Spaní venku v boudě - kočka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

JDoh

11.7.2022 08:16
JDoh

XXX.XXX.90.137

Dobrý den,
zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti se spaním kočky venku v zateplené boudě (koupené přímo pro kočky)? Chceme k domku venkovní kočičku, ale nemáme žádnou šopu nebo půdu, kde by mohla spát v zimě. Mám trochu strach, jestli tam bude chtít být /jestli si zvykne? Děkuji

11.7.2022 08:34
rapotacka11

XXX.XXX.224.93

Vykašlete se na to!
Nemáš podmínky, nemáš zvíře.

11.7.2022 10:04
lesnížínka

XXX.XXX.9.147

Myslím, že není problém. Moje první kočky spaly v zateplené boudičce v zimě venku, v zastřešeném vchodu, v závětří. Byly venku zvyklé od časného jara, co jsme je jako koťata přivezli, i se štěndy. Takže byli všichni na sebe zvyklí, když byli venku psi, chtěly být i kočky. Myslela jsem teda, že budou ve psí boudě, protože měli velké zděné boudy, ale všichni se nastěhovali do vchodu, chlupatí psi většinu zimy ani boudu nepotřebovali, tak jsme tam kočkám zbudovali boudičku. Tato nová generace koček už má vybudovaný vlez do vytápěné garáže, zahradní domek a nebo jdou chrnět domů, mají prostě na výběr. Většina lidí, má kočky domovenkovní, tedy pokud nejsou na bytě. Prostě bych tam v létě kočce zázemí udělala a uvidíte, jestli tam bude chtít být pořád, nebo bude chodit taky pospávat domů. Aha a to podstatné...lepší jsou koťata dvě, spolu si zahrajou, zabaví se, zahřejou se Za mě vždycky kombinace kočka-kocour, obé včas vykastrovat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.7.2022 11:35

buď si zvykne nebo ne
nebo se odstěhuje někam, kde se jí bude více líbit

11.7.2022 20:02
Bobča

XXX.XXX.20.192

jenom venkovní??stejně bude chtít jít i domů...to nezakážete.. nemohla by mít pelíšek v chodbě třeba i se záchodkem?a chodit ven?..a může spát tam,nebo tam

Neregistrovaný uživatel

12.7.2022 00:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.244

rapotacka11 napsal(a):
Vykašlete se na to!
Nemáš podmínky, nemáš zvíře.

Ale no tak. Kocka neni 2denni mimino aby venku nevydrzela. Si to srovnejte. Bud je to zvire ktery se ma courat venku jak je mu libo prptoze to vetsine prijde normalni a pak si roste najde co ji bude vyhovovat nebo ne a pak venku bez dozoru nema bejt nic. Simte psi zijou taky venlu a nechcipaj. Proc by proboha absence pudy nebo kotelny ci garaze znemoznovala mit kočku? Jako ze ta kocka zdechne a onemocni?
To ze za me je dalsi venkovni micona u baraku kde to je zbytecny pi tomej napad je vec cislo dve.

12.7.2022 07:25
rapotacka11

XXX.XXX.224.93

Jako ze ta kocka zdechne a onemocni?

Možná
ne.
Možná kotě odejde za prvním pohybujícím se a ztratí se....
Ta osoba evidentně neví o zvířatech=kočce nic.
Jistě ale ví, že domů ... neexistuje.

Je to bl bej dotaz, odpověděla jsem stejně chytře.

12.7.2022 22:50
canka

XXX.XXX.215.25

JDoh napsal(a):
Dobrý den,
zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti se spaním kočky venku v zateplené boudě (koupené přímo pro kočky)? Chceme k domku venkovní kočičku, ale nemáme žádnou šopu nebo půdu, kde by mohla spát v zimě. Mám trochu strach, jestli tam bude chtít být /jestli si zvykne? Děkuji

Starám se o toulavky u nás za barákem.....žijí jen venku bez možnosti se schovat do tepla domova....minulý rok jsme jim před zimou s mužem vyrobili dvojdomečky z polystyrenu připevněné na paletě,aby nešla vlhkost od spoda...vystlané senem..střecha z IPY..a kočice byli naprosto spokojené....důležitý je ale i dostatek jídla a vody...

12.7.2022 23:26

canka napsal(a):
Starám se o toulavky u nás za barákem.....žijí jen venku bez možnosti se schovat do tepla domova....minulý rok jsme jim před zimou s mužem vyrobili dvojdomečky z polystyrenu připevněné na paletě,aby nešla vlhkost od spoda...vystlané senem..střecha z IPY..a kočice byli naprosto spokojené....důležitý je ale i dostatek jídla a vody...

něco jiného se starat takhle o kočky, které jsou venkovní a které se přistěhovali

a něco jiného je pořídit si kotě a strčit ho k boudě venku, to se prostě pravděpodobně rychle ztratí.

13.7.2022 08:16
Bobča

XXX.XXX.20.192

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ale no tak. Kocka neni 2denni mimino aby venku nevydrzela. Si to srovnejte. Bud je to zvire ktery se ma courat venku jak je mu libo prptoze to vetsine prijde normalni a pak si roste najde co ji bude vyhovovat nebo ne a pak venku bez dozoru nema bejt nic. Simte psi zijou taky venlu a nechcipaj. Proc by proboha absence pudy nebo kotelny ci garaze znemoznovala mit kočku? Jako ze ta kocka zdechne a onemocni?
To ze za me je dalsi venkovni micona u baraku kde to je zbytecny pi tomej napad je vec cislo dve.

Leithian..však "vo tom to je" ..pořídit si JEN venkovní kočku?..k čemu?..pokud nebude mít možnost jít domů,nebo mít lidský kontakt..nebude se držet u baráku...Proto jsem se ptala,jestli by neměla možnost být i doma,nebo musí být jen venku Ty se přece se zvířátkama stýkáš,...máš je i doma,né?

Přečti si to prosím tě znovu...oni chtějí kočku jen venkovní...což je blbost-né?nebude se sama od sebe držet v boudě,i kdyby byla sebelepší

A JDoh nereagoval(a)...bezva pokec..

13.7.2022 22:31
Zrzavci

XXX.XXX.17.192

Bobča napsal(a):
Leithian..však "vo tom to je" ..pořídit si JEN venkovní kočku?..k čemu?..pokud nebude mít možnost jít domů,nebo mít lidský kontakt..nebude se držet u baráku...Proto jsem se ptala,jestli by neměla možnost být i doma,nebo musí být jen venku Ty se přece se zvířátkama stýkáš,...máš je i doma,né?

Přečti si to prosím tě znovu...oni chtějí kočku jen venkovní...což je blbost-né?nebude se sama od sebe držet v boudě,i kdyby byla sebelepší

A JDoh nereagoval(a)...bezva pokec..

Souhlasím, ač nějaký velký znalec koček nejsem - jsem jen důkaz. Že kocourek v té době cca půlroční, když mu panička -stará paní odjela do nemocnice, tak přes to, že za ním vnučka staré paní 3x denně dojížděla, tak mu tak moc chyběl kontakt, že se nastěhoval k nám, ke dvěma psům. Že si je omotal kolem tlapky je už věc jiná, ale bylo na něm vidět, jak moc a moc mu ten kontakt chybí. A to i přes to,že je svou povahou pravý vesnický sekáč - není vyloženě mazlivec, ale kontakt i tak moc a moc potřebuje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík