Dobrý den,
poprosím o doporučení granulek s hovězím masem pro našeho kocourka. Kvalitní granule jsou dosti drahé, takže se moc nehrnu do experimentování. Dám na doporučení. I když poslední slovo bude mít Miki.
A pokud bude mít doporučená značka malé balení, bude to bonus navrch.
To se hrozně špatně doporučuje, protože kočky, ještě víc než psi, na nějaké doporučení nedají. Po různých experimentech a obr průjmu u kocoura jsem zkusila znova Royal Canin pro briťáky, které celý život žraly předešlé kočky a tato Gucci II. na nich taky vyrostla. S malým jsem chtěla konečně přejít na něco lepšího, ale pokorně jsem se vrátila k royalkám a: všem chutnají, i psu a mladý má hezké bobky. Není to doporučení, dokonce jsou myslím kuřecí, je to spíš povzdech a info
Uživatel s deaktivovaným účtem

sisi58
napsal(a):
Dobrý den,
poprosím o doporučení granulek s hovězím masem pro našeho kocourka. Kvalitní granule jsou dosti drahé, takže se moc nehrnu do experimentování. Dám na doporučení. I když poslední slovo bude mít Miki.
A pokud bude mít doporučená značka malé balení, bude to bonus navrch.
A proč nechcete maso? Aspoň jako součást KD?

sisi58
napsal(a):
Syrové maso by bylo fajn. Pokud to někdo vysvětlí tomu kocourovi.
Četla jsem vedle. Já holt mám a znám jiné kocoury,
napsal(a):
Četla jsem vedle. Já holt mám a znám jiné kocoury,
Tohle je bohužel takový chudinek, na kterého majitel zapomněl. Z normálního kotěte plemene ragdoll, udělal toy ragdolla. Bohužel jsem ho získala v době, kdy už nešlo nic napravit. Ani vzrůst, ani schopnost koček, vylézt kamkoliv, ani stravovací návyky, ba ani vztah k lidem. Další zvířátko, na kterém se člověk hnusně podepsal.

sisi58
napsal(a):
Tohle je bohužel takový chudinek, na kterého majitel zapomněl. Z normálního kotěte plemene ragdoll, udělal toy ragdolla. Bohužel jsem ho získala v době, kdy už nešlo nic napravit. Ani vzrůst, ani schopnost koček, vylézt kamkoliv, ani stravovací návyky, ba ani vztah k lidem. Další zvířátko, na kterém se člověk hnusně podepsal.
Ale vypadá úžasně!

sisi, co se týká masa, tak je třeba vyzkoušet vše
rúzné druhy (a nejen svalovinu, ale i, respektive zejména : srdce, žaludky, jazyk,...), syrové x vařené, kousky malé, nudličky, kostičky, nebo velký kus na okusování
misku takovou či onakou, na tom či onom místě
trpělivě
zrovna hovězí moje kočky (a to myslím historicky) nemusely a nemusí
zkusit mléčné výrobky, vajíčka
taky mám kočky "vegetariánky", a musím reklamovat, že ta mladší generace je nějaká zkažená.....