Granule s hovězím masem pro dospělou kočku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2022 07:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

Dobrý den,
poprosím o doporučení granulek s hovězím masem pro našeho kocourka. Kvalitní granule jsou dosti drahé, takže se moc nehrnu do experimentování. Dám na doporučení. I když poslední slovo bude mít Miki.
A pokud bude mít doporučená značka malé balení, bude to bonus navrch.

16.7.2022 08:59
mirči

XXX.XXX.142.65

Najlepšie by bolo surové hovädzie mäso a to by bola tá najlepšia kvalita. Granule s hovädzím má Purizon a má aj 400g balenia. Kúpite ich na ZOOhite.

16.7.2022 09:50
Bobča

XXX.XXX.20.192

nádherný kocourek

16.7.2022 12:06
lesnížínka

XXX.XXX.5.225

To se hrozně špatně doporučuje, protože kočky, ještě víc než psi, na nějaké doporučení nedají. Po různých experimentech a obr průjmu u kocoura jsem zkusila znova Royal Canin pro briťáky, které celý život žraly předešlé kočky a tato Gucci II. na nich taky vyrostla. S malým jsem chtěla konečně přejít na něco lepšího, ale pokorně jsem se vrátila k royalkám a: všem chutnají, i psu a mladý má hezké bobky. Není to doporučení, dokonce jsou myslím kuřecí, je to spíš povzdech a info

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.7.2022 18:50

sisi58 napsal(a):
Dobrý den,
poprosím o doporučení granulek s hovězím masem pro našeho kocourka. Kvalitní granule jsou dosti drahé, takže se moc nehrnu do experimentování. Dám na doporučení. I když poslední slovo bude mít Miki.
A pokud bude mít doporučená značka malé balení, bude to bonus navrch.

A proč nechcete maso? Aspoň jako součást KD?

16.7.2022 18:51
sisi58

XXX.XXX.191.1

mirči napsal(a):
Najlepšie by bolo surové hovädzie mäso a to by bola tá najlepšia kvalita. Granule s hovädzím má Purizon a má aj 400g balenia. Kúpite ich na ZOOhite.

Syrové maso by bylo fajn. Pokud to někdo vysvětlí tomu kocourovi.

16.7.2022 21:25

sisi58 napsal(a):
Syrové maso by bylo fajn. Pokud to někdo vysvětlí tomu kocourovi.

Četla jsem vedle. Já holt mám a znám jiné kocoury,

16.7.2022 22:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Četla jsem vedle. Já holt mám a znám jiné kocoury,

Tohle je bohužel takový chudinek, na kterého majitel zapomněl. Z normálního kotěte plemene ragdoll, udělal toy ragdolla. Bohužel jsem ho získala v době, kdy už nešlo nic napravit. Ani vzrůst, ani schopnost koček, vylézt kamkoliv, ani stravovací návyky, ba ani vztah k lidem. Další zvířátko, na kterém se člověk hnusně podepsal.

16.7.2022 22:16

sisi58 napsal(a):
Tohle je bohužel takový chudinek, na kterého majitel zapomněl. Z normálního kotěte plemene ragdoll, udělal toy ragdolla. Bohužel jsem ho získala v době, kdy už nešlo nic napravit. Ani vzrůst, ani schopnost koček, vylézt kamkoliv, ani stravovací návyky, ba ani vztah k lidem. Další zvířátko, na kterém se člověk hnusně podepsal.

Ale vypadá úžasně!

17.7.2022 08:47

sisi, co se týká masa, tak je třeba vyzkoušet vše
rúzné druhy (a nejen svalovinu, ale i, respektive zejména : srdce, žaludky, jazyk,...), syrové x vařené, kousky malé, nudličky, kostičky, nebo velký kus na okusování
misku takovou či onakou, na tom či onom místě
trpělivě

zrovna hovězí moje kočky (a to myslím historicky) nemusely a nemusí

zkusit mléčné výrobky, vajíčka

taky mám kočky "vegetariánky", a musím reklamovat, že ta mladší generace je nějaká zkažená.....

17.7.2022 10:00
lesnížínka

XXX.XXX.5.58

Naše hovězí jí, ale to jsem si zase já říkala: jak by kočka ulovila krávu?!? Ale třeba jí to nějak nahrazuje myš, zajíce...nevím.

17.7.2022 10:19
rapotacka11

XXX.XXX.224.93

Naše si vzaly všechna masa.
Střídala jsem to.

Přidejte reakci

Přidat smajlík