jinak si myslím,taky,že je to bradavka..položte kotě na záda a podívejte se-nahmatáte je podél břicha-mírně k boku na obou stranách..řady cca 3-4cm od sebe(podle toho.jak je velké)
Babo, šak píšu několik řad Jen jsem si nebyla jistá kolik. Ale...co když se na 8 cecíků narodí 11 žroutů?!?

lesnížínka
napsal(a):
Popravdě...nikdy jsem nezkoumala, kolik řad jich je. Jenom...co když se narodí víc mláďátek, než je bradavek?
Víc jak 8 koťat se nenarodí. Ona to má příroda dobře vymyšlené.

Bobča
napsal(a):
ostatní velcí většinou jeden?
Reni...nebo slon má taky 2? a kobyla?...teď jsem znejistěla ale to mě tak netrápí..ty jsem zblízka neviděla
Ano, slonice má taky 2. Mezi předníma nohama. Vypadají jako prsa u ženy. A kobyla má vemínko mezi nohama a 2 struky. Vím, i jsem oddojovala.

lesnížínka
napsal(a):
Babo, šak píšu několik řad Jen jsem si nebyla jistá kolik. Ale...co když se na 8 cecíků narodí 11 žroutů?!?
Viz výše. Velmi nepravděpodobné.

Bobča
napsal(a):
ale štěňat bývá i víc,hm?..tam to teda taky nevím..
Ale feny mají i víc bradavek.

lesnížínka
napsal(a):
Ahááá, tak to jsem právě nevěděla, myslela jsem, že fenky, kočky a podobná zvířátka mají ty počty nějak stejně. Ha...a králíci? Těch taky bývá hodně. Má králice víc jak fenka? Nebo jako ta kočka ?
Nemají. Kočka 4 páry, fena 4 - 5 párů, králice 3 - 5 párů.
napsal(a):
Nemají. Kočka 4 páry, fena 4 - 5 párů, králice 3 - 5 párů.
teda jsme se dostaly k biologii ..já bych si ty svoje "G"čka klidně mohla rozdělit na ty 3 páry,jak měla ta prasnička v "počkej zajíci"
To jen tak na obveselení ....ale teď,v těch hicech s nima nic moc veselého nezažívám

Bobča
napsal(a):
teda jsme se dostaly k biologii ..já bych si ty svoje "G"čka klidně mohla rozdělit na ty 3 páry,jak měla ta prasnička v "počkej zajíci"
To jen tak na obveselení ....ale teď,v těch hicech s nima nic moc veselého nezažívám
Ale ta jich měla víc než 3 páry, pokud se dobře pamatuji.

Bobča
napsal(a):
nebo spíš k anatomii...já se spletla
Já myslím, že je to i ta biologie.
Tomášvicenec
napsal(a):
Tomáši-jak to dopadlo?? našel jste jich víc?.jste už v klidu?..
Já mám pořekadlo "když něco nevím,tak se zeptám"

Bobča
napsal(a):
Tomáši-jak to dopadlo?? našel jste jich víc?.jste už v klidu?..
Já mám pořekadlo "když něco nevím,tak se zeptám"
Schválně, jestli bude zadavatel(ka) patřit mezi tu menšinu, co dá vědět.